Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Igy most összedöl a szen…

#731121 TrendMan

Igy most összedöl a szenárióm, mert ha most van rally, akkor mi lesz jövő héten?

Re: nincs cím

#731077 Kiss Zoltán Előzmény: #731056

11k környékére rakok be TL62-es vételeket,az valahol 4200 ft környékén lehet,63-ra nem merek már olyan alacsonyan mert 10,750 a kiütési ára.

#731055 TrendMan Előzmény: #731053

A puding próbája az evés!

Most erősnek mutatkozik a Dax a hét elején, azaz gyengék lesznek az adatok a végén?!

#731053 Ibiza Előzmény: #731051

német és amcsi állampapírok nagyon alacsonyan kamatoznak..ez azt jelenti a megitélésük nagyon erős..a pénz keresi a helyét..ezért a részvényeken többet lehet keresni mint az állampapírokon..sokan használják a TA-t..és sokaknak van vételi és eladási stopja..ezek mozgatják a DAX-ot--meg az is a spekulánsok a kisebb forgalmú esti kereskedésben megmalmozzák az árakat.

#731051 TrendMan Előzmény: #731049

Ez igy erőteljesen árfolyamkarbantartásnak tünik.

Azt én is megfigyeltem, hogy hétfő-kedden többnyire gyenge, de a hét második felében bepótolja.

Hogy ez direktben összefügg-e a késöbbi adatok minőségével, azt nem tudom.

Az USA-ban ezt másképp csinálják:

Ott egyszerüen az adatokat módositják az elvárásokhoz és majd késöbb - amikor már senki sem emlékszik rá - kiadnak egy helyreigazitást.

#731049 Kiss Zoltán Előzmény: #730971

Annyit azért megfigyeltem,ha fontos események jönnek az adott héten,akkor a hét elején felhúzzák,ha az adatok a hét második felében rosszak lesznek,de ha jók akkor lefelé indul el az árfolyam a hét elején.Kicsit olyan nagyban, mint a reggeli csiki-csuki játék.Lehet ám,hogy rossz a megfigyelésem,de igen erőteljes manipulációnak tűnik nekem.Te,hogy gondolod?

#730988 Kiss Zoltán Előzmény: #730971

Az a baj,legalább is ahogyan én látom,ugyan ezen hírekre Dax képes akár fel!Számomra kiszámíthatatlan!

#730971 TrendMan Előzmény: #730965

Rossz amerikai adat = gyengülő dollár = erősödő euro = visszaeső európai gazdasági kilátások azaz Dax le.

Csak azt nem értem,hogy …

#730965 Kiss Zoltán

Csak azt nem értem,hogy jön egy rossz amerikai adat,az sp5x már o%-on a dax meg -1.20%-on.Na most,ha az usa területén ledobnának egy atomot,akkor az Frankfurt környékén pusztítana el mindent???

#730836 Ibiza Előzmény: #730807

vettem egy pakk longot..nem tudom most nyitva vagy zárva a DAX bankokban szünnap de a dax az mozog..

#730479 Kiss Zoltán Előzmény: #730469

Na ilyen se lesz még egyszer.Ma én vettem daxtl63-at 2805-ért,daxts53-at 4685-éert és olajts51-et 3450-ért,mind a hármat a legalján.Persze nem időben eladva ,meg stb!

Én most vettem longot 15…

#730469 TrendMan

Én most vettem longot 15.20-kor, eladtam 16.34-kor +12 %.

Ritkán megy ilyen simán.

Viszont az olajba mindig rossz kézzel nyúlok bele.

#730429 Ibiza Előzmény: #730425

igen, én erre tippeltem ezért eladtam du a longokat..erre örül neki a piac.. Kína gazdasága csökken..lesz eu tagságról népszavazás angoloknál ..szar német adatok..de megy fel..

Tőzsde pszicho