Többször kérdeztem, hogy magyarázd el te, hogyan kell érteni, amit írsz, mert nekem nem volt egyértelmű. Most sem az, de már közelebb járok a megértéshez.
Ma ezeket írtad:
"erről beszéltem..megy a zsidó kinézetűeknek a szemétkedés a pofátlanság"
"esetleg levágnak közülük párat a nagyvilágban mint a disznót."
"szinesen szép a világ.. de ha bekóstolsz jól pofánverlek."
"Ha valaki tesz valamit akkor teszi a saját kontójára..az állampolgársága kontójára..és a kisebbsége kontójára."
Ebből nekem az jött le, hogy a pofátlan zsidók a kisebbségük kontójára is pofátlanok, és ezért aztán a kisebbség tagjaira jön a pofon.
Ha ezzel nem értettél volna egyet, akkor 3x adtam alkalmat, hogy az ártatlanok megölését árnyald, de nem tetted, hanem az volt a magyarázatod, hogy a kisebbség kontójára is cselekednek.
Ez a szöveged, hogy elsősorban ember, másodsorban hazafi, harmadsorban csak kisebség ez krva jól hangzik, és mivel semmilyen konkrétumot nem szoktál hozzáfűzni, mindenki a saját lelkülete szerint töltheti meg tartalommal.
Én is ezt tettem, és a saját értelmezésemben, ha ember vagy, akkor egyénként ítélsz meg másokat, és cselekedeteiket, és emberséges vagy embertársaiddal (pl. nem ölöd őket ártatlanul). Hazafi vagy, amíg az egyes szabályt nem sérted, és kisebbséged tagja vagy, amíg a hazád, vagy embertársaid érdekeit nem sérted.
Ezt gondoltam, de nem voltam biztos benne, hogy jól értelmezem, mert nem akartál reagálni sehogysem arra, hogy itt ártatlan embereket öltek, esetleg honfitársaikat ölték vélt pofátlanságok vagy vallási okok miatt.
De már meg is magyaráztad tulajdonképpen, hogy nem is így gondoltad természetesen a szentháromságodat.
Elsőként emberként a saját tetteidért vagy felelős, másodrészt a hazád tetteiért vagy felelős, harmadrészt a kisebbségedért vagy felelős, amiből az következik, ha a kisebbséged tagjai pofátlanok, neked is jár a pofánverés. Gondolod te, legalábbis, ahogy én értelmezem az egyébként sunyi, egyenesen nem beszélő szövegedből.
De javíts ki ha tévednék és nem vettem volna észre elemi felháborodásodat, hogy ártatlan zsidókat, hazájukért szolgálatot teljesítő rendőröket és ártatlan civileket akartak ölni válogatás nélkül.
Biztos írtad, csak átsiklottam felette.