Igen, de szerintem nem ezek a hirek mozgatják most.
Igen, de szerintem nem ezek a hirek mozgatják most.
Német zew index: Várt 50.56 tényleges 41.9 megegyezés 49.A vártnál rosszabb!
Igy most összedöl a szenárióm, mert ha most van rally, akkor mi lesz jövő héten?
11k környékére rakok be TL62-es vételeket,az valahol 4200 ft környékén lehet,63-ra nem merek már olyan alacsonyan mert 10,750 a kiütési ára.
Ha ez igy lesz, akkor a hét végi esés után jövő hétre nagy rally-t várok!
A puding próbája az evés!
Most erősnek mutatkozik a Dax a hét elején, azaz gyengék lesznek az adatok a végén?!
német és amcsi állampapírok nagyon alacsonyan kamatoznak..ez azt jelenti a megitélésük nagyon erős..a pénz keresi a helyét..ezért a részvényeken többet lehet keresni mint az állampapírokon..sokan használják a TA-t..és sokaknak van vételi és eladási stopja..ezek mozgatják a DAX-ot--meg az is a spekulánsok a kisebb forgalmú esti kereskedésben megmalmozzák az árakat.
Ez igy erőteljesen árfolyamkarbantartásnak tünik.
Azt én is megfigyeltem, hogy hétfő-kedden többnyire gyenge, de a hét második felében bepótolja.
Hogy ez direktben összefügg-e a késöbbi adatok minőségével, azt nem tudom.
Az USA-ban ezt másképp csinálják:
Ott egyszerüen az adatokat módositják az elvárásokhoz és majd késöbb - amikor már senki sem emlékszik rá - kiadnak egy helyreigazitást.
Annyit azért megfigyeltem,ha fontos események jönnek az adott héten,akkor a hét elején felhúzzák,ha az adatok a hét második felében rosszak lesznek,de ha jók akkor lefelé indul el az árfolyam a hét elején.Kicsit olyan nagyban, mint a reggeli csiki-csuki játék.Lehet ám,hogy rossz a megfigyelésem,de igen erőteljes manipulációnak tűnik nekem.Te,hogy gondolod?
Az a baj,legalább is ahogyan én látom,ugyan ezen hírekre Dax képes akár fel!Számomra kiszámíthatatlan!
Rossz amerikai adat = gyengülő dollár = erősödő euro = visszaeső európai gazdasági kilátások azaz Dax le.
Csak azt nem értem,hogy jön egy rossz amerikai adat,az sp5x már o%-on a dax meg -1.20%-on.Na most,ha az usa területén ledobnának egy atomot,akkor az Frankfurt környékén pusztítana el mindent???
vettem egy pakk longot..nem tudom most nyitva vagy zárva a DAX bankokban szünnap de a dax az mozog..
Szerintem hónap végére jön a feltámadás.
Persze nem tudjuk honnan.
http://www.investing.com/indices/germany-30-futures
ez mi..megdöglött a dax..
Na ilyen se lesz még egyszer.Ma én vettem daxtl63-at 2805-ért,daxts53-at 4685-éert és olajts51-et 3450-ért,mind a hármat a legalján.Persze nem időben eladva ,meg stb!
Én most vettem longot 15.20-kor, eladtam 16.34-kor +12 %.
Ritkán megy ilyen simán.
Viszont az olajba mindig rossz kézzel nyúlok bele.