Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#720728 Tapasz Előzmény: #720721

én igen, nekem is van aból az időből egy rakat, 410 körüli átlaggal. Jó lenne már idén eladni, legalább 0-ban.

#720721 banyaiz Előzmény: #720717

Kár, hogy éppen ebben az alacsony kamatos időszakban nem tud osztalékot fizetni.

Nekem utoljára akkor volt mikor vártuk az 500-at osztalék előtt aztán 420 fölé sem nagyon akart menni.

Te azóta tartod ?

Kedvező hangvételű elemz…

#720717 Nyeretlen_Keteves

Kedvező hangvételű elemzések láttak napvilágot a Magyar Telekom részvényével kapcsolatban. A felülvizsgálati időszakot követően ismét felülsúlyozásra ajánlja a telekompapírt a Concorde 430 forintos célárfolyam mellett, míg a Goldman Sachs ajánlása vételre javult az eddigi semleges minősítéssel szemben.

Don Concorde 430FT célár? Első lépcsőnek el is megy...majd viszik még feljebb is :-)

Tudom-tudom, hogy ez egy…

#720511 Nyeretlen_Keteves

Tudom-tudom, hogy ez egy nyugdíjas papír. De egy nyugdíjas sem él örökké ugye :-)

#720510 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #720508

:-) Egyébként aggodalomra természetesen most sincs semmi okunk, mivel 391-392 -ig emelkedik majd a papír... ott eladok egy picit, oszt 350-360 között majd jól visszaveszem és akkor lesz haszon megent 2032 telére :-)

#720506 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #720502

Nincs is ezen mit reagálni hiszen aprópénz. Viszont én 160 millára büntettem volna a Matyit(2 millára a céget), mert véleményem szerint van egy kis szerepe ennek a drága jó embernek az elmúlt évek kreatív könyvelésében, stb, amivel jelentős kárt okoztak-okoznak az ártatlan kis spekulánsoknak("befektetőknek":-) magyarul qrvára "lopják" a pénzem! :-) Hangsúlyozom, ez csak a személyes véleményem, vagy inkább csak olyan sejtés féle :-) Mielőtt még elperelné tőlem ez a Matyi gyerek az utolsó telkó részvényemet is ugye! :-)

#720503 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #720500

Ügyfelekkel bőven megfizettetik... valahogy nekem is felment hirtelen 2k-val a TV-internet előfizetésem...bemegyek oszt szétcsapok közöttük!

#720502 Turkoglu Előzmény: #720499

Valszeg kölcsönt kell majd felvennie szegénynek...

Mindenesetre a befektetők nem reagálták túl a hírt...

#720487 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #720293

A veszteség egy bizonyos szintje után jön az adósság... mert a játék nem állhat meg! A Telkó meg olyan mint az óbor! Minél tovább tartod, annál inkább nem történik semmi :-) 400 felett majd már Neked is olcsó lesz :-)

#720294 birkanyiiroo Előzmény: #720285

nem is kell hogy legyen, a stop is csak egy komcsi trükk. :) 125-nél nyitsz rá majd egy kövér parasztshortot és visszakeresed vele a bukó (negyedét)... de meglásd, annak is mennyire fogsz örülni! :-)

#720285 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #720254

Arra vadászhat, mert nekem olyanom itt nincs! Tudom-tudom, hogy amatőr vagyok, de minek ide a stop? A papírok el vannak téve mint befőtt :-)

#720246 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #720220

Kolléga! Elkelne a segítség, mert nem olcsó mulatság ám így feltornászni az árfolyamot! (nagyon magányosnak érzem magam a kis harcomban, és erőforrásaim is kezdenek kimerülni:-) Olvastam valamelyik másik totyikban, hogy Neked még soha sem volt adósságod. Szállj fel erre T(GV)-re oszt akkor hamarosan ezt a sosem volt adósságom témát is kipipálhatod :-)

#720243 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #720217

Lárifári! :-) Nem úgy működik ez, hogy ők eldöntik oszt a cégek meg benyelik. Évek óta teszetoszáskodnak evvel az ötlettel, eredmény meg semmi. Majd 450- 500 forintocskáért eladom valamikor, addig elfér a polcon.