de nem fogok kapkodni,nagyon ráérősen,megvárva,hogy fusson be amire veréb leszek.
de nem fogok kapkodni,nagyon ráérősen,megvárva,hogy fusson be amire veréb leszek.
öröm autó,mindenképpen nyitott,2m alatt,inkább 2ülés,de 4ülés is lehet,patika.
most még csak teljességgel feltérképezek.
bődület nagy fogyasztás nem kell,mert vsz lehet örömködni ugyanugy egy z3,1.8-al,mint egy 3.0spiderrel.
nem kell,hogy 16-20litert zabáljon.
jaja, nem mindegy milyen cabrio kell. MX5 vagy 3-as cabrio között nagy a különbség :)
Van patika állapot, csak meg kell találni. Ami motort most vettem, az 13 éves, s olyan patika, amilyennek szeretném. A Celica is ilyen volt pl..
Ok. Tehát a keret 2 milla, az autó öröm autó legyen, nyitható lehetőleg. Elég 2 ülés? Mennyi lehet a max átlagfogyi/ccm?
Ha télleg van vevőd a Rönyóra piaci áron, add oda azonnal sztem.
Szerk: Ma főleg benn, az irodában melózom, összegyűlt sajna a benti meló.. chat közben megterveztem egy alkatrészt, intézem a rendeléseket, utalok, angol levelet írok.. használd ki. :-)
passat kizárt,csak megcsapott a rokonságban leledző 3db szele,miután vezettem,de kizárt,mert akkor maradhat ami van,semmivel sem rosszabb.
amiket irtam az imént-ezek az alapok.:)
használni?igazából semmire,megane-t sem használom már semmire, 5000et mentem vele augusztus óta,ritkán kell a csomagtere,(az első 3évben 35-40ezret ment 1évben)de erre tényleg ott a feleségem autója,új,ügyes,magas, sikba dönthető ülésekkel.
valszeg ha megy a kombi,akkor vmi nyitottat keresek szuper állapotban,2m alatt.
rx8 is kizárt,xar a motor,nem nyitott.
de az összeg behatárolja rendesen a helyzetet,mivel patika állapot 2alatt elég nehézkes,de többet meg nem szánok rá,sokkal több nincs is erre a célra,meg elbaxom a tőzsdén:)
Nem, azt írd le, hogy mire szeretnéd használni, ahhoz nézzünk autót. Ezek, amiket itt írtál, nagyon messze állnak a Passattól, úgyhogy sztem csapongsz.. kezdjük az alapoknál. :-)
tt cabrio,z3,mxnc,delsol,alfa spider?:)barchetta,slk nem hiszem:)
Döntsd el, hogy mit szeretnél, mire használnád, s kitaláljuk. :-)
Passatot tudok mutatni, haver vette 2005-ben alku után 8.5M-ért, 2.0TDi DSG, minden baja volt/van, eladó.. :-)
ja-ja jogos,ebben a szegmensben jobb az accord,mazda6.
felejtős is.
ha megy, sportos jön helyette.
csak több került a látókörömbe,ismerőshöz,családba,
azért néztem rájuk,már passatokra,de nem az én tipusom.
1. Mit szeretnél? Mire használnád? A Passat középkategóriás autó, tehát eggyel a Megane felett. Kell a nagyobb méret, többet utazol hosszútávon, mint eddig?
2. Használósnak miért nem Japót nézel? Hússzor előbb egy Accord vagy Mazda6.
3. Nézhetsz sportosat is, szaggatós már van (asszonyé).
na pl. ezeket a passatokat nézem többet is,de felejtősek lesznek,vesz a fax ilyet....komolyan mondom könnyebb jót találni a 2001-2004facelift 1.9tdi régiek között.
2004utáni csak 1.9diesel...loerő mind1,2000cm3 olajzabáló diesel francnak kell.
de mind rakás xar,nincsenek olyan állapotban ,mint az enyém....ráadásul szinte 2alatt nincs is...
itt van,pl ez hazudik,mint a tv shop...
aszongya:"120000km-nél kuplung, kuplungtárcsa, kéttömegű lendkerék, vezérlés(gyári), hűtőfolyadék szivattyú(gyári)....stb"
120ezernél soha de soha nem cserélünk kuplungot még,soha,lendkerék is necces 120nál,hazugság.
ebben a kocsiban minimum szinte 3szor annyi van,de még karcsú az is......
aszongya ráköltött 500ezret......és még nem boldog,hogy perfekt a kocsi és használja?.......na kösszi,egészségére,ezt nem szeretném.
és a másik kedvencem,aszongya magyar-legyen.
mi a faxért csereberélik le az eredeti rendszámot,ennek 2006.08havi,megközelitőleg olyan pl.KHT betűvel rendszámnak kellene lenni.
valszeg vett egy mo-n futott céges xart visszatekerve,ugy magyar 2.tulaj ez.
Akartam linkelni egy M:o-i első tulajos VTi-t, de már lekerült a hirdetés..
ugy zusammen fogalmam sincs.
ilyen kombi diesel akármik kizárva,mert akkor marad ez.
Nem tom, h mit gondolkodsz ezen.. H mit vegyél helyette?
5w -30-asban próbáltam belőle a hypert és a sustinát is . Jók voltak. De motorba nem látok hogy tetszett neki. Nem ette egyiket se, 10 k után csere nem teszteltem sustinánál "extra hosszú futamidőt"
ismét ismerős kéri a kombit,hogy adjam oda neki.
teljes gondolkodóba vok.:)
perfekt.
asszem 2003tól már nem műanyag hátsó ablakos,ami mattul össze-vissza,nekem egyébként ez facelift előtti a kedvenc.
teljesen igaza van....már 10éve irták veteránosok,hogy a legjobb kortárs gyűjtésre alkalmas tipus,kevés van,remek képességek.
de ki volt az a "hülllye" aki megvett egy ilyet 2003ban és 5000et ment vele?
ez csak ugy volt kivitelezhető ha több darabot vásárolt egyszerre:)
ha ez valóban igy,akkor ilyen autót nem szabad,tilos eladni,csak tartani szabad,tartás.
7.8at nem hiszem ,hogy kap érte,kicsit nagyon meghuzta a kannást akkor is.
http://www.autoszektor.hu/sites/default/files/u2009/15829399241622885385.jpg
német autópályán találkoztam3 al.