Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#736070 prospero Előzmény: #736054

Biztos érdekelt a téma vagy a vita azért írtam ennyit. Vitatkoztam én már a wc papír felhasználásáról az egészségügyben hajnalban éjszaka órákon keresztül.

Egyébként pedig nem tartozom elszámolással arról hogy mikor miért írok vagy nem írok.

A létminimum mérésének megszüntetését 2 dolog indokolja. Vannak olyan mérőszámok amelyek a szegénység mérésére alkalmasabbak és nemzetközi mérőszámok. A létminimum számítás magyar sajátosság. Ráadásul az elnevezése is megtévesztő, hiszen ha meghallod azt hogy létminimum alatt kell élnie valakinek a szegénység magas fokára asszociál a legtöbb ember, miközben a mérőszám a mindenféle nélkülözés nélküli élethez szükséges, azaz az anyagi gondok nélküli élethez szükséges minimális összeget próbálta meg meghatározni több kevesebb sikerrel. Tehát nem tekinthető mindenki szegénynek aki "létminimum" alatt él.

#736061 rbbj11 Előzmény: #736035

Rendben, ha így lesz, én is támogatom! Ha nem giga beruházások tömegéről fog szólni, kapcsolt gazd-i előnyökkel a haveroknak, akkor szuper, legyen!

#736060 rbbj11 Előzmény: #736033

Hogy az átlag érzet távol áll a valóságtól, azzal egyetértek, és még azt is elhiszem, h. görögöknél rosszabb vmivel a helyzet, de ahogy a szám alapján látod, nem vagyunk tőlük annyira távol.

Szerintem a mindennapi életben nem gyakori a korrupció, épp erről vitáztam ibizával is, viszont a gazdasági (állami szerep terén) életben túl nagy a mértéke. Persze nem direkt, hanem kapcsolt gazd-i előnyök formájában

#736057 Tapasz Előzmény: #736054

Lehet, hogy az asszony is besegített, hogy legyen ideje aludni. Amúgy ez hétköznap volt? Mert akkor jó kis munkahelye lehet :-).

http://kettosmerce.blo…

#736055 walex

http://kettosmerce.blog.hu/2015/06/27/fizetosse_teszik_az_adatigenylest_a_fidesz_nem_a_korrupcio_hanem_a_korrupciot_felderitok_ellen_kuzd

Tudjuk, ez is az ország, meg a keményen dolgozó kisemberek érdekében történt.

Készülhet ebből egy új Kubatov lista, amiből kiderülhet, hogy kik a rendszer ellenségei, akik annyira meg akarják tudni bizonyos szerződések adatait, hogy pontosan kivel, mire, mennyiért kötöttek szerződést, azaz mire használják fel az adófizetők pénzét.

#736054 walex Előzmény: #735998

Ezt hol mondták neked, a pártközpontban?

Most ez az új parancs, hogy ezt kell írni, hogy nagyon jó biznisz lesz ez, mint Paks 2, mert mindkettőből rengeteget tudnak majd lopni?

Nagyon ügyesen csinálod mellesleg. A neked felrakott korábbi kérdésekre nem válaszolsz, hetekre eltűnsz, míg azok kicsit feledésbe merülnek, majd visszatérsz és folytatod ott, ahol abbahagytad.

Kezdjük mondjuk ezzel,

írtátok a makákózó haveroddal, hogy napi 24 órában nyomom a propagandát. Nektek az napi 24 óra, hogy reggel (esetleg délben), maj este berakok pár linket az aznapi hírekből, akkor minek neveznéd ezt?

Prospero hozzászólások időpontjai ebben a topicban:

2015.06.10.

17:22

19:09

19:23

21:53

22:15

22:17

22:22

22:26

22:33

23:00

23:06

23:09

23:10

23:32

23:34

23:44

2015.06.11

00:05

00:08

00:16

00:28

00:49

00:54

01:03

01:15

04:09

06:11

06:25

06:27

07:17

08:28

08:31

09:13

09:21

10:59

11:14

11:43

11:55

11:57

15:31

16:07

Feltételezve azt, hogy nem aludtál semmit (mert nincs annyi szünet, hogy rendesen aludni lehessen), 22.5 órán át nyomtad. Kemény meló lehet ez 3 műszakban.

Már nem mérik a létminimum alatt élők számát, túl sok az a 4 millió ember, inkább megszüntetik a mérőszámot, olyan, hogy létminimum, most már nincs. Mit szólsz ehhez te, mint a statisztikák szerelmese?

