Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#722055 Pyxis Előzmény: #721851

Nem sok kedvem van intenzíven pepegtetni, ezért csak egyszer írom le:

BC VIP beszállót intézett, 3 napos időtávon 25%-os hozammal kecsegtet a MOL.

Senki ne mondja, hogy nem szóltam!

#721845 matgab Előzmény: #721829

nem kellett volna felmondanod, lehet transzferáltatni is.

Nekem pl. az Államkincsátrnál lévő TBSZ-emet vittem át a Randomhoz. Csak nem volt olyan egyszerű, de végül lepapírozták...

#721840 Pyxis Előzmény: #721810

Ez még nem osztalék rally, a Buda-Cash short pozikat likvidálták.

A Felügyeleti biztos a napokba lezárja a maradékot is.

12400-on a pack 25%-át realizáltam, 12000 alá várom vissza és akkor pakk duplázás van tervben.

#721839 lilia Előzmény: #721834

Fura..

TBSZ A KBC EQUITASNÁL

A TBSZ számlavezetés INGYENES (normál értékpapír számla megléte esetén)

Demost hogy mondod,es beleptem, latom hogy 500 ftot vonnak havonta,mint szamlavezetesi dij..pedig van naluk szamlam...

#721829 Tapasz Előzmény: #721811

Én is minden évben nyitok, sajnos a 2011-est fel kellett törni, mert a KBC-nél megszűnt az ingyenesség.

#721811 lilia Előzmény: #721810

Nekem is, tbszen, 11200-11500rol. Minden evben nyitok egy tbszt...... ( en mar csak igy orgesen....) :)

#721810 Tapasz Előzmény: #721807

Nekem van egy rakat, az alja 11945. A teteje 17 körül van, de sokkal kisebb pakkokkal, de szinte mindért kaptam tavaly osztalékot. Remélem ez még nem az osztalék rally.

#721807 Pyxis Előzmény: #721410

Senki más nem játszik ebben a papírban?

Mikor indulhat az osztalék rally?

#721410 Pyxis Előzmény: #721312

Kérem vegye le a szemüvegét! :D

Mol vesz még néhány 100 töltőállomást és tuti osztalékpapír lesz.

Most nagy egyszeri tétel volt a készlet átértékelés, de ez fordítva is működik ám.

Érdekes módon a Buda-Cash felfüggesztésével rögtön meg is indult felfelé.

#720362 Kissherceg Előzmény: #720274

A megyei bíróság elhalasztotta Hernádi Zsoltnak, a Mol Nyrt. korrupcióval vádolt elnök-vezérigazgatójának a büntetőperét csütörtökön Zágrábban.

A bíró azzal indokolta a halasztást, hogy a decemberi meghallgatáson a védelem kérte, a vádlott számára is érthető nyelvre fordítsák le a per anyagát, amit akkor a bíró elutasított. A vádlott ügyvédei ezért fellebbezetek, de a legfelsőbb bíróságon a mai napig nem született döntés az ügyben.

A következő tárgyalás időpontjáról írásban kapnak értesítést Hernádi Zsolt horvát ügyvédei.

A horvát korrupció és szervezett bűnözés elleni ügyészség (USKOK) 2013-ban emelt vádat Hernádi Zsolt ellen. Az USKOK szerint a Mol vezetője 2008 és 2009 között tízmillió euró kenőpénzt adott át Ivo Sanader akkori horvát kormányfőnek azért, hogy a Mol megszerezhesse az INA horvát olajipari vállalat irányítási jogát.

A Mol Nyrt. és Hernádi Zsolt visszautasította a vádakat leszögezve, hogy soha nem korrumpált egyetlen politikust sem, és nem adott pénzt azért, hogy megszerezze a horvát INA-ban az irányítási jogokat.

#720274 Kissherceg Előzmény: #719249

Az ügyészi vádirat ismertetésével kezdődik Hernádi Zsoltnak, a Mol Nyrt. korrupcióval vádolt elnök-vezérigazgatójának a büntetőpere a zágrábi megyei bíróságon csütörtökön.

A horvát korrupció és szervezett bűnözés elleni ügyészség (USKOK) 2013-ban emelt vádat Hernádi Zsolt ellen. A USKOK szerint a Mol vezetője 2008 és 2009 között tízmillió euró kenőpénzt adott át Ivo Sanader akkori horvát kormányfőnek azért, hogy a Mol megszerezhesse az INA horvát olajipari vállalat irányítási jogát. Sanadert ezért júniusban nyolc és fél év börtönbüntetésre ítélte a horvát bíróság.