Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#720739 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #720721

Azoktól sikerült megszabadulni mikor 280 körül és kicsit felette nagy bevásárlást tartottunk birkanyíró kollégával :-) Mint már mondottam ez már sosem fog osztalékot fizetni! :-) De ha valami csoda folytán nem vezetik majd ki akkor sem fizet még jövőre sem osztalékot. Az első osztalékfizetési időpont 2017 tavasza lehet, ha addig ugye nem...:-) Mellesleg mivel két éve nem fizet osztalékot így kb 100 milliárd bent maradt a cégben(részben, mert azért a DT csak szedegeti ki a pénzt belőle trükkök százait alkalmazva ugye :-)

#720735 banyaiz Előzmény: #720728

Nem lenne rossz ez ha újra tudna osztalékot adni. Ha jól emlékszem tavaly nem adott, idén sem fog bejelentés szerint.

Osztalékot felvetted te akkor ezek szerint az is volt 50 Ft ha jól emlékszem, nem vettem fel akkor. Azzal együtt kb 0-ban vagy.

#720728 Tapasz Előzmény: #720721

én igen, nekem is van aból az időből egy rakat, 410 körüli átlaggal. Jó lenne már idén eladni, legalább 0-ban.

#720721 banyaiz Előzmény: #720717

Kár, hogy éppen ebben az alacsony kamatos időszakban nem tud osztalékot fizetni.

Nekem utoljára akkor volt mikor vártuk az 500-at osztalék előtt aztán 420 fölé sem nagyon akart menni.

Te azóta tartod ?

Kedvező hangvételű elemz…

#720717 Nyeretlen_Keteves

Kedvező hangvételű elemzések láttak napvilágot a Magyar Telekom részvényével kapcsolatban. A felülvizsgálati időszakot követően ismét felülsúlyozásra ajánlja a telekompapírt a Concorde 430 forintos célárfolyam mellett, míg a Goldman Sachs ajánlása vételre javult az eddigi semleges minősítéssel szemben.

Don Concorde 430FT célár? Első lépcsőnek el is megy...majd viszik még feljebb is :-)

Tudom-tudom, hogy ez egy…

#720511 Nyeretlen_Keteves

Tudom-tudom, hogy ez egy nyugdíjas papír. De egy nyugdíjas sem él örökké ugye :-)

#720510 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #720508

:-) Egyébként aggodalomra természetesen most sincs semmi okunk, mivel 391-392 -ig emelkedik majd a papír... ott eladok egy picit, oszt 350-360 között majd jól visszaveszem és akkor lesz haszon megent 2032 telére :-)

#720506 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #720502

Nincs is ezen mit reagálni hiszen aprópénz. Viszont én 160 millára büntettem volna a Matyit(2 millára a céget), mert véleményem szerint van egy kis szerepe ennek a drága jó embernek az elmúlt évek kreatív könyvelésében, stb, amivel jelentős kárt okoztak-okoznak az ártatlan kis spekulánsoknak("befektetőknek":-) magyarul qrvára "lopják" a pénzem! :-) Hangsúlyozom, ez csak a személyes véleményem, vagy inkább csak olyan sejtés féle :-) Mielőtt még elperelné tőlem ez a Matyi gyerek az utolsó telkó részvényemet is ugye! :-)

#720503 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #720500

Ügyfelekkel bőven megfizettetik... valahogy nekem is felment hirtelen 2k-val a TV-internet előfizetésem...bemegyek oszt szétcsapok közöttük!

#720502 Turkoglu Előzmény: #720499

Valszeg kölcsönt kell majd felvennie szegénynek...

Mindenesetre a befektetők nem reagálták túl a hírt...

#720487 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #720293

A veszteség egy bizonyos szintje után jön az adósság... mert a játék nem állhat meg! A Telkó meg olyan mint az óbor! Minél tovább tartod, annál inkább nem történik semmi :-) 400 felett majd már Neked is olcsó lesz :-)

#720294 birkanyiiroo Előzmény: #720285

nem is kell hogy legyen, a stop is csak egy komcsi trükk. :) 125-nél nyitsz rá majd egy kövér parasztshortot és visszakeresed vele a bukó (negyedét)... de meglásd, annak is mennyire fogsz örülni! :-)

#720285 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #720254

Arra vadászhat, mert nekem olyanom itt nincs! Tudom-tudom, hogy amatőr vagyok, de minek ide a stop? A papírok el vannak téve mint befőtt :-)