Van rétegmérőm, ha nézni kell.. :-)
gumisnak a gyerekénél látok egy viszonylag szépet állni,de az coupé,kérdeztem az öregtől,azt hittem az ővé:)
most megnyomta vmelyik oldalát...látom horpadt,nem vészesen.
persze vicc,10-12liter alaphangon,nem is értem mit firkálnak ilyet bele.:)
az összes z3 ugy van hirdetve,hogy gyönyörű,makulátlan-közben 90%ban,pudvás fosdobozok:)
TT van itt egy a kisvárosunkban,10 liter ha nem nyomod neki,20 liter ha rugdosod a gázt,viszont az összkerékhajtás miatt elég bolondbiztos,és két személynek is szűkös,aki esetleg hátra beül az csak keresztben fér el.Nekem spec tetszik a formája,de hétköznapokra elég kompromisszumos..
A hirdetésben írt fogyasztás jó vicces azt köbö 1,6 szívóbenzinnel tudod megcsinálni nem egy turbós 1,8 al! :D
pl. nézd meg ezeket, nem gyötörtnek tűnő ülések,külső.
aztán közelebbről lehet xarok lennének.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/audi/tt/audi_tt_roadster_1.8_t-6844621
na... tegnap volt egy makulátlan ezüst 140lovas z3 1.8........ma már sehol,1.5m körüli áron.
igazából z3,audi tt-ben sokkal könnyebb jót találni,mint 1.8nbmxben vagy 3000 alfában.
de talán nem lehetetlen.
nc valóban necces.
Ok. Akkor kezdetnek:
Z3 1.8 felejtős. Kompakt 3-as alvázra építették, ezért nehezebb, a 115 ló az 10.5-ös gyorsulásra elég, ami fing. Inkább a 140 lovas, 16v motor, azt lehet kicsit okosítani még. Az igazi meg a 2.8-as.
Alfa Spider nekem is rajta van a listámon, az a 192 lovas 3.0 motor nagyon szépen szól állítólag, s erős is. Szépet meg keresni kell, de 2M-ért azért van..
Audi TT nekem nem tecc (az egy Golf 4-es szebb design-el), de attól még vehetsz azt is, ha neked begyere. Legalább olcsóbb fenntartani.
MX-5-öt 1.8-al nézz, ahhoz már van sperr is (NB). NC-ből meg 2.0, de az nem lesz 2M-ért patika..
Jah, a legnagyobb, mert az egyik az roadster, a másik az cabrio. :-)
de nem fogok kapkodni,nagyon ráérősen,megvárva,hogy fusson be amire veréb leszek.
öröm autó,mindenképpen nyitott,2m alatt,inkább 2ülés,de 4ülés is lehet,patika.
most még csak teljességgel feltérképezek.
bődület nagy fogyasztás nem kell,mert vsz lehet örömködni ugyanugy egy z3,1.8-al,mint egy 3.0spiderrel.
nem kell,hogy 16-20litert zabáljon.
jaja, nem mindegy milyen cabrio kell. MX5 vagy 3-as cabrio között nagy a különbség :)
Van patika állapot, csak meg kell találni. Ami motort most vettem, az 13 éves, s olyan patika, amilyennek szeretném. A Celica is ilyen volt pl..
Ok. Tehát a keret 2 milla, az autó öröm autó legyen, nyitható lehetőleg. Elég 2 ülés? Mennyi lehet a max átlagfogyi/ccm?
Ha télleg van vevőd a Rönyóra piaci áron, add oda azonnal sztem.
Szerk: Ma főleg benn, az irodában melózom, összegyűlt sajna a benti meló.. chat közben megterveztem egy alkatrészt, intézem a rendeléseket, utalok, angol levelet írok.. használd ki. :-)
passat kizárt,csak megcsapott a rokonságban leledző 3db szele,miután vezettem,de kizárt,mert akkor maradhat ami van,semmivel sem rosszabb.
amiket irtam az imént-ezek az alapok.:)
használni?igazából semmire,megane-t sem használom már semmire, 5000et mentem vele augusztus óta,ritkán kell a csomagtere,(az első 3évben 35-40ezret ment 1évben)de erre tényleg ott a feleségem autója,új,ügyes,magas, sikba dönthető ülésekkel.
valszeg ha megy a kombi,akkor vmi nyitottat keresek szuper állapotban,2m alatt.
rx8 is kizárt,xar a motor,nem nyitott.
de az összeg behatárolja rendesen a helyzetet,mivel patika állapot 2alatt elég nehézkes,de többet meg nem szánok rá,sokkal több nincs is erre a célra,meg elbaxom a tőzsdén:)
Nem, azt írd le, hogy mire szeretnéd használni, ahhoz nézzünk autót. Ezek, amiket itt írtál, nagyon messze állnak a Passattól, úgyhogy sztem csapongsz.. kezdjük az alapoknál. :-)
tt cabrio,z3,mxnc,delsol,alfa spider?:)barchetta,slk nem hiszem:)
Döntsd el, hogy mit szeretnél, mire használnád, s kitaláljuk. :-)
Passatot tudok mutatni, haver vette 2005-ben alku után 8.5M-ért, 2.0TDi DSG, minden baja volt/van, eladó.. :-)
ja-ja jogos,ebben a szegmensben jobb az accord,mazda6.
felejtős is.
ha megy, sportos jön helyette.
csak több került a látókörömbe,ismerőshöz,családba,
azért néztem rájuk,már passatokra,de nem az én tipusom.
1. Mit szeretnél? Mire használnád? A Passat középkategóriás autó, tehát eggyel a Megane felett. Kell a nagyobb méret, többet utazol hosszútávon, mint eddig?
2. Használósnak miért nem Japót nézel? Hússzor előbb egy Accord vagy Mazda6.
3. Nézhetsz sportosat is, szaggatós már van (asszonyé).
na pl. ezeket a passatokat nézem többet is,de felejtősek lesznek,vesz a fax ilyet....komolyan mondom könnyebb jót találni a 2001-2004facelift 1.9tdi régiek között.
2004utáni csak 1.9diesel...loerő mind1,2000cm3 olajzabáló diesel francnak kell.
de mind rakás xar,nincsenek olyan állapotban ,mint az enyém....ráadásul szinte 2alatt nincs is...
itt van,pl ez hazudik,mint a tv shop...
aszongya:"120000km-nél kuplung, kuplungtárcsa, kéttömegű lendkerék, vezérlés(gyári), hűtőfolyadék szivattyú(gyári)....stb"
120ezernél soha de soha nem cserélünk kuplungot még,soha,lendkerék is necces 120nál,hazugság.
ebben a kocsiban minimum szinte 3szor annyi van,de még karcsú az is......
aszongya ráköltött 500ezret......és még nem boldog,hogy perfekt a kocsi és használja?.......na kösszi,egészségére,ezt nem szeretném.
és a másik kedvencem,aszongya magyar-legyen.
mi a faxért csereberélik le az eredeti rendszámot,ennek 2006.08havi,megközelitőleg olyan pl.KHT betűvel rendszámnak kellene lenni.
valszeg vett egy mo-n futott céges xart visszatekerve,ugy magyar 2.tulaj ez.