Az első órás forgalom több lesz mint egy heti szokott lenni! Asszem ezek főleg short zárások lesznek, annyira eszement az egész!
Az első órás forgalom több lesz mint egy heti szokott lenni! Asszem ezek főleg short zárások lesznek, annyira eszement az egész!
oroszokban nem lehet megbízni, Minszk I. megállapodást sem tartották be...görögök nem fogják befogni a szájukat, elmennek a falig
Minden bajnak vége! Minden jóra fordult, mindenki észhez tért. (és persze úgy is marad!) Mit nem értesz??? :-))
Amúgy nem könnyű eldönteni, ez most mi a fene...
Az kellene nagyon most, hogy holnap ezen az orosz ukrán , német stb csúcson valami megállapodásra jussanak. Görögökkel is lezárni a nyűglődésüket. Egy olyan időszak ahol megyünk és semmi para. :)
Májusig mehetnénk egy szépet, még amcsi kamatemelés para előtt. A szokásos 5k -t említem ismét. :)
Nem egy nagy történet lenne ha elérnénk, egy kicsit régiónkat vennék mint lemaradó piacot, csökkenő forradalmi lelkesedés mellett, hát nagyon szerény az 5 k. Ha meg a volna történet egyelőre, de vsz van esélye.
"A magyar kormány a szándéknyilatkozatban azt is kijelentette, hogy nem kíván többségi tulajdonrészt szerezni rendszerszinten fontos magyarországi bankokban (kivéve ha az egész bankrendszer stabilitása kerül veszélybe) , és kötelezi magát arra, hogy a következő három évben magánkézbe adja minden, a magyarországi bankokban jelenleg közvetve vagy közvetlenül birtokolt többségi részvénycsomagját."
Ezt úgy kell érteni, ahogy írva van? Mert akkor ez egy érdekes (pál)fordulat a szabadságharc menetében...
Forgalom iszonyat...régi szép időkre emlékeztet...úgy néz ki, h mindent megvesznek! Az a baj, nem tudom eldönteni, h ez most valós, vagy csak tömés????
a forgalom legalább jó, bár a többi papír maga a szégyen...
Nem lehetetlen, de én most nem ugrálnék ki belőle. Ha esik venni fogják szerintem.
Legalábbis a két nagy nyomasztó dologból : régió rossz gazdasági megítélése, és az unortodox forradalomból, az egyik az kezd eltűnni. Eu-s qe régiónkat kicsit megdobja, forradalmi lendület csökkenéssel, hát biztató.
Orosz , ukrán , görög pávatánc nem biztató. :)
shortolni már nem szeretek,miota olvastam Kosztótól,hogy a shortosok epe és emésztési gondokkal küszködnek:)
ma kidobtam mindent,tegnap ugy lemaradtam,mint a pinty.
vhol visszamászok.
Beálltam 4k környékére...ez most túl hisztérikusnak tűnik
Szerintem most nem kellene. Ezzel a megállapodással nem ment meg minket senki a felminősítéstől.
Ráadásul lezárul azért ez a gonosz bankos időszak, kijátszották magukat.
Persze ez nem azt jelenti , hogy 10 k jövő hónapban, de megdobhatja 5 k környékére .
azt hiszem visszavonom 3605-ös megbízásomat :D
Kis huncutok, nagy gonosz bankozás 4 évig, aztán fű alatt egy ilyen megállapodás, választás után. Persze ezt nem reklámozzák, mint a nagy megmentéseket. :)
Ideje volt, némi kiszámíthatóságot vinni a történetbe. Már csak be kell tartani. De hát ha egy csöpp eszük van betartják, mert ezzel az összevissza tákolással sokra nem megyünk.
tegnapi naphoz kiegészítésül http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/evekre_megkoti_a_sajat_kezet_az_orban-kormany.593302.html
Logikai úton megközelítve szükséges a csökkentése, és időszerű. Nőni akarunk kell a banki hitelezés hozzá, kell a felminősítés aminek egyik akadálya éppen ez a szektorális adóztatás ha van a fején sapka azért ha nincs akkor azért alapon. :) Plusz elég szépen bevásároltunk már bankokból. Mkb, bb most erste.
Ez a logikai alap vsz, most a forradalmár logikát azt nehezebb megfejteni. :) De valami ilyesmi kell legyen az út innen, chf hitelek kivezetve, banki háborúskodás befejezni stb stb.