Regisztráció Elfelejtett jelszó

Időjárási körkép az országból.

Re: nincs cím

#735826 Hibaz Előzmény: #735809

Mit akarsz,a Keszthely-Záhony vonat 13.43-kor indult,még a Velencei-tónál jár...:))))))

#735811 Sumér harcos Előzmény: #735807

igen?akkor kimegyek lelövöm a locsolót:)

csüngő begóniák,láncon függeszkedő virágok,vissza a garázsba:)

a multkori jég is szétvert ripityomra egy akkora Agavémat,hogy szabadon nőve Horvátországban is dicső volna.

#735805 Sumér harcos Előzmény: #735776

eddig kijelenthető,hogy elkerülte ezt a területet.

semmi.

vsz. nem is lesz,legalábbis nem ugy néz ki,locsolót fűre elinditottam.

Karolina út pár órával e…

#735793 Koffein

Karolina út pár órával ezelőtt így nézett ki

#735791 joepappa Előzmény: #735778

ott jöttem most végig az üllőin mindenki menjen másfel két sávon keresztül fa népliget után kifele, a metrópótló busz az út közepén veszi fel az utasokat, a hungáriáról az üllőire nem lehet kanyarodni kb fél méteres víz.

Itt (Keleti agglomeráció…

#735785 KawaBazsy

Itt (Keleti agglomeráció) nem volt sokáig vihar, de letört jópár ág. Viszont áram nix..

#735779 Margaretta Előzmény: #735773

Én sohasem főztem be semmiféle gyümölcsöket korábban, de pár éve nem bírtam elnézni a meggyek lehalását a fáinkról, így mivel a brutális tavaszi metszésem hatására a permetezés helyett tökjó a termés, évente 15-20 kiló kimagozott meggyet teszek el. Továbbá Somogyban is sohasem látott gyümölcsáradat van a parázs őszibarackból, azt is kénytelen vagyok befőzni, mert az íze páratlan, boltban nem elérhető.

Savanyúságot is tavaly óta teszek el, hályogkovács módjára, nagy sikerrel, a somogyi bio zöldségeskertem terméséből.

Egyszercsak belefutok a paradicsom eltevésbe is, de idén nincs annyi tő, viszont tavaly 1 kiló elképesztő minőségű fűszerpaprikát csináltam. Ha beneveznék vele egy versenyre, valamire biztosan értékelnék az ínyencek. Az is, mint minden, bio módon termelt.

Tehát: zöldmulcs, komposzt, csalán- és zsurlófőzetes, továbbá rohasztott növénylével öntözés kizárólag. Semmi műtrágya és gaz/rovarpermetezés.

#735775 Margaretta Előzmény: #735768

A jó, embertnemkímélő/kerítésszaggató pálinkákat szeretem én is:)

Dehát sütemények és más egészségromboló édességek helyett én szívesen kikanalazgatok egy csökkentett cukortartalmú lekvárosüvegből némi finom jamot.

#735774 Koffein Előzmény: #735772

hol? :) budaörsről egy - másfél óra alatt értem be a kosztolányiig... volt minden, árvíz, kidőlt fa, jég brrr izgi volt :D

#735773 Sumér harcos Előzmény: #735766

Budapesti álmok:)))

Évente túlesünk rajta,Sőt Paradicsom főzésen is, X 100 üveg befőtt elrakásán is(őszi,meggy,cseresznye,szilva) és vagy 2-3féle lekvár,savanyúságok stb.

nekem ez már rémálom,ugyan én csak részfeladatokkal birok a munkamenteben.:)

#735772 Margaretta Előzmény: #735770

Csak azt tudom ismételgetni, hogy el sem hiszem, hogy mi itt az első frontvonalon ebből semmit nem kaptunk.

Csendesen esik az eső.