Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#725589 Ddavid Előzmény: #725522

Köszi a rajzot :). A csavar M12-es és elméletileg van még van 1 15mm-es tehermentesítő perem a munkadarab külső oldalán.

De ez csak ilyen informális dolog volt. Munkatársamnak elméletileg van 1 ismerőse aki megtudja csinálni. Majd meglátjuk.

#725520 KawaBazsy Előzmény: #725492

Nem tűnik bonyolultnak, a külső átmérő gondolom egy határon belül mindegy, tehát azt se kell pontosra esztergálni, hanem csak levágni egy rúdanyagból. Bele kell fúrni 4 kisebb, meg 1 nagyobb lyukat, oszt csá. Nemtom mennyiért dolgoznak a kis, kézi műhelyek, nálunk 1 db azért lenne drága, mert a CNC-t fel kell programozni.. 200 db már occsóbb lenne. :-)

Kicsit felfújom magam, mindjárt meg is tervezem 3D-ben.. Átmérő? :-)

#725492 _pda_ Előzmény: #725487

egyedi gyártásban sem fogja sztem megcsinálni senki olcsóbban az 1 darabot

de majd egy hozzáértőbb megmondja, h miként gondolja

(Bazsy)

#725487 Ddavid Előzmény: #725484

Olyan 15 körül, de csavarok nem kellenek mert hosszabb tőcsavarok vannak és feszül a pogácsában. Így nem tudnak elmozogni.

4X114.3 15mm szélesítés 67.1-es agymérettel.

#725482 Ddavid Előzmény: #725477

Köszi, így már megnyugodtam, mert azt hittem 1 full párat kell majd vennem. :S

#725477 KawaBazsy Előzmény: #725381

Minden gépünk meg van hozzá, de jelenleg 2 műszakban, szombat-vasárnap is megy a gyártás, s így se tudok minden határidőt tartani... Waszi jól mondja, ha keresel egy esztergályos műhelyt, hagyományos géppel megcsinálják neked minta utám.

#725408 Ddavid Előzmény: #725396

Ez jó hír és esetleg van valami javaslatotok, hogy hol érmes érdeklődni Pesten ilyen ügyben? Sajnos itt egyenlőre vagy nagyon drága, de minőségileg már kifogásolható szakikkal találkoztam minden téren. -_-

#725381 Ddavid Előzmény: #724555

@Balázs ha jól emlékszem Te foglalkozol CNC marással? Az itteni témába vág, hogy fél éve vettem 1 használt Mitsubishi Coltot és ősszel fatherom cseréltette át az alufelniket. Kiderült, hogy az egyik alu nyomtávszélesítő nem volt a kocsin. -_- Most rendbe rakattam a felniket ami görgőzés volt normális gumik... Na de a lényeg az, hogy most pótolnám ezt a darabot, csak mindenhol párban akarják adni.

Ha van mintadarab lehetséges egy ilyennek az kiesztergálása alumíniumból?

Tanulság, hogy vásárlásnál a legalaposabb átnézés ellenére is ilyen kis bosszantó apróságok elkerülhetik az ember figyelmét.

Köszi a választ előre is.

#724587 rbbj11 Előzmény: #724552

valóban annyit eszik, de az már nekem fáj, fájni is fog, tudok róla, de megbocsátom a 22 éves tech-nek és a kényelemért cserébe, amit egyik modern autó sem ad 6-7 M alatt

Akkor félreértettük egymást, bocs

#724576 Sumér harcos Előzmény: #724553

egyébként nagyon érdekes,rokonságba vettek vitarát..

tehát vezettem a jelenleg forgalomban futó legujabb vitarát benzines 4X4 2000cm3 140lóval.......

hát komolyan mondom óriási csalódás volt,vmi rettenék....xar rakás.

komfortra kb. splash,swift beltér-kormány,ülés szinte egy az egyben a swiftből.

lepadlóztam-hát apám egy 1.4hdi kenterbe veri bármikor......vmi nagyon szutyok a gyorsulása.

zabálni azt meg imádott.

a deiesel meg fos fiat diesel tele problémóval.

az uj előről tetszik,oldalról,hátulról nem.

#724555 KawaBazsy Előzmény: #724489

Céges dízel kombinak sztem oké, többet nem várok tőle, ez egy munkaeszköz. Amúgy a metálfekete szín meg a 16-os alu az feldobja sztem.

#724554 KawaBazsy Előzmény: #724488

Nekem is, az összes. Meg a plüssjátékaim. Ha lesz utódunk, nem kell egy ideig játékot venni.. :-)