Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Quaestor

Re: nincs cím

#728096 Sumér harcos Előzmény: #728091

inkább a "magyaroknak" kifejezés helyett,célszerűbb és nagyobb valóságtartalommal bíró volna akár "embereknek" vagy vmi hasonló,ha már nagyobb társadalmi halmazról beszélünk...

pl.mert...ismerek olyan tökkelütött más náciohoz tartozó egyént budai villában,hogy szánalmas...

de kiskőrös,szarvas város komplett szlovák,tót-közöttük is remek bugyuták törnek felszinre...

nem beszélve az átbaxott svábokról,bunyevácokról,romákról....

mivel mindenki itt él....és ők nem magyarok....ráadásul 0 pénzügyi kultúrával rendelkeznek...

gondoltam kiegészitem egy kicsit nagyobbra a halmazt....meg ugy kivül helyezted magad ezeken a magyarokon.

:)

#728091 Hibaz Előzmény: #728087

Tegnap összefutottam egy cimborával,aki egy idő után kinyögte,hogy Ő is Quaestor károsult.Az Istennek sem volt hajlandó megérteni,hogy a Beva ,vállalati kötvényekre SOHA sem fizet !! Ö csak a saját hülyeségét hajtogatta,hogy ellopták a pénzét.Mondom neki,hogy ez 2 különböző dolog,a rókának az a dolga,hogy elvigye a tyúkot........és csak hajtogatta a magáét........ezeknek a "0 pénzügyi kultúrával" rendelkező magyaroknak,az a sorsuk,hogy újból lenyúlják majd a pénzüket,amiért mi adófizetők csengetünk......:(((((

#728090 walex Előzmény: #728087

Na látod, most se válaszoltál a kérdésre, kitértél előle, inkább személyeskedsz.

Erről beszéltem, ennyit tudsz. :)

#728087 Ibiza Előzmény: #728068

:) ritka gagyi vagy..legalább lennél eredeti..Ibizát majmolod..járd az utad ne a seggembe lihegj.

Re: Quaestor

#728075 Bendeguz Előzmény: #728073

a fideszes mutyi miatt rohadt sokat vesztettünk itt többen is az estar részvényeken és páran a kötvényeken. minket ki fizet ki? most nem Fornit ellen beszélek, mert a személyes érintettség miatt elfogult vagyok irányába, de én nem tartom helyesnek, hogy a spekulánsokat kártalanítják a tisztességes cégek kárára, illetve adóforintokból. ha már fizetni akarnak az elvtársak, hogy csökkenjen az arcvesztés, használják az MNB által lenyúlt 100 milliárdokat, amiket a devizahitelesek zsebéből forgattak ki. uff

Quaestor

#728073 Borska

holnap kimegyek az utcára és felrugdosom a kukákat, letolvajozok mindenkit és visszakövetelem a pénzem.....

miért is?

beleugrottam egy netes vásárlásba (hülye voltam)

szabályozott hivatalos,ellenőrzött adás-vételi weboldalon vettem egy Ipadot (hülye voltam)

nem volt gyanús hogy olcsóbb volt a félárnál (hülye voltam)

kifizettem vagyis átutaltam, a kontakt felvétele után (hülye voltam)

majd vártam vártam vártam ( na akkor tudtam meg igazán hogy hülye voltam)

...és a plusz, hogy a feljelentés után amikor megadtam az illető bankszámla számát, telefonszámát,nevét a rendőrség azt válaszolta hogy a csalás elkövetőjének személyi azonosítása hiányában felfüggeszti az ügy vizsgálatát

BUMMMMM mit teszek? elfogadom,mert nincs más választásom, nem önbíráskodhatok

szerencsém hogy kis pénzzel történt a csalás (bár tudtam mit vállalok ,belementem), de mi van azokkal akik jóhiszemű tudatlanságból lesznek adóstársak,kezesek és viszik mindenüket??? pedig az nem a megtakarítás,hanem a létfeltétel, azok mit tehetnek?

