Quaestor
Borskaholnap kimegyek az utcára és felrugdosom a kukákat, letolvajozok mindenkit és visszakövetelem a pénzem.....
miért is?
beleugrottam egy netes vásárlásba (hülye voltam)
szabályozott hivatalos,ellenőrzött adás-vételi weboldalon vettem egy Ipadot (hülye voltam)
nem volt gyanús hogy olcsóbb volt a félárnál (hülye voltam)
kifizettem vagyis átutaltam, a kontakt felvétele után (hülye voltam)
majd vártam vártam vártam ( na akkor tudtam meg igazán hogy hülye voltam)
...és a plusz, hogy a feljelentés után amikor megadtam az illető bankszámla számát, telefonszámát,nevét a rendőrség azt válaszolta hogy a csalás elkövetőjének személyi azonosítása hiányában felfüggeszti az ügy vizsgálatát
BUMMMMM mit teszek? elfogadom,mert nincs más választásom, nem önbíráskodhatok
szerencsém hogy kis pénzzel történt a csalás (bár tudtam mit vállalok ,belementem), de mi van azokkal akik jóhiszemű tudatlanságból lesznek adóstársak,kezesek és viszik mindenüket??? pedig az nem a megtakarítás,hanem a létfeltétel, azok mit tehetnek?
rettentő szar szitu ez, de itt nincs helye az állami pénzből történő kártalanításnak, sem pedig az pénzügyi szektor terhelésének. SAJNOS csalások mindig lesznek, gyökereiben kéne elfojtani és példát statuálni, minden benne lévőtől (hozzátartozóknál,közeli rokonoknál teljes,totális vagyonosodási vizsgálat,ami gyanús zárolni )vagyonelkobzás a befolyt pénzt pedig kártyaosztásos módon kifizetni a károsultaknak
ÉS OKTATNI A KOCKÁZAT VÁLLALÁST!!!!
...és bocsánatot kérek minden károsulttól!!!
megértem és elfogadom a JOGOS indulataikat!!!
...de én így látom