No, ma félig már le is csúszott a csajokról az a bugyi! (tudom-tudom, hogy kis forgalommal) és még vissza is húzhatják(mármint a bugyit) de szerintem a végén csak lecsúszik az teljesen (amennyiben nem, az sem jelenthet akadályt:-).
No, ma félig már le is csúszott a csajokról az a bugyi! (tudom-tudom, hogy kis forgalommal) és még vissza is húzhatják(mármint a bugyit) de szerintem a végén csak lecsúszik az teljesen (amennyiben nem, az sem jelenthet akadályt:-).
Vagy azért nem vesznek mert nem szeretik ha lecsúszik a bugyi! Van ilyen :-)
Igen és félelmükben nem vesznek
Nekem is tetszett! :-) Viszont ismét gigantikus forgalom van a papírban! Nem érzik az ízét valahogy az emberek...Még! :-) Aztán meg már késő lesz :-)
Nagyon szép mese volt így hétvégére :)
Gyertyákkal nem foglalkozunk! Amúgy sem tudom miről beszélsz :-) Megvettem a 374-es "leszúrást" oszt hétfőn is megveszem a következőt 370-en vagy egy kicsit alatta. Miért teszem? Mert jövő héten olyat de olyat fog jelenteni a Telkó, hogy a csajokról lecsúszik a bugyi! Természetesen csak azután, hogy megmutatom nekik az egyenlegemet! :-)
375 alatt zárná az fordulós gyertyája utalna.
Rá kell hangolódjak újra a papírra, annyi esemény van csak úgy pezseg , hogy követni kell. Amikor volt az a nagyforgalmú nap akkor foglalkoztam vele utoljára kb ezért onnan veszem fel a fonalat, ezért kérdezősködök róla. :)
27x és 28x árfolyamoknál is volt már szépen forgalom, de emlékeim szerint 290 körül mocorgott a papír mikor az brutál forgalom volt benne, oszt 31x lett a vége. De olyan rég volt már, hogy a legendásan jó(köztudottan) memóriám ellenére is tévedhetek! De nem szoktam :-)
De az volt a baromi nagy forgalmú nap? Ez kiderült azóta?
Egyébként ne rágalmazd őket, ugye az köztudomású mnypk eltőzsdék már a vagyont, ez gránitba van vésve. Ebből következik amit te hűtlen kezelésnek hívsz az valójában megmentése volt a maradék vagyonnak. :) Lehet , hogy elsőre furcsa, és 2. -ra is de ez az unortodoxia, nem mindenki tud ráhangolódni, bonyolult majd oktatják is lesznek jó tanfolyamok, no para. :)
Az állam a legalján szállt ki 27x-28x volt az árfolyam! Gondold el milyen kitartás és türelem kellett ahhoz, hogy kivárják az alját!? :- ) Szerintem olyan 450 volt mikor kaptak egy csomót az MNYP vagyonkából! Mint már mondottam, ez hűtlen kezelés(vagy mi a sz@r), és stb.. de csak véleményem szerint természetesen :-) Kormányváltáskor, oszti vágás előtt valahol 800 körül járt....
Szerintem ilyen számítások mint ebben az elemzésben.
Volt az óriásforgalmú nap még 300 alatt, az kiderült miért volt? Kicsit lemaradtam a részvény követéséről. Aznap szállt ki az mnyp-s csomagokból az állam?
"Köszönhetően a magyar gazdaság erős teljesítményének vélhetően jó eredményeket közölhet jövő héten a Magyar Telekom
A társaság árbevétele a fentiek ellenére negyedéves összehasonlításban vélhetően stagnált. Ugyanakkor az árbevétel szerkezete sokat javulhatott. A stagnálás mögött elsősorban a magas 2013-as bázis miatt enyhén visszaeső IT bevételek és a továbbra is csökkenő vezetékes hang bevételek állnak. Ezeket azonban vélhetően ellensúlyozta a mobil árbevétel jelentős 4 százalékos emelkedése. Ez utóbbi köszönhető a javuló gazdasági környezetnek és az év végén felfutó készülékértékesítésnek is. Itt elsősorban az Iphone 6 értékesítésének a felfutása okozhatott az előző évinél nagyobb szezonális emelkedést.
