szegény elesettek..
ez nem menekülthullám hanem éhséglázadás..
szegény elesettek..
ez nem menekülthullám hanem éhséglázadás..
Corvinnál látok egy rakat menekültet..egyiken magyar katonai zsávoly felső...
1. a jószivű magyar katona átadja a fázó menekültnek kincstári ruházatát..
2. a sunyi menekült engedélyért kuncsorog miközben ellopja az ügyét intéző katona ruháját..
mindegyik érdekes.
Az mit jelent neked, hogy jobboldali beállítottságú? Komolyan kérdezem.
Mint jobboldali beállítottságú alak ritkán szoktam teljesen azonosulni a véleményeddel ;-) , de ez tényleg szóról szóra így van. Sajnos.
És gyakorlatilag ugyanez igaz az összes különadóra,a megemelt áfára,az önkormányzatoktól elvont pénzekre stb.A lényege ezeknek a lépéseknek csak annyi,hogy tartani lehessen a költségvetési hiányt,hogy a háttérben nyugodtan működhessenek a pénzszivattyúk.Az ország eközben úgy néz ki,mint akit kiszívott egy vámpír.
" A közmédia működése ma évente 80 milliárd
forintjába kerül az embereknek. Ez
másfélszerese annak, amit évente
munkanélküli juttatásra, és negyvenszerese
annak, amit menekültekre költ a magyar
állam. A parlament Költségvetési
bizottságának fideszes tagjai elfogadtak egy
olyan módosító javaslatot, amely szerint az
MTVA közbeszerzés nélkül, lényegében
korlátlanul költhet műsorkészítésre és
médiatartalmak előállításához szükséges
eszközökre - hívja fel közleményében a
figyelmet a két MSZP-s politikus."
Többektől - és itt nem a hívőkre gondolok -hallottam már,hogy voltak jó gazdasági döntései ennek a kormánynak.Ilyenkor leginkább a megkurtított munkanélküli juttatásokat, vagy a korkedvezményes nyugdíjak esetét szokták felemlegetni.Tény,hogy ha csak önnmagában nézem,akkor valóban lépni kellett ezeken a területeken,de ha azt nézem,hogy az így megtakarított pénzeket nem értelmes dolgokra fordítják,akkor mitől jók ezek a gazdasági intézkedések?!Gyakorlatilag annyi történt,hogy egy többségtől, egy kivételezett kevesekhez átcsatornázták és más megnevezés alatt,de megemelt mértékben folyatják tovább a közpénzeket.
tele van selejttel ez a párt is,nincs kivétel.
csóró kaposváron meg éppen egy ilyen autóval kell egy ilyen sztori,"szeretni" fogják a kis majmócát,más nem irigységből.
Ahogy nő a párt, sajnos hígul ez is.
Nem örülök, hogy ezt látom...
Az utólagosan adott hálapénz, ajándék, a posztkommunista országokban, afrikában, ázsiában nem minősül korrupciónak, 'nyugaton' még az utólag adott ajándék (pl. ital) is korrupció, és az állásodba kerülhet.
Te melyik egészségügyet választanád, az amerikait, angolt, ausztrált, vagy a brazilt, oroszt, netán nigériait, ahol kedvedre korrumpálhatsz? Mert pl. az oroszban sokkal több a korrupció, úgy olajozzák, hogy bele is fullad, biztos jó az a hatékonyságnak :)
Kevergesd a fogalmakat kedvedre, hátha valami szépet keversz ki egyszer, egyszer te is hibázhatsz, és valami értékes származik belőled :)
"Aki korrumpál az meg nem nyilatkozik nyílván."
Te egy fórumon is bevallod :)
Jobbikos kisebbségi, aki nem érti, miért nem csinálhat, amit akar. Ebenguba, semmivel sem jobb, mint a narancsos
Korrupt ember vagy, ezért korrupt dolgok is vesznek körül. Ez a leírásod tanulsága.
Vonzás törvénye...
Én érdekes, alig találkozom hasonló dolgokkal, de nem is korrumpálok, se nem hálapénzezek. Mégis rendben zajlik az életem.
Baromi könnyen. Ha neked megy pénzadással vmi, akkor hozzád hasonló átlagnak is, tehát mondjuk ilyen korrupció mérö emberke magánszemélyként fellépve bepróbálkozik, pl. kórházban v. rendörnél. Szándékosan gyorsan hajt, aztán meglátjuk. Megcsinálod x alkalommal, és vonsz belöle egy átlagot. Minden mérhetö, ha vki akarja mérni
persze, politikai, minden hamis, csak amit személyesen megtapasztalsz, az lehet valós. Csak épp neked nincs rálátásod 8 mrd emberre, söt, még reprezentatívan a magyar 10 milliora sem. Ugyhogy ha nem hiszel semmilyen intézmény adataiban, akkor marad a szük világképed a prekoncepcioiddal.
A linkelt korrupcios lista sem arrol szol, hogy nincs korrupcio, hanem annak mertekeröl. Ha nem tünt volna fel...es ebben a mertekben äll gyatra helyen Mo.
csak mutogatja, hogy milyen zsír járgányt kapott egy barter ügylet keretében... nem kell irigykedni, tessenek utána csinálni, kemény munkába került mindez... :DDD
Nem érti. És ezzel a képességgel lehetett belőle. önkori képviselő. Sanszos, hogy egyszer lesz belőle parlamenti is. Esze, tehetsége és pofátlansága megvan hozzá. Ezek biztos jobbak lesznek majd, mint a vörösök, vagy a sárgák.
szóval ezt az embert kell megtaposni a vasárnapi boltbezárás miatt :D
ha asszonnyal lovacskásat játszol.. az hogy kerül a statisztikába?
a lefizetésnek ezer módja van..képtelenség felmérni..
horn gyula könyvét a németek lábon megvették...ez mi? gondolom nagy üzletet láttak benne..
egy ****i meghúzta a kocsimat..mondtam adjon lapot mondja mi van ha adok egy számlát társasház beléptetés tervezésére.. mondtam ok..ugyanezzel a módszerrel bárkit le lehet fizetni..
A tanácsi dolgozó fia ad egy számlát egy tök idegen cégnek..ez hogy jön ki?
Vagy sütöget szalonnát a faluban a tanácselnök a pap a jegyző meg a fogorvos..mondja fogorvos jó lenne a tehenének egy darab legelő úgy hallotta van pályázat.. tanácselnök ránéz jegyzőre aki mondja épp van egy szerinte jó eséllyel indulna.. a pap áldását adja a tanácselnök megjegyzi..húhh ez a szalonna megfájdult 12 foga de épp hívta az asszony is neki meg elöl 8...
Fater eltörte a lábát.. viszem orvos..rendesek.. fater akar adni dokinak mondta nem szükséges.. megy vissza kontroll mondom faternak hoztam jó viszkit díszcsomag..adja oda.. nem fogadta el..
stb stb.. ezek egyike sem megy a statisztikába.. ha 1000embert megkérdeznek akkor ott keveredik a korrupció és a hálapénz.. aki meg keményen korrumpál az nem mondja meg.
A statisztika alapból egy baromság..én eszek két grillcsirkét..te meg a falat kaparod..akkor elégedetten dőlnek hátra mert te is kaptál egyet meg én is..