Tehát shortolod :)
kettőt is :)
szinte biztos (a kötéslista alapján)
megérne egy shortot
szerintem ez ma fordul
Lehet, hogy az ügyfelek felé kimutatott részvényeket soha nem is vették meg.
Én is
Azon gondolkodom, hogy nem lehet, hogy a Questor és a Buda Cash is nem is a svájci frank businessbe bukott bele, hanem OTP-t és MOL-t TKOM-ot shortolták ezerrel?
És most hogy azokat a pozikat zárni kellett óriási mennyiségben az ugrasztotta fel ennyire az árfolyamokat...
Semmi de semmi más logikus magyarázatom nincs arra, hogy márciusban miért volt az , hogy nem is egyszerre hanem egymás után ekkora forgalommal mint az őrült kezdett el emelkedni ezen blue-chipek forgalma és árfolyama.
vagy ha nem shortolták, akkor a számlákon lévő fiktív (de valóságban már korábban eladott) részvényeket próbálták visszavenni, hogy legyen az ügyfelek számláján valami... Mielőtt kitudódnának egyéb okosságok a rendszerben.
Az is gyanús, hogy tegnap is egy hír, hogy 500 milliót lopott valaki ma az 1 milliárdos OTP-s csalás...
Szóval valami ilyen ügyeket sejtek én itt ezen agyament rallik mögött...
kimaxolták? :)
Na most már jó elkezdeni eladogatni srácok,nem találtak ám olajat az Alföldön!Reggel cert15long 406-ért én adtam!:((
ez nem olyan piac... :)
és mellesleg a mol tényleg úgy megy, mint az otp...
majd később megtudjuk, hogy kik álltak át és hova, mert így működik a gaz(da)ságpolitika
Amit összegereblyéztem megint elment... :-) Ez már hihetetlen!
Itt 13990 és 14e körül brutális mennyiségek forognak...
Ma meglesz a 10 milliárdos forgalom. Az a legény aki most vesz bele! :-)
Jogos...valami készülődik a BÉT-en...lehet, h valakik valamire már "gyúrnak"?!?!?!
Közben egy kis telekom is beesett a kosárkámba... mert azt elvből nem hagyhatom elapátlanodni :-)
Én kicsit feljebb, de azért ideges vagyok! (bár pár darabot visszavettem ugye:-) Tegnap írtam, hogy sosem lesz 14K..akkor most azt írom, hogy sosem lesz 15K :-)