Overdose 1 szép délután 2010.08.17.
Overdose 1 szép délután 2010.08.17.
:) egy két nyergyémánt és afrika a legkorruptalanabb ország..
hogy mérsz ilyet sügér? az én horvátországi korrupcióm..vagy ha a kórházban adok pénzt az hol látszik?
sehogy nem tudják.. szabadon jönnek mennek külföldiek és a pénzek..az üzletek tele vannak csehszlovákokkal.. ebből sem lehet semmire következtetni.. mert nem tudhatod miből van a gazdaságban a pénzmozgás..előkerülnek valutás megtakarítások..átváltják forintra..
ha azokat kérdezik akik lemaradtak valamiről akkor persze azt mondják ők a jobbak de hát a korrupció..
Ha ügyet intézel az állami szférában nem érzel korrupciós magatartást.. nézegettem önkoris ingatlanokat..sok esetben egyedül voltam a megtekintésen..és semmi..Bankban is intézek jópár dolgot semmi..
Aki korrumpál az meg nem nyilatkozik nyílván.
keverednek a fogalmaid.. a hálapénz vagy utólagos ajándék az nem korrupció..
Mondtam az állami beruházásoknál van egy lefölözés..ezt mondtam kb 10% de inkább 8..
ez a simicskás dolgokból még átlagos képességekkel is látszik..
Egy beruházásnál a cégnek kell keresni 10-15%-ot plusz a rezsije..
simics most azzal szivat annyiért vállana el dolgokat amennyiért a cégnek megéri.. de nincs benne az elosztható zseton..
minden országban van korrupció..max ügyesebben vagy diszkrétebben csinálják...
nézd a bizottságokat..olimpiai.. labdarugó vb..stb stb.. azé tünnyön már fel valami..
de azt gondolom ezek a listák nagy része politikai.
ha már témát váltanál a korrupcióról, mert nem tetszik a linkelt szervezet, akkor itt van a többi méröszám:
mondhatsz akármit, ez egy létezö dolog: http://worldjusticeproject.org/rule-of-law-index
http://hvg.hu/itthon/20150702_kimult_overdose?s=hk
mit műveltek ezzel... piszkos egy üzlet ez is.
gondolom nem minden afr-i ország egyforma, de nem jártam valóban
ha olyan probléma van, amihez pénz kell, magánorvoshoz megyek
A Tb-t jó ideje csak sürgösségi, életmentö ellátásként + háziorvosi szolgáltatóként kezelem, semmi többre. Annak ellenére, hogy valszeg több TB megy be utánam, mint a legtöbb magyar embertöl (havi 40-50e Egbizt számlára), ennek ellenére csak így kezelem. Mert tudom, h. másra nem lehet elég még ez a pénz sem, "hálapénz" nélkül.
http://mno.hu/foci/csanyiek-es-a-kartya-az-ultrak-is-ott-lehetne-romania-ellen-1293224
érdekes pont előtte feloldották a kártyahasználatot..talán nem véletlen..
ja..nem jártál még Afrikában.. Hüjeség..
Horváthországban 2perc alatt vettem meg a rendőrt..
Magyarországon sok esetben veszít a magyar állam...tetszik nem ez azt jelenti jogrend van..
Furcsaarcúak ugatnak a tévében élőben 9 csatornán..itt nincs szabadság..sajtószabadság..akkor?
nem kell komolyan venni..füllent kicsit.. itt csak jófejkedik..
ha nem adott az csak azért lehet mert nem mert..iszonyat körülményes pali..tökönszúrnám magam.
http://hvg.hu/kkv/20150701_Meszaros_Lorinc_uj_asvanyvizes_cege_egybo?s=hk
kell egy kis mák az élethez..
Erre még mindig nem jöttek. Kiesünk az útvonalukból.
Úgy raktam össze a sztorit, illegálisan belépnek , menedékkérelem , ideiglenes tartózkodási , azzal pedig húznak tovább nyugatra ahol megint ha elfogják őket akkor menedékkérelem. Lehet ahány országon átmennek mindenhol menedékkérelmet adnak be eu-n belül. Jó nagy káosz lehet.
Szerintem ha menedékkérelem nélküliekkel elkapják sofőrként akkor hűsölni fog egy darabig. De ha Mo-n már regisztrálták és úgy fuvarozza őket mondjuk egy buszra valót, ott nem tudom mi a szitu.
Vsz azért akarnak ezekbe az országokba mert ott jobb az életszínvonal. Ha már otthonról elpályázott Európába jött akkor nem Mo-n akar menekült lenni.
láttam már belőlük az elmúlt hetekben...
Bács és Csongrád megye lakossága durván 950ezer fő,ebből masszivan 250ezer főt a 2megye déli részén biztosan érint az invázio,ezt a létszámot kifejezetten zavarhatja,ez a több,mint kellemetlen jelenség.
kiengedik őket 1-2nap vagy annyi sem, mehetnek,az egész bagázst ,sofőrt is.
ujlenyomat ez-az,aztán viszlát.
de sokszor nehéz kinézni mi folyik, mert már rabláncra fűzve is láttam egy 4es fogatot halason a korházban multhéten,rendőrök vezetgették a kiscsapatot,éppen az aulában futottam beléjük....
hogy azokat mire hozták korházba?gőzöm sincs,nem látszott rajtuk semmi.
A szerb rendőrség segíti az embercsempészeket és a menekülteket...
Ahogy kinéz a dolog a többség Németországba, Franciaországba és Angliáig akarnak eljutni, mert az lenne a kánaán számukra. Miért? Nem homályos, hogy miért menekülnek 7-8-10 országot...
Van valaki itt a fórumon, aki a határmentén lakik és naponta beleütközik a bevándorlókba? Mik a tapasztalatok?