Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#737202 banyaiz Előzmény: #737200

Kár , hogy így alakult mert akármilyen edző is Storck épp egy román meccs előtt, mikor lendületben voltunk.

De az is csoda egyáltalán a Hertha ebbe eddig belement, kiesés ellen mentek , és közben még válogatott edző.

#737200 Kissherceg Előzmény: #737199

nem ezen múlott, hosszú távon gondolkodik. Szövetségi kapitányi poszt azért általában exkluzívabb. Szerintem azon múlott, hogy itt nem tanulna sok újdonságot, hanem azt a kinti környezetben tudja csak. Jól teszi, ráér.

#737199 banyaiz Előzmény: #737196

Egyértelmű. Csak a magyar válogatott edzői posztja és egy bundl kiesés ellen harcolni nem is kérdés mit választ. Szerintem egy percig sem volt kérdés a számára. Ha választás elé kerül.

Pl képzeld el azt a szitut egy spanyol edző aki edzi a Cordobát vagy az Elchét hasonlókat választhatna maradsz , vagy ott a spanyol válogatott kispad. Hány másodpercig gondolkodna? :)

Ez valahol mutatja milyen nívót jelent egy magyar válogatott kispad jelenleg.

Fizuban pl ha jól emlékszem ilyen Egervári , Pintér 10 millió közelében /hó kerestek. Az mondjuk bő 300 k euró/év + bónusz ez az.

Ezt a 600 k eurót vszínű egy Dárdainak az Mlsz csont nélkül kifizette volna. Nem ez volt az akadály.

#737196 Kissherceg Előzmény: #737188

Dárdai hosszútávon gondolkodik, becsülendő. Neki még van 30+ év a karrierjéből, sokat fog még kint tanulni. Legrosszabb esetben is már bundesliga 2 vagy championshipbe már lesz edzői pozíciója. Szerintem... Nem beszélve, hogy most 600.000€ a fizetése :)

Eddig is többet adott, mint illett volna.

#737194 banyaiz Előzmény: #737189

Ha pedig nem jön össze , nincs mit magyarázni rajta, ilyen gyenge csoportba emberemlékezet óta nem kerültünk. A görögök nem fociztak eddig. Román , éír finn kb mi szintünkön van, sőt éír, finn még egy picivel alattunk . Ennél jobbat elképzelni se lehetne.

#737191 banyaiz Előzmény: #737189

Láttam utánpótlás vb brazilok elleni meccset, jó edző ez a storck. Össze volt rakva ott a csapat.

Jó hát a játékosaink olyanok amilyenek. De román, éír ellen kell játszani . Ezek olyan gyengék mint a harmat. Jó esélyt látok az első helyre. Ne mond megsütött a nap vagy sokat ittam , semmi ilyesmi. :)

#737188 banyaiz Előzmény: #737126

Nekem szimpatikus Storck. Jó választás ebben a helyzetben.

Szokásos magyar balsors, ilyenkor kell edzőt váltani, két ilyen meccs előtt ami kb dönt arról, hogy csoport 1. vagy 3. leszünk.

Ami még jellemző , hogy választhat egy edző aközött bundesl kiesés ellen harcoló csapat edzője, vagy magyar válogatott edzője legyen, és szinte nem is kérdés a dolog. :) Jellemzi a magyar foci helyzetét.

Nem is olyan régen még azon véleményen voltam ezeknek a falábúaknak mindegy ki az edző, ennyi erővel egy bútorasztalost is hívhatnának hozzájuk.

Viszont Dárdai munkáját látva milyen rövid idő alatt minőségi javulás volt megváltozott a véleményem.

Azt érzem románokat megverjük.:) Hazai pályán be fogjuk darálni őket.

#736873 TrendMan Előzmény: #736867

Kap. Aki stadionban vásárol CBA-ban, az Áfa mentesen teheti.

Legalábbis ez egy tavalyi hir volt.

#736867 Turkoglu Előzmény: #736813

A végén még azt is megéljük, hogy adókedvezményt is kap a néző aki kimegy végig kínlódni egy meccset... vagy ne adjak ötleteket nekik...

Re: bajnok csapat

#736500 Kissherceg Előzmény: #736443

nem mertem nézni a meccset, de összefoglalót olvasva jobb is... Majd ma fradikát :)

Mester: