Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #720620tipicsnij mszp-s hozzászólás..összemosunk maszatolunk..ferditünk..
ha egy zsidónak kinéző figura az én értékrendem szerint ember..akkor toleráns..egyforma mércével mér..kellő empátiával viselkedik mások problémáival, sérelmével fájdalmával kapcsolatosan..tiszteletben tart másokat azok szokásait vallásait.
Ha valakit befogadott Magyarország akkor teljesen igazad van pontosan igy van ahogy irod."Én meg úgy vagyok vele, ha befogad egy ország, akkor köszönöm szépen a vendéglátást és tiszteletben tartom a kultúráját. Hálás vagyok a lehetőségért.Ha a kultúrájának része az, hogy megengedik a szólásszabadság olyan fokát, ami engem zavar, akkor nem muszáj ott maradnom. " akinek nem tetszik lehet elmenni..haza.
Ha valaki pofátlan..gyalázza mások vallását..állandóan előtérbe tolja az orrát..nagyobbat akar harapni a közjavakból..akkor elég gyorsan kinéz egy saller a megbántottak részéről...de minimum gyorsan közutálatnak fog örvendeni.
Palesztinában nagyon sok ártatlant gyereket bombáztak le..nem piszkálta a csőröd..de Afganisztánban Iraqban..Sziriában is birósági itélet és bizonyitékok nélkül ölnek meg embereket...vagy kinoznak éveken keresztül a demokrácia nevében