rettentő szar szitu ez, de itt nincs helye az állami pénzből történő kártalanításnak, sem pedig az pénzügyi szektor terhelésének. SAJNOS csalások mindig lesznek, gyökereiben kéne elfojtani és példát statuálni, minden benne lévőtől (hozzátartozóknál,közeli rokonoknál teljes,totális vagyonosodási vizsgálat,ami gyanús zárolni )vagyonelkobzás a befolyt pénzt pedig kártyaosztásos módon kifizetni a károsultaknak

ÉS OKTATNI A KOCKÁZAT VÁLLALÁST!!!!

...és bocsánatot kérek minden károsulttól!!!

megértem és elfogadom a JOGOS indulataikat!!!

...de én így látom

Olvastam volt ma Q tünte…

#728070 Fornit

Olvastam volt ma Q tüntetés Pösten.

Miután bejelentette a BEVA a fiktív kötvény utáni kártalanítást....Az nem jó nekik, ők azt követelték, hogy a Magyar Nemzeti Bank fizesse a kártalanítást. "Rogán Antalt lecsalózták," - pedig mintha ő lett volna az első aki felvetette a fiktív ktv-k utáni fizetés lehetőségét. Már figyeltem egy ideje az ellenzéki médiáknak nagyon nem tetszik ez a kártalanítás dolog, hogy nem fog elhúzódni választásokig. Wazz, hatalmas szerencse eddig így is ahogy alakultak a dolgok, ráadásul elég gyorsan, úgy tűnik kb ezren nem fogták fel.

#728068 walex Előzmény: #728053

Mondod ezt te, akinek ha tényekre kellene válaszolnia, inkább kussban marad (lásd az e heti Simon kontra Vida tény és gyanúsítás állításod és az ennek kapcsán felhozott 2 elnemszámoltatási biztosotokkal kapcsolatban feltett kérdést).

Ha valaki paraszt ezen az oldalon, az te vagy.

Nem tudom, feltűnt-e már neked,hogy gyakorlatilag csak a másik pártpropagandát nyomó prospero issza a szavaidat.

Biztos, azért, mert nem vagy egy bunkó paraszt. :)

#728053 Ibiza Előzmény: #728040

senki nem szólt hozzád...reggel felprogramoznak estig meg nyafogsz mint a papagáj

pedig állítólag csak azt olvasod amit neked válaszolok.. de annyi eszed sincs emlékezz arra amit írsz..

jaa. paraszt stílusodat ottholra tartogasd :)

érdemi beírásod semmi, egyetlen beírásomhoz sem tudtál alátámasztott ellenvéleményt tenni..ez frusztrál téged...de szokd meg vagy nőlj fel.

neked marad az mééé nem íííígy mééé nem úúúgy.. tipusú nyafogás..de nem vagy egyedül..sok kispályás van itt..a saját életéhez nem ért de azt hajszálpontosan megmondja ki mit csináljon.

#728051 prospero Előzmény: #728040

Úgy látszik olyan cégeket vizsgáltak közben akiknél eddig minden rendben volt, ha meg nem volt rendben bezárták őket, mint pl. Takszövök esetén. De csak eljött a budacash és questor nagy napja is.

#728044 walex Előzmény: #728043

"...így akarja megúszni a parlamenti vizsgálatot..." :)))

Ugye egyébként is milyen remekül elszámoltatta a Fidesz a 2010-es kormányváltás után pl. 2006. október 23-ért?

A Fidesz 2 elnemszámoltatási biztosa azóta is veregeti a saját vállát, hogy milyen szuper munkát végeztek. Csak felfelé léphetnek a pártban az ilyen őstehetségek.

