Teljesen versenyképes az új Vitara ára, ennyiért én megvenném, ha kis 4 x 4 kéne..
http://www.autonavigator.hu/ujdonsag/mit_mennyiert_ad_az_uj_suzuki_vitara-14278
Teljesen versenyképes az új Vitara ára, ennyiért én megvenném, ha kis 4 x 4 kéne..
http://www.autonavigator.hu/ujdonsag/mit_mennyiert_ad_az_uj_suzuki_vitara-14278
Igen, csak a fogyira azt mondtad, h neked 6 liter akceptálható, már a 7 is fáj. Erre írtam, h az E250D az 7-7.5-et eszik..
arra járok megnézem:)
mintha azt mondtad volna H astra,
de az egyetlen astra ami nem tetszik,a G astra bejön,a J astra bejön,de a H?mindig furán néztem a giccses kockát küllem ügyileg.
sőt még az F astra is tetszett vmikor,kombit,meg GSI-t abból hajszálon majdnem vettem is 1995-1998 között.
hehe:))
nekem még a medzsóim is megvannak 1979ből:)
ááá,vannak kivételek,többet költesz Te arra az asztmára a következő évben,mint én a szalon dci-re:))
jó mondjuk max 10.000et fut 1évben mostanság.
vagy hondát, átlag 5 lityis fogyasztással... :)
http://nepitelet.hu/autok/honda/civic_2006/a_szeretheto_ufo/
akkor nevezd E-mercinek, nekem tök mindegy :)
Nekem az E-Merci a dupla körlämpässal azonositható :)
De a fogyasztásnál tartottunk, hogy a 7,5 nem 6 meg ilyenek ;) A lényeg, nekem nem kell V12-es motorral, 20 literrel fogyasztó, öreguras autó, ha mär ilyen méregdräga fenntartäsu, akkor lehetne vw phaeton vagy még inkább mustang
Ahogy mondod, ezen jelent meg. A jelzés pedig a nagy kategóriás Mercit takarja azóta is. Figy, egy tízessel öregebb vagyok, tudok mutatni neked 79-es, meg 84-es kiadású autós könyveket a polcomon, amikor még medzsóztál, hidd el, képben vagyok.. :-)
Nem egészen
"W124[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]
Ezzel a modellel jelent meg az „E” típusjelzés, igaz, csak 1993-ban."
A neten össze-vissza kavarja számos forrás a sorozatot.
1.5dci-t.. aztán ráköltöd szervizre. :-)
Az Asztma másfélszer olyan erős, s az is elketyeg 6 literrel.. eccer erre jársz, kipróbálhatod.
fogyasztás zsonglőrök:)
vegyetek 1.5dci-t vagy 1.4hdi-t,vagy 1.2tdi vw lupo-t,az 3litert eszik:)
Tény, h az osztrák/német benyából kevesebb fogy. Úgy könnyebb.. :-) A 7liter megegyezik azzal, amit írtam (városban 7.5), mindjárt nem 6..
A W124 az E merci (nagy kategória).
http://testdrive.bg/media/articles/Image/testdrive/Mercedes-Benz E-Class W124/autowp_ru_mercedes-benz_e220_2.jpg
E mercit nem veszek
W124 a célpont. Az 7-et iszik, 2500-ös motorral, 22 éves tech-val. Maradjunk a realitäs talaján ;)
Persze az én lábam alatt. Nälam a kocsi 55-nél 5-ösben van, hacsak nem elözök. És a világítás reléjét is kivettem, igy lekapcsolom a fenyszorot településen, az märis 0,1 L. Klímät is normälisan hasznälom, fütést is, ujabb -0,2 L. Gumik ujabb -0,4 L (átlag magyar használóhoz képest). És persze osztrák üzemanyag: amit 2000 km-en minden létezö helyen tesztelve: dízelben 0,5-1,2 L-rel kevesebb fogy, benzinben 0,3-0,6 L-rel kevesebb!!!!!
És persze motort ki kell idönként pörgetni, az is csökkenti a lerakodások révén a fogyasztást. Feleségem 1,2-es benzines autójával én 5,5-öt fogyasztok vegyesben 100-on, ebben autopälya is benne van.
6-ot nem fog enni a benzines kocsi. Nekem az 1000-es Pug 106 evett annyit, de az miniautó. Illetve a Civic is tudja, de ez egy spec modell, csak 2000-ig gyártották, s csak a Civicben van ilyen. Ezen felül még egy hibrid tudhatja. A diesel E Merci is 7-7.5-et fog enni.. Maradjuk a realitás talaján.
szep, szep, de ennel a km-nél (ällapotttol függöen) ennek a tipusnak rengeteg javitando dolga bukik elö: es ellentétben a w124-gyel minden egyes tétel több szäzezernél kezdödik. Esélyes, hogy 2 ev alatt, amig 60-70e-t belerakok, majdnem a vételärat rä kéne költenem.
Mäsrészt pont ugy fotózták, h. vezetöoldali ülés sarkot kitakarták. Tehät messze nem makulätlan az autó. Ugy ältaläban minden foto elég homälyos, véletlenül se lässam a kopäst a kormänyon és a välton. Sztem mär csak ezekert is lätatlanban nem ennyi km van a kocsiban.
Lehet, hogy annak a fenntartása kicsit drágább lenne...
igen, pontosan, ha már ilyen mercit vennek, akkor nyugodtan megvehetek egy mustangot is, ami mellesleg sokkal dögösebb