Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#727628 Fornit Előzmény: #727622

Lehet, hogy az ügyfelek felé kimutatott részvényeket soha nem is vették meg.

#727622 matgab Előzmény: #727616

Azon gondolkodom, hogy nem lehet, hogy a Questor és a Buda Cash is nem is a svájci frank businessbe bukott bele, hanem OTP-t és MOL-t TKOM-ot shortolták ezerrel?

És most hogy azokat a pozikat zárni kellett óriási mennyiségben az ugrasztotta fel ennyire az árfolyamokat...

Semmi de semmi más logikus magyarázatom nincs arra, hogy márciusban miért volt az , hogy nem is egyszerre hanem egymás után ekkora forgalommal mint az őrült kezdett el emelkedni ezen blue-chipek forgalma és árfolyama.

vagy ha nem shortolták, akkor a számlákon lévő fiktív (de valóságban már korábban eladott) részvényeket próbálták visszavenni, hogy legyen az ügyfelek számláján valami... Mielőtt kitudódnának egyéb okosságok a rendszerben.

Az is gyanús, hogy tegnap is egy hír, hogy 500 milliót lopott valaki ma az 1 milliárdos OTP-s csalás...

Szóval valami ilyen ügyeket sejtek én itt ezen agyament rallik mögött...

Na most már jó elkezdeni…

#727614 Kiss Zoltán

Na most már jó elkezdeni eladogatni srácok,nem találtak ám olajat az Alföldön!Reggel cert15long 406-ért én adtam!:((

#727605 Racional Előzmény: #727598

majd később megtudjuk, hogy kik álltak át és hova, mert így működik a gaz(da)ságpolitika

#727591 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #727584

Én kicsit feljebb, de azért ideges vagyok! (bár pár darabot visszavettem ugye:-) Tegnap írtam, hogy sosem lesz 14K..akkor most azt írom, hogy sosem lesz 15K :-)