Olyan igazi cigányos, fityeszes megmozdulás volt.Elmegy valaki melletted az utcán és se szó,se beszéd megüt.Csak hát én vissza szoktam ütni.
Olyan igazi cigányos, fityeszes megmozdulás volt.Elmegy valaki melletted az utcán és se szó,se beszéd megüt.Csak hát én vissza szoktam ütni.
az a helyzet, hogy nem szeretnék ilyen szellemtelepeket látni :)
http://kepek.444.hu/2014/08/07/a-legujabb-gorog-romok-a-2004-es-olimpia-maradvanyai/
" ha középen a kereszt a
lepedődön akkor csak gyógykezelnek.."
Anyád mesélte, gondolom ezt is kaparás után.
" fiúkat
is szeretik arra."
Én nem tudom,még nem jártam arra,de ha te mondod neked elhiszem.Gondolom a keletinyitás kapcsán te a szádat, tártad ki az arabok előtt.A fiadat biztos nem fogtad melóra,mert egy magtalannak nincs se fia,se borja.De jobb is ez így,így legalább nem szaporodnak el a makákók.
Jah, van olyan fejlett s gazdag állam, aki megengedheti magának. Mi nem tartozunk ebbe a körbe, ez csak azért kell a komcsiknak, mert szét lehet lopni az egészet.
http://www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2015/07/06/rogan.jpg
rossz voltam büntess meg..
biztos svájban vagy? ha középen a kereszt a lepedődön akkor csak gyógykezelnek..
szóval egész családodat kiraktad..a fiúkat is szeretik arra.. nagy strigó vagy. ,) de mit szeretsz a tejen..
ne kishitűsködj.. egy olimpia hatalmas fejlődés egy országnak egy városnak..a meglévő épitmények jól hasznosulnak..iszonyat Pr az országnak..lehet jól csinálni..nem kell elszállni..
" Édesanyádat kiraktad Dubajba.."
Halottam róla,hogy van valaki, aki tejért sz*pik Dubajban,mert azt szereti a fia,de anyád rosszul látta az én családom itt van velem.
nem értem, hogy minek nekünk olimpia. :)
részleteket lehet tudni, hogy egymagunk akarjuk lebonyolítani, vagy más országokkal összefogva?
http://rtl.hu/rtlklub/hirek/megszavaztak-epulhet-a-kerites-a-hataron
jobbik is támogatta a keritést.de tegyük hozzá az olimpiai terveket is támogatta.
irtam párszor, a magyarok többet és jobban dolgoznak mint a nyugatiak..nyugatiak többet keresnek és piaci áron tudnak vásárolni..nem kampányszerűen hanem folyamatosan..a szolgáltatás nagyon drága de azt is megfizetik..csak igy működik egy gazdaság.
A hatékonyság az automatizálásban az autóipaban érhető tetten..amikor kevés ember hatalmas értéket termel..az automatizálás és a folyamatos fejlesztés fejlődésben tartja a gépipart.
Édesanyádat kiraktad Dubajba..te meg Svájcban sütögeted a kolbászodat?
Itt Svájcban van most lehetőségem,hogy egy picit a színfalak mögé lássak.Meg kell mondjam,hogy nem jobbak ezek nálunk semmivel sem.Több a pénzük valamiért,mint nekünk,de nem dolgoznak többet,nem dolgoznak jobban,mint mi.Talán feszesebb a munka tempó,de ez már otthon sem ritkaság és ez érthető a mezőgazdaságra is.A magyar juhászt,max a gumicsizmája választja el, a Scarpa v. Salomon bakancsot hordó svájci társától.Sok helyütt kimondottan kisgazdasági módszerekkel folyik a termelés.Mondom ezt függetlenül attól,hogy ezek még egy kaszára is szeretnek vagy egy motrot,vagy egy lánctalpat szerelni.Itt, kint tudasult bennem,amit otthon is h*lyeségnek tartottam,mikor professzorok szokták mondani,hogy nyugaton azért keresnek többet,mert jobb a termelékenységük...,háát a kis f@szomat azért.
" a spanyolok már pariban vannak velünk emiatt, a
libanoni meg röhög az európában kapható 'déli'
gyümölcsökön."
Szerintem nem feltétlenül kell feltalálnunk semmi újat.Azt kell termelni, amik régebben már bizonyítottak,beváltak.Én a termelés módjában,illetve legfőképpen az állami szerepvállalásban - és ebbe rengeteg dolgot kell érteni -látom a tennivalókat.