Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#731119 Ibiza Előzmény: #731118

3650nél írtam nem? történelmi lehetőség mert onnan felmehet 5650..ha tartja akkor onnan az 5950.. 6k az csak a stopok miatt volt sztem.. negyedévente 40mrd nyereségnél volt 6k..

320on eladtad eurt vettél otp-t 3650es átlaggal..és eladtad 5950en..majd vettél 300körül eurt azért ez nem egy rossz kör..

pedig így van.. amúgy fel fognak minket minősíteni..nem kétséges..

- a befektetők már bezsákolták erre a részvényeket és várnak ezek szerintem külföldi alapok..olyan alapok amiknek a kezét nem köti meg el kell adniuk ha leminősítenek egy országot..vagy nem is vásárolhatnak.

-a vipek mennek egy-két kört..mert szerintem leviszik mielőtt felmenne..de addig játszanak egyet a Forinttal..

látszik a forgalmi adaton mikor veszik mikor adják el.. szakkönyvek írják az első oldalon..a trendet a forgalom erősíti meg..

#731118 Csusza Előzmény: #731117

Nem, 10k nem, arról nem is írtam. De egy dupla tető lehetne 6100-zal.

"ha felminősítenek minket a külföldi alapok akkor vehetik..."

De sokat olvastam én ilyeneket tavasszal 3500-nál, meg 4000-nél, meg 5000-nél... :-)))

"ha felminősítenek minket a külföldi alapok akkor vehetik..."

A nagy frászt! Előtte kell venni, nem utólag! ;-)

ja 10k-t nem? legyen esz…

#731117 Ibiza

ja 10k-t nem? legyen eszetek..van egy nyereség meg van az árfolyam..már eladták a papírt a vipek..euróba nyomták a zsetont..érdekes nem? most eur/huf emelkedik.. ha felminősítenek minket a külföldi alapok akkor vehetik...ha már nem gagyi a kategória..

Olyan mint az ingatlan..most hallod mekkora üzlet vásárolni.. persze mert a vipek ki akarnak szállni..

#731113 Csusza Előzmény: #731105

Vajon ez hoz-e egy kis életet a papperbe? Legalább a 6100-at illene újra megtámadnia a napokban. Szerintem.

Pozitív kilátást kapott …

#731105 Lenthor

Pozitív kilátást kapott az OTP és a Takarékban

Felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította az eddigi stabilról az OTP Bank, az OTP Jelzálogbank és a Takarékbank osztályzati kilátásait hétfőn a Standard & Poor's, azzal a véleményével indokolva a lépést, hogy enyhülnek a magyar bankrendszert terhelő gazdasági kockázatok.

A nemzetközi hitelminősítő ezzel egy időben Londonban bejelentette azt is, hogy az eddigi 9-esről 8-asra javította a magyar bankszektorokra kidolgozott országkockázati skála (Banking Industry Country Risk Assessment - BICRA) egyik részindexét,

http://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/pozitiv_kilatast_kapott_az_otp_es_a_takarekbank.5.214254.html

#731081 Varju Előzmény: #731076

h,valami történjen már ebben a dög uncsi napon ma, dobtam rá egy mini shortot:)

#731073 Sumér harcos Előzmény: #731069

sokan várják ezt lefelé még mindig,köztük az elemzők 95%a is az éterben.

igy ennyien a vonaton oszti előtt,szinte csoda lenne short szempontból akár az 5600 is.

de kivárjuk mi lesz:)

forgalom fergeteg ma is.…

#731067 Sumér harcos

forgalom fergeteg ma is.

vmi történhetne továbbra is.

akár egy csavar osztalékig.

Ja és természetesen ebbe…

#730921 banyaiz

Ja és természetesen ebben az értékelésben az átvételkori állapota leánybanknak és most ,hogy néznek ki a a főbb állományok . Maga a tendencia mit vettünk mit csináltunk belőle 1x év alatt.

Értem én , hogy jelenleg a válság beütése miatt is ez nem egy akkora sikersztori a menedzsment számára nagyon domborítsák és kiemeljék de jó volna ezekről egy értékelés nyilvánosan, tervekkel stb.

Ukránokkal mik a tervek az lett most a nagyon kényes pont a hazai forradalmi őrület lecsengés után .

Szívesen vennék a menedz…

#730919 banyaiz

Szívesen vennék a menedzsment részéről a külföldi leánybankokról egy értékelést, így bő 10 évvel a külföldi terjeszkedés megkezdése után. Nem annyira boncolgatják nyilvánosan, kényes téma.

Nem ilyenre gondolnék , hogy bedobnak egy számot , hogy az orosz leány még így is összességében hozott megvétele óta x mrd-ot.

Hanem megvétel időpontja, vételár, mennyi forrást kellett odavinni esetleg a hitelezéshez, veszteségek pótlásához mennyi tőke kellett (főleg Ukrajnában de máshol is) és így összességében ez az egész külföldi terjeszkedés mit hozott mit vitt bő 10 év alatt.

Ez kulcskérdés a normál működési környezet mellett mert ezekben lenne a növekedési potenciál. Magyar részleg nem tud hová nőni jelentősen vsz , akkor tudott volna ha Mkb-bb-t stb meg lehet vásárolni .

Külföldön kellene nagyot dobbantani, erről hosszú távú tervek számokkal múlt kiértékelésével ezt nagyon hiányolom.

Ez a bedobunk egy számot a ruszkikról a levegőbe ez olyan unortodox stílus ami mostanában menő de nem kellene átvenni. :)

#730917 banyaiz Előzmény: #730912

Hoz nagyjából negyedéves 30 mrd nettót úgy , hogy van 60-70 mrd körüli rendszeres negyedéves új céltartalék, és ehhez most hozzájött orosz -ukrán veszteség 2x mrd.

Mindez milyen környezetben gazdasági/szabályozói .

Csak az új problémások normál szintre állásában + különadó van évente 100 mrd Ft.

Leánybankokban mennyi potenciál van az rejtély a számomra.

Ezzel a vázzal ami van a banknak vsz egy normál működési környezetben olyan negyedéves 80-100 mrd nettó profit bőven elérhető.

Erre várunk már egy ideje. :) Még várunk is egy ideig. :)

Mostani gyors javulás jelei mellé romlás jelei ruszkiknál aztán ugyanott vagyunk de azért mégsem teljesen.