Az EBITDA számításaink szerint 7,9 százalékkal emelkedhetett az utolsó negyedévben. Azonban tavaly a harmadik negyedévben számolta el a társaság az elbocsátásokkal kapcsolatos egyszeri költségeket míg 2013-ben erre a negyedik negyedévben került sor. Így az alacsony bázis miatt mutathat majd jelentős emelkedést az EBITDA, e nélkül az egyszeri hatás nélkül vélhetően stagnált ez az eredménysor. Azonban a stagnálás is nagyon jó hír lenne, hiszen ez azt jelenti, hogy hosszú évek esése után megállt az EBITDA romlása. Ha az előrejelzéseink helyesnek bizonyulnak, akkor a teljes évre vonatkozóan 1,7 százalékos emelkedést láthatunk az EBITDA soron. Ezzel a teljesítménnyel messze a Telekom a legjobb operatív eredménydinamikát bemutató telekommunikációs cég a régióban.
A nettó adósságmutató tekintetében arra számítunk, hogy a korábbi 46 százalékos becslésünknél is magasabb adósságmutatóval fejezhette be az évet a társaság. Ennek oka, hogy a készülékértékesítések felfutása miatt vélhetően az utolsó negyedévben jelentős működőtőke igény keletkezhetett.
Nem változtatunk az ajánlásunkon
A javuló fundamentumok és a csökkenő hozamok is megerősítik azt az álláspontunk, hogy még mindig jelentős felértékelődési potenciállal rendelkezik a részvény. Ezért fenntartjuk intézményi felülsúlyozás ajánlásunk."
300-nál még túl drága volt! 400 felé meg már nagyon olcsó! Erről a paradoxonról (vagy mi a faxomról:-) birkanyíró kolléga tudna részletesebben mesélni :-) Szerintem fog is!
Valakiknek nagyon kell. Érdekes, vehettek volna 300 körül, akkor nem kellett. Valami lehet a háttérbe, jó lenne 410 fölé menne, mert akkor eladnám a meglévőket 0-ban.
Nagyon jól látod a helyzetet. A BÉT párját ritkítóan remek piac! Magam sem szívesen hagynám el:-) Mondjuk normális cégnek még véletlenül sem jut eszébe ide jönni. Update Nojbi bevezetése is egy igazi sikertörténet volt(persze ebben az esetben nem gondoltam normális cégre, még cégre sem:-). Wizzair sem akart ide jönni, biztos kevésnek érezték magukat ehhez a csodához. Viszont a DT most már igazán kifizethetné azt az aprópénzt ennek az állócsillagnak a 40%-ért. Persze az sem baj ha nem veszik meg, így legalább még sokáig és rendszeresen(na jó, néha-néha:-) lehet haszon télire.
Előfordulhat bármikor mint Mol-Tvk történet, jött egy hirtelen döntés. Nem tudom igazán miért van értelme németek számára, hogy a Bét-en forog, és kifizetnek osztalékokat 40% közkéznek. Kivéve amit mondtam, hogy Bét-nek nagy a reklámértéke. :) Akármilyen hulladékkal egy ilyen minőségi piacon nem kereskednek, ez egy nívó ha valaki ide bejut. :)
Az is igaz egy ideje az osztalékprobléma nem aktuális.
http://www.hwsw.hu/hirek/53584/roaming-europai-unio-mobilszolgaltatas-adatforgalom-beszelgetes.html
Mondtam, hogy csak lárifári! :-)
Oszt mi a sz@rnak legyen ez itt a BÉT-en? Amint eljön a megfelelő idő(az jó kérdés, hogy mikor jön el:-) viszik a francba. Az viszont probléma, hogy sokan(nem a kisbüfikre gondolok) nem biztos, hogy bagóért odaadnák. Nem olyan egyszerű ezt levezényelni...főleg a megfelelő árat megtalálni. Hacsak, nincs már egy jelentős mennyiség "baráti" kezekben. 500 - ért én odaadom (bár evvel a mennyiséggel nem lennének kisegítve) , üsse kavics (és én nem számítok baráti kéznek:-)