Regisztráció Elfelejtett jelszó

Időjárási körkép az országból.

6. és 8.ker hatalmas es…

#735764 Ibiza

6. és 8.ker hatalmas eső..cseresznye jegek...elötte szélvihar letört ágak.. 38ból hirtelen 24 fok..

Re: nincs cím

#735762 joepappa Előzmény: #735759

kalocsaán még süt a nap lehet a gyümölcs megússza. jajj de jó lenne. tavaj is levitte a barackot a vihar, alig volt mit inni. :)

#735761 Margaretta Előzmény: #735756

Én is csodálkozom, hogy Budapesten esnek a cserepek és áramkimaradások vannak, itt meg minden olyan moderátó, ahogyan egy esőt kívánunk.

Pedig itt szokott a durvább helyzet előállni.

Érdekes, Nagykovácsiban …

#735756 Csusza

Érdekes, Nagykovácsiban eddig szinte semmi. Esik az eső, de nem durva, semmi szél, fák alig mozognak. A környék viszont folyamatosan dörög. Lehet, hogy kikerül minket.

Persze néha lehetnénk mi is a bré jó végén...

#735752 Kissherceg Előzmény: #735736

ehhez képest:

A metrókat ajánlja a BKK a vihar miatt

A szélsőséges időjárás miatt több felszíni járatunk fennakadásokkal közlekedik, a metróvonalak igénybevételét ajánljuk. A forgalmi zavarokról folyamatosan tájékoztatunk itt és a BKK INFO webes és mobilalkalmazáson is - közölte a Facebook-oldalán a BKK.

:D

#735736 joepappa Előzmény: #735734

nem megy a kék metró barátnőm szolt hogy benragadt. agyalok hogy mifrászért hát az a föld alatt van. kolleganő telefonál bent ragad a metróban mondja hogy az ecseri útnál ömlik a víz a metróalagútba. szép a helyzet.

#735734 JP Előzmény: #735733

Ismertem még valakit, aki vasalt fórumozás meg tőzsdézgetés közben :-)

Egyébként itt meg bruti meleg van, az ország keleti részén is túl

#735733 Margaretta Előzmény: #735730

Érdekes, itt nálunk nem fúj nagyon a szél és az áram is folyamatos (épp vasalok hosszasan), viszont 22 fok van.

#735732 joepappa Előzmény: #735730

én csak az iroda ablakból sasolok nem látok rá a lámpákra, nálunk az irodában még van áram.