Fura..
TBSZ A KBC EQUITASNÁL
A TBSZ számlavezetés INGYENES (normál értékpapír számla megléte esetén)
Demost hogy mondod,es beleptem, latom hogy 500 ftot vonnak havonta,mint szamlavezetesi dij..pedig van naluk szamlam...
Fura..
TBSZ A KBC EQUITASNÁL
A TBSZ számlavezetés INGYENES (normál értékpapír számla megléte esetén)
Demost hogy mondod,es beleptem, latom hogy 500 ftot vonnak havonta,mint szamlavezetesi dij..pedig van naluk szamlam...
Hmmm nekem ott van, de mekkora a költség, hogy ennyire zavart?
Én is minden évben nyitok, sajnos a 2011-est fel kellett törni, mert a KBC-nél megszűnt az ingyenesség.
Nekem is, tbszen, 11200-11500rol. Minden evben nyitok egy tbszt...... ( en mar csak igy orgesen....) :)
Nekem van egy rakat, az alja 11945. A teteje 17 körül van, de sokkal kisebb pakkokkal, de szinte mindért kaptam tavaly osztalékot. Remélem ez még nem az osztalék rally.
Senki más nem játszik ebben a papírban?
Mikor indulhat az osztalék rally?
Kérem vegye le a szemüvegét! :D
Mol vesz még néhány 100 töltőállomást és tuti osztalékpapír lesz.
Most nagy egyszeri tétel volt a készlet átértékelés, de ez fordítva is működik ám.
Érdekes módon a Buda-Cash felfüggesztésével rögtön meg is indult felfelé.
Gyj nem túl dicsőséges
Jól beszűkül a kis mollyka
A megyei bíróság elhalasztotta Hernádi Zsoltnak, a Mol Nyrt. korrupcióval vádolt elnök-vezérigazgatójának a büntetőperét csütörtökön Zágrábban.
A bíró azzal indokolta a halasztást, hogy a decemberi meghallgatáson a védelem kérte, a vádlott számára is érthető nyelvre fordítsák le a per anyagát, amit akkor a bíró elutasított. A vádlott ügyvédei ezért fellebbezetek, de a legfelsőbb bíróságon a mai napig nem született döntés az ügyben.
A következő tárgyalás időpontjáról írásban kapnak értesítést Hernádi Zsolt horvát ügyvédei.
A horvát korrupció és szervezett bűnözés elleni ügyészség (USKOK) 2013-ban emelt vádat Hernádi Zsolt ellen. Az USKOK szerint a Mol vezetője 2008 és 2009 között tízmillió euró kenőpénzt adott át Ivo Sanader akkori horvát kormányfőnek azért, hogy a Mol megszerezhesse az INA horvát olajipari vállalat irányítási jogát.
A Mol Nyrt. és Hernádi Zsolt visszautasította a vádakat leszögezve, hogy soha nem korrumpált egyetlen politikust sem, és nem adott pénzt azért, hogy megszerezze a horvát INA-ban az irányítási jogokat.
Az ügyészi vádirat ismertetésével kezdődik Hernádi Zsoltnak, a Mol Nyrt. korrupcióval vádolt elnök-vezérigazgatójának a büntetőpere a zágrábi megyei bíróságon csütörtökön.
A horvát korrupció és szervezett bűnözés elleni ügyészség (USKOK) 2013-ban emelt vádat Hernádi Zsolt ellen. A USKOK szerint a Mol vezetője 2008 és 2009 között tízmillió euró kenőpénzt adott át Ivo Sanader akkori horvát kormányfőnek azért, hogy a Mol megszerezhesse az INA horvát olajipari vállalat irányítási jogát. Sanadert ezért júniusban nyolc és fél év börtönbüntetésre ítélte a horvát bíróság.
"Változatlanul felülsúlyozásra ajánlja a Magyar Telekom részvényét a Concorde, 430 forintos célár mellett. Ez több mint 28 százalékkal magasabb a tegnapi 334 forintos záróárnál. Az HSBC elemzője pedig a Mollal kapcsolatban optimista, ugyanis 17 000 forintos célárral ajánlja felülsúlyozásra a részvényt, ez pedig közel 60 százalékkal magasabb a hétfői árnál (10 710 forint)."
Én nem tudom ezek a repülős fiúk milyen anyagot használnak, de én is kérnék belőle!
Idén 2,2 milliárd dollárt szán beruházásokra a Mol - nyilatkozta a cég vezérigazgatója az osztrák Wirtschaftsblatt című gazdasági napilapnak. Az alacsony olajár ugyan kedvezőtlen, azonban ezt részben ellensúlyozni tudják. A horvátokkal változatlanul az elsődleges cél a megegyezés, de napirenden van az INA eladása is. A cég tovább keresi az akvizíciós célpontokat.
leátlagolod a családi ezüst beker árát? :) Beállok jövőre 9999-re, csak az íze kedvéért...