Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#718832 matgab Előzmény: #717878

"Változatlanul felülsúlyozásra ajánlja a Magyar Telekom részvényét a Concorde, 430 forintos célár mellett. Ez több mint 28 százalékkal magasabb a tegnapi 334 forintos záróárnál. Az HSBC elemzője pedig a Mollal kapcsolatban optimista, ugyanis 17 000 forintos célárral ajánlja felülsúlyozásra a részvényt, ez pedig közel 60 százalékkal magasabb a hétfői árnál (10 710 forint)."

Én nem tudom ezek a repülős fiúk milyen anyagot használnak, de én is kérnék belőle!

#717878 Kissherceg Előzmény: #717149

Idén 2,2 milliárd dollárt szán beruházásokra a Mol - nyilatkozta a cég vezérigazgatója az osztrák Wirtschaftsblatt című gazdasági napilapnak. Az alacsony olajár ugyan kedvezőtlen, azonban ezt részben ellensúlyozni tudják. A horvátokkal változatlanul az elsődleges cél a megegyezés, de napirenden van az INA eladása is. A cég tovább keresi az akvizíciós célpontokat.

http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/megvan_milyen_olajarra_szamit_a_mol_megszolalt_a_vezerigazgato.591820.html

#716815 Kissherceg Előzmény: #716660

leátlagolod a családi ezüst beker árát? :) Beállok jövőre 9999-re, csak az íze kedvéért...

vettem 10750 környékén, …

#716660 Tapasz

vettem 10750 környékén, egyenlőre ennyi

Vettem most záróban, osz…

#716379 Tapasz

Vettem most záróban, osztira jó lesz :-)

Szakad az olaj, de valah…

#715389 walex

Szakad az olaj, de valahogy mintha az árcsökkentés üteme közel sem lenne arányos az esés mértékével. Esett 8 dollárt alig 1 hét alatt (volt 68 USD is), erre kemény 2 Ft-tal csökken a benzin szerdától. Bravo!

#715202 Boby. Előzmény: #715183

Szakad az olaj, nincs itt semmi meglepő. Talán otp-s alapok is adni kezdték már.

#715146 Zotya32 Előzmény: #715144

http://www.napigazdasag.hu/cikk/19579/

Orosz érdekeltségben marad a Lukoil 75 magyarországi töltőállomása annak ellenére, hogy a kőolajipari cég tegnap bejelentette, értékesíti teljes kúthálózatát hazánkban. Az új tulajdonos bejegyzési címe ráadásul megegyezik a Lukoil magyarországi irodájának helyével.

#715136 Kissherceg Előzmény: #715030

Moszkva, 2014. november 27., csütörtök (MTI/TASZSZ) - A Lukoil orosz olajipari cég több mint 200 millió euróért értékesíti magyar, cseh és szlovák töltőállomásait.

A cég csütörtökön közölt negyedéves eredményismertetésében az szerepel, hogy a cég 234 millió euróért adja el közép-európi érdekeltségeit. A megállapodásokat már aláírták, az ügyleteket várhatóan az év végéig lezárják.

A hírügynökség jelentése szerint a már aláírt megállapodások értelmében a Mol-csoporthoz tartozó Slovnaft veszi meg a Lukoil 44 csehországi töltőállomását. A Norm Benzinkúté lesz a Lukoil 75 magyar és 19 szlovákiai benzinkútja.

A budapesti székhelyű Norm Benzinkút Kft.-t a céginfo.hu adatai szerint idén alapították 20 millió forint jegyzett tőkével