Napi Fidesz közlemény. …

#728043 walex

Napi Fidesz közlemény.

http://os.mti.hu/hirek/106065/a_fidesz-frakcio_kozlemenye

"Nem a tapolcaiak, hanem Gyurcsány hatalmi érdekei érdeklik őket - Reagálás Vadai Ágnes nyilatkozatára

A Gyurcsány-párt ma is nyilvánvalóvá tette, hogy a tapolcai választás nem az ott élők jövője, hanem kizárólag Gyurcsány Ferenc hatalmi érdeke miatt fontos számukra. Gyurcsány Ferenc szélsőbaloldali frakciót akar alakítani a parlamentben és ehhez kell neki a tapolcai mandátum, így próbálja meg megúszni a parlamenti vizsgálatot a Quaestor-csoportnak szabálytalanul nyújtott 17 milliárd forintos hitel ügyében is. Gyurcsány Ferenc ugyanúgy ki akarja használni a tapolcaiakat, ahogy a veszprémieket is kihasználta, amikor a bizalmukkal olyan képviselőt vitt be a parlamentbe, akinek első dolga volt, hogy Gyurcsány Ferenccel együtt leszavazza a csaló brókerek és bűntársaik vagyonzárolását lehetővé tevő törvényjavaslatot. "

#728040 walex Előzmény: #727999

Ez csak a tétlenség bizonyítvány magyarázkodása.

Ne meséld már nekem, hogy most volt először lehetőségük vizsgálatra 5 év után. Írtam már, jól mutatja a tétlenséget, hogy a BÉT tele lehet még ma is fos cégekkel...

Egyébként helyes, hogy ellenőriznek, már rég el kellett volna kezdeni, de hogy ezek csak szoci brókerbotrányok lennének, az erősen vitatható.

Ibiza!

Téged meg nem kérdezett senki. Muszáj mindenbe belepofáznod?

Csakhogy a te igénytelen, beképzelt bunkó stílusoddal reagáljak a te értelmi szinteden...

#728032 Ibiza Előzmény: #728027

És teszem hozzá a bankok miért fizetnének egy kalandor csalásáért? ezzel sem értek egyet..

A válságadóval egyetértettem..a válságot a bankok okozták..nem kollektívan ugyan de ok ez még átmegy..

#728031 Ibiza Előzmény: #728028

láttam egy képet..nagyon jó..

szónok az emelvényen..ki akar változást??..kezek a magasban..

Ki akar megváltozni???...nagy a kuss.

#728028 prospero Előzmény: #728025

Az emberek abból indulnak ki, hogyha változás lesz, csak az változik ami nem tetszik nekik. lsd. rendszerváltás illúziója 89-ben. Azt gondoltuk minden jóléti juttatás marad a régiben, csak lesz szabad utazás, meg gorenje hűtő.

#728027 Ibiza Előzmény: #727932

Én egyáltalán nem kártalanítanám őket..sem 1 sem 6 milkáig.. ott az állampapír..ők ennél több kamatot akartak..kockáztattak vesztettek..de ha már politikai okból kártalanítanak akkor max a betétig kellene..

Amikor kötvényt jegyeztek tudták egy vállalati kötvényt vettek..ennek a cégnek hiteleztek..ami épp a questor volt.. elbukták így jártak..akiknek lejárt és megkapták azok kockáztattak és nyertek.

A többlet kötvény az sima mezei bűnügy..olyan mint a sima csalás..mint tribuszerné..mindig volt és mindig is lesz ilyen..

A celebeket így Medveczkyt is lehúzták (azért lett nincstelen) anno...nyers "gyémántokat" "vettek" és abban bíztak csiszolás után 10Xes pénzt érnek és risztelnek..ez a történet néha turmalinra változik..de az is lehet azt mutatták be a gyanakvóknak mint gyémánt.

#728025 Ibiza Előzmény: #727999

nem értik..ezt már mondtam nekik..ha meg havonta csesztetné a brokicégeket akkor azért nyafiznának..a nyafi van kiadva nekik..mindegy milyen sapka van rajtad...nyafognak.