Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: re

Spade Előzmény: #735383

Nem csapongok hanem példákat írtam az autogyárakkal azt se mondtam h te mondtad, Az alap ugyanaz Bp-en befektetett minden HUF általában többet hoz mint bárhol máshol, ezért ezt kell fejleszteni és nem félni attól h 5 millás város lesz (mert a politikusok ma ettől paráznak) sőt ezt akár lehet siettetni is, És ezt megindokoltam más oldalról is (népesség, népvándorlás ezt is vagy 3 éve írtam h ez lesz le is nyulták a kifejezést is na és a shariff - közterület felügyelő rendszert is , de nem baj azért írtam h használják).

Azt nem írtam h Budapesten mire tegyünk nyilván a szogáltatásra is, de a termelésben ne legyél biztos, a softwere fejlesztés is inkább termelés már mint szolgáltatás, is sok esetben itt zajlik pl. prezi, aztán 1-2 év és előtérbe kerül a 3d nyomtatóval gyártás sok területen erről is irtam vagy 3 éve h ez az egyik jövő, ennek szuper terepe lehetne BP mint régiós földrajzi központ...

Már régen nem a hátizsákos turistázás megy és a szar lakásokat se lehet kiadni csak óccsón ezért kell felújítani és ezért pörgött fel az építőipar, de ezt hagyjuk. 5-7 éve mondtam h ingatlan boom lesz azt is hol, még ricsivel is vitatkoztam aki azt mondta h mindig megéri majd bérelni, mondtam h nem sokáig lesz így (kivi vagyok most hogy látja), hathort is mindenki leugatta, de ezt is hagyjuk

A mezőgazdasághoz nem értek de a józan ész alapján azt gondolom h a zöldség gyümölcs kombóban a déli országokkal szemben hátrányban vagyunk ott kb. 1 hónappal előbb van tavasz. Amiben lehet sztem fantázia az a minőségi (bio) árutermelés legyunk az osztrákok németek udvari beszállítója