Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: BMW chiptuning?

#731634 Sumér harcos Előzmény: #731629

akkor miért vettél Toyotát,Avensist?

mondjuk nem szalonból vetted,ahogyan futólag olvastam,úgy lehet....attól függ mibe sikerül belenyúlni.

vegyél egy yo kis konstrukciojában olajzabáló 2.0diesel 140ló- mondjuk, 2005ös vw passatot,ücsörögj benne 100ezer km-t....utána ....huzz egy vonalat:)igy,hogy nem hiszed......majd elhiszed:)

abból hozhatják a megbizhatót,a megbizhatók kintről is...2004-2007ből...

audiba akár A4-be ,amelyikbe ilyen motor jutott szintén zenész....

ezeket motorokat még a szalonból vétel sem mentette meg,rakás xarok,mert ezekre még ott is széttárták a karjukat a szervizesek,a reklamáciora.

nekem bmw diesel sem kellene annyira,de ez magánügy.

#731629 rbbj11 Előzmény: #731626

en nem hiszem, h. bmw, passat vagy audi alkatrészeket sokkal gyakrabban kéne cserélgetni, mint a toyotáét

#731625 rbbj11 Előzmény: #731623

toyota alkatresz legaläbb annyiba kerül...es nincs belöle szinte utängyärtott

#731622 Bendeguz Előzmény: #731617

Tudod hogy kovetem az elvtarsak amokfutasat. Hamarosan abbahagyom.

Taresz: az altalam tervezett bmw motorvezerlok hamarosan piacra kerulnek, uj bmw-t mar en se vennek :))))

#731619 taresz Előzmény: #731598

Van egy autókereskedő ismerősöm. Csak BMW-t árul 1-2mFt-től felfele bármit. Kérdeztem mit vegyek..... Mindegy csak BMW-t ne.

#731603 Ddavid Előzmény: #731602

Egy ismerősöm mondta mindig, hogy nem elég megvenni a kocsit aminek az ára nem eget verő. Hanem azt fenntartani és a végén szummázni a sok...

@Koffein: Colt Czc 1.5t, de nem száguldozok vele.

Bár másik fórumon van olyan akinek a sima Czt-je van és 200Le 900 kilóval. Na ott már lehet megviccelni a népet, de értelme nem sok.

#731602 rbbj11 Előzmény: #731574

drága rá a gumi...

multkor megkérdeztem ismitöl: azt mondja az auto olcso, csak minden kopo méregdräga...gumik max 2 szezon, és normälisat veszel rä, akkor 200-250 e szett...

#731598 Bendeguz Előzmény: #731572

Ujra atgondoltam es sok mindenben igazatok van, visszagondolva a multra. Nem fogom tuningolni. Koszonom mindenkinek az ertekes idejet, hogy segitett a dontesben!

#731574 KawaBazsy Előzmény: #731572

Ez egy 318d, erőseb, mint az i.. 140 ló, meg vagy 300nm. Bendének M3-at kéne vennie. :-)

#731572 matgab Előzmény: #731514

a biztonságos előzés az nem az autón meg a technikán múlik , hanem azon aki vezeti.

Sőt ilyen szempontból ez a túlzott technikában történő bizalom (mint a téli gumi majd megfog, meg majd kigyorsulom az előzésnél stb.stb) inkább veszélyessé tesz, mert abban bízik az ember, hogy majd a technika pótolja az esetleges (amúgy magát csúcsvezetőnek tartó) sofőr hibáit.

Másrészről, azért is balesetveszélyes, mert a szembe jövő autó sem azt látja, hogy neked majd a csúcsteljesítményre pörgetett autóddal még be fogsz bőven férni, hanem megijed attól, hogy te beférsz-e és már ez önmagában is balesetet okozhat.

Szóval én a Dacia-nkkal is anno biztonságosan előztem, nem hiszem, hogy egy BMW318-assal ne lehetne biztonságosan előzni. Te inkább bizonytalan előzésekbe akarsz belemenni, amikre felmentést adsz magadnak a technikára való hagyatkozással és ez nem mindegy...

#731536 Sumér harcos Előzmény: #731514

egyik barátomnak van egy kombi diesel,4x4 Volvo XC70 tipusú gépkocsija.

automata és 4x4 miatt is vmi retek nehéz a gép.1800kg.163lovas.

ugyanezen a sztorin rágódott honapokig...

gondoltam,hogy inkább üljön vissza az 1991-92es AMG E mercibe,amit az apjának adott,ha ilyenre vágyódik......minthogy erre a diesel monstrumra 300ezret költsön chiptuningra....

-nem,mert fogyasztás optimalizálás, meg plusz x%loerő,meg hu de yo,meg minden.....

megcsinálták neki pesten......300....

aztán nagykalap loxart sem lehet észrevenni,semmit nem ér....sem fogyasztásban,sem erőben....

igazából tavaly novemberben voltam ezzel a kocsival zágrábban oda-vissza......annyira sem vagyok elájulva tőle,mint egy vadi új 1.5dci megane kombitól,vhogy ezt az óriási sulyt nem lehet ilyen langyospisi alaptuninggal kompenzálni.

soha nem költenék ilyesmire.