Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #735146

ha asszonnyal lovacskásat játszol.. az hogy kerül a statisztikába?

a lefizetésnek ezer módja van..képtelenség felmérni..

horn gyula könyvét a németek lábon megvették...ez mi? gondolom nagy üzletet láttak benne..

egy ****i meghúzta a kocsimat..mondtam adjon lapot mondja mi van ha adok egy számlát társasház beléptetés tervezésére.. mondtam ok..ugyanezzel a módszerrel bárkit le lehet fizetni..

A tanácsi dolgozó fia ad egy számlát egy tök idegen cégnek..ez hogy jön ki?

Vagy sütöget szalonnát a faluban a tanácselnök a pap a jegyző meg a fogorvos..mondja fogorvos jó lenne a tehenének egy darab legelő úgy hallotta van pályázat.. tanácselnök ránéz jegyzőre aki mondja épp van egy szerinte jó eséllyel indulna.. a pap áldását adja a tanácselnök megjegyzi..húhh ez a szalonna megfájdult 12 foga de épp hívta az asszony is neki meg elöl 8...

Fater eltörte a lábát.. viszem orvos..rendesek.. fater akar adni dokinak mondta nem szükséges.. megy vissza kontroll mondom faternak hoztam jó viszkit díszcsomag..adja oda.. nem fogadta el..

stb stb.. ezek egyike sem megy a statisztikába.. ha 1000embert megkérdeznek akkor ott keveredik a korrupció és a hálapénz.. aki meg keményen korrumpál az nem mondja meg.

A statisztika alapból egy baromság..én eszek két grillcsirkét..te meg a falat kaparod..akkor elégedetten dőlnek hátra mert te is kaptál egyet meg én is..