Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#731081 Varju Előzmény: #731076

h,valami történjen már ebben a dög uncsi napon ma, dobtam rá egy mini shortot:)

#731073 Sumér harcos Előzmény: #731069

sokan várják ezt lefelé még mindig,köztük az elemzők 95%a is az éterben.

igy ennyien a vonaton oszti előtt,szinte csoda lenne short szempontból akár az 5600 is.

de kivárjuk mi lesz:)

forgalom fergeteg ma is.…

#731067 Sumér harcos

forgalom fergeteg ma is.

vmi történhetne továbbra is.

akár egy csavar osztalékig.

Ja és természetesen ebbe…

#730921 banyaiz

Ja és természetesen ebben az értékelésben az átvételkori állapota leánybanknak és most ,hogy néznek ki a a főbb állományok . Maga a tendencia mit vettünk mit csináltunk belőle 1x év alatt.

Értem én , hogy jelenleg a válság beütése miatt is ez nem egy akkora sikersztori a menedzsment számára nagyon domborítsák és kiemeljék de jó volna ezekről egy értékelés nyilvánosan, tervekkel stb.

Ukránokkal mik a tervek az lett most a nagyon kényes pont a hazai forradalmi őrület lecsengés után .

Szívesen vennék a menedz…

#730919 banyaiz

Szívesen vennék a menedzsment részéről a külföldi leánybankokról egy értékelést, így bő 10 évvel a külföldi terjeszkedés megkezdése után. Nem annyira boncolgatják nyilvánosan, kényes téma.

Nem ilyenre gondolnék , hogy bedobnak egy számot , hogy az orosz leány még így is összességében hozott megvétele óta x mrd-ot.

Hanem megvétel időpontja, vételár, mennyi forrást kellett odavinni esetleg a hitelezéshez, veszteségek pótlásához mennyi tőke kellett (főleg Ukrajnában de máshol is) és így összességében ez az egész külföldi terjeszkedés mit hozott mit vitt bő 10 év alatt.

Ez kulcskérdés a normál működési környezet mellett mert ezekben lenne a növekedési potenciál. Magyar részleg nem tud hová nőni jelentősen vsz , akkor tudott volna ha Mkb-bb-t stb meg lehet vásárolni .

Külföldön kellene nagyot dobbantani, erről hosszú távú tervek számokkal múlt kiértékelésével ezt nagyon hiányolom.

Ez a bedobunk egy számot a ruszkikról a levegőbe ez olyan unortodox stílus ami mostanában menő de nem kellene átvenni. :)

#730917 banyaiz Előzmény: #730912

Hoz nagyjából negyedéves 30 mrd nettót úgy , hogy van 60-70 mrd körüli rendszeres negyedéves új céltartalék, és ehhez most hozzájött orosz -ukrán veszteség 2x mrd.

Mindez milyen környezetben gazdasági/szabályozói .

Csak az új problémások normál szintre állásában + különadó van évente 100 mrd Ft.

Leánybankokban mennyi potenciál van az rejtély a számomra.

Ezzel a vázzal ami van a banknak vsz egy normál működési környezetben olyan negyedéves 80-100 mrd nettó profit bőven elérhető.

Erre várunk már egy ideje. :) Még várunk is egy ideig. :)

Mostani gyors javulás jelei mellé romlás jelei ruszkiknál aztán ugyanott vagyunk de azért mégsem teljesen.

Kár nagyon ezért az oros…

#730909 banyaiz

Kár nagyon ezért az orosz ukrán témáért. Végre belföldön lehetőség van új céltartalékok csökkentésére a dev hiteles ökörködés végével, erre jön ez.

Pedig a különadó kivezetésben és a céltartalék képzés 40-50 közé visszaszorításában/ negyedév lenne 100 mrd ft profit évente.

Ez megindítaná végre a helyére az árfolyamot.

Most ilyenekről nem is szólva ha minden leánybank hozna egy bolgár teljesítményt. Az kellene.

Mert összességében nézve a bolgár leányt kivéve az összes többinek a 10 éves produkciója egy nagy 0.

"ha mindig azt tettem vo…

#730860 Sumér harcos

"ha mindig azt tettem volna,amit a többiek,vagy amit mondanak-akkor már régen nem lennék itt"-Molnár 1 Ferenc tizedes(és a többiek)

a tizedes az vagy VIP vagy dezertőr:))

#730852 Ibiza Előzmény: #730850

Euromanba válaszolok..ne offoljunk tovább.

--------------------------------

befeszült a piac..meglátjuk mi lesz..mentem egy jó kört a dax-al..OTP vacillál..5950 5650 fontos szintek..

#730850 Euroman Előzmény: #730847

ebben is igazad lehet.....de akkor meg kár ezeken a dolgokon agyalni....úgysem tudsz változtatni rajta....mondjuk én korábban elszúrtam, mert voltak lehetőségeim, de nem éltem vele....sajnos csak utólag derült ki, mekkora lehetőség is volt, már önmagamhoz képest....most meg már feladtam.....megbetegedni nem akarok, (vagy ha igen, akkor vigyen is el hamar),de a többi már nem érdekel igazán

#730843 Ibiza Előzmény: #730840

hüjeség..csak használom az agyam..a vip az a jövőheti újságokat olvassa.

a lényeg ha u.azt csinálod ne várj más más eredményt (Gekko-tól szabadon)

mi itt a tőzsdén a legtöbbször egy lejátszott meccsre fogadunk.