#736052 Ibiza Előzmény: #736040

ha ehhez is ostoba vagy te dolgod.. nem véletlenül nem ment a vállalkozás.. a balos múltadból ezek az emlékképek jönnek be..:)

maki, a hívószó a marketing része.. :DD ekkora mesüge..

#736040 Boby. Előzmény: #736035

" mondtam hivószó a zöld..a takarékos a

fenntartható.. erre van ezer jó

szakember..belevonni a

fiatalokat..egyetemistákat.. irjanak

tanulmányokat..ötleteket.."

Ilyeneket 1972-ben örs gyűlésen hallottam utoljára.Persze az ott elhangzottakból sem lett soha semmi.Amúgy a fidesznek nem kell semmilyen tanulmány,meg ötlet,úgyis csak az a jó, amit a kerály megálmodik.

#736035 Ibiza Előzmény: #735996

de már készen vannak a stadionok te!! függetlenül az olimpiától már készen vannak..a Puskás stadion is felújitásra kerül..az úszóversenyre megépitik az uszodát.. a Velencei tavon a kisDunán meg lehet tartani a hajós versenyeket.. irtam az olimpiai falut is lehet újrahasznositani..fejlesztési kutatási központnak.. szeged lézerközpont..Biatorbágy.. esetleg egy magán lakóparkot kibérelni az olimpia idejére..a bekerár 10%-ért.stb stb angolok is magánkézbe adták az ingatlanokat.

mondtam hivószó a zöld..a takarékos a fenntartható.. erre van ezer jó szakember..belevonni a fiatalokat..egyetemistákat.. irjanak tanulmányokat..ötleteket..

#736034 prospero Előzmény: #736028

Lengyelország a 35."kevésbé fertőzött"; Magyarország a 47, Görögország pedig a 6x-ik, tehát súlyosabban fertőzött, mint Magyarország, a 175 ország közül. Magyarországon az Eu felmérése alapján emberek 89%-a gondolja úgy, hogy mindent ellep a korrupció, miközben 13% állítja magáról, hogy került már korrupciós helyzetbe. A felmérés szerint ide sorolódik a hálapénz adása is, amiről szintén kb. 13% nyilatkozott úgy, hogy adott, vagy elvárták tőle. Ez alapján pedig az derül ki, hogy nagyon kevesen vannak akik korrupcióval találkoznak találkoznak ténylegesen vagy ügyeiket csak csúszópénz adással tudnák intézni. Magyarul az érzet 89% köszönő viszonyban sincs a valósággal 13% aminek nagy része hálapénz.

#736033 prospero Előzmény: #736028

Lengyelország a 35."kevésbé fertőzött"; Magyarország a 47, Görögország pedig a 6x-ik, tehát súlyosabban fertőzött, mint Magyarország, a 175 ország közül. Magyarországon az Eu felmérése alapján emberek 89%-a gondolja úgy, hogy mindent ellep a korrupció, miközben 13% állítja magáról, hogy került már korrupciós helyzetbe. A felmérés szerint ide sorolódik a hálapénz adása is, amiről szintén kb. 13% nyilatkozott úgy, hogy adott, vagy elvárták tőle. Ez alapján pedig az derül ki, hogy nagyon kevesen vannak akik korrupcióval találkoznak találkoznak ténylegesen vagy ügyeiket csak csúszópénz adással tudnák intézni. Magyarul az érzet 89% köszönő viszonyban sincs a valósággal 13% aminek nagy része hálapénz.

#736025 prospero Előzmény: #736008

Nem fogom most kikeresni, talán Szalay-Berzeviczy Attila mondta az egyik tegnap leadott interjújában valamelyik tv csatornán. Kapcsolgattam aztán ez megütötte a fülemet. Aztán kapcsoltam tovább.

Magyarország egyébként nem annyira fertőzött korrupcióval, mint ahogy egyesek azt próbálják beállítani, Görögországnál fényévekre jobb a helyzet. Ez egyébként az ernst and young? korrupciós felméréséből is kiderült, ahol a legtöbb cég azt nyilatkozta, hogy nem vesz részt korrupciós ügyletben, és nem is tartja fontosnak a korrupció elleni küzdelmet. Nagyjából a hírből hallottak arról, hogy korrupció van. Ezt sikerült a ballib médiának úgy lefordítani, hogy Magyarországon magas a korrupció szintje.