Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Az első órás forgalom tö…

#720125 picirigo

Az első órás forgalom több lesz mint egy heti szokott lenni! Asszem ezek főleg short zárások lesznek, annyira eszement az egész!

Re: nincs cím

#720124 Euroman Előzmény: #720122

oroszokban nem lehet megbízni, Minszk I. megállapodást sem tartották be...görögök nem fogják befogni a szájukat, elmennek a falig

#720123 Csusza Előzmény: #720120

Minden bajnak vége! Minden jóra fordult, mindenki észhez tért. (és persze úgy is marad!) Mit nem értesz??? :-))

Amúgy nem könnyű eldönteni, ez most mi a fene...

#720122 banyaiz Előzmény: #720118

Az kellene nagyon most, hogy holnap ezen az orosz ukrán , német stb csúcson valami megállapodásra jussanak. Görögökkel is lezárni a nyűglődésüket. Egy olyan időszak ahol megyünk és semmi para. :)

Májusig mehetnénk egy szépet, még amcsi kamatemelés para előtt. A szokásos 5k -t említem ismét. :)

Nem egy nagy történet lenne ha elérnénk, egy kicsit régiónkat vennék mint lemaradó piacot, csökkenő forradalmi lelkesedés mellett, hát nagyon szerény az 5 k. Ha meg a volna történet egyelőre, de vsz van esélye.

#720121 Csusza Előzmény: #720105

"A magyar kormány a szándéknyilatkozatban azt is kijelentette, hogy nem kíván többségi tulajdonrészt szerezni rendszerszinten fontos magyarországi bankokban (kivéve ha az egész bankrendszer stabilitása kerül veszélybe) , és kötelezi magát arra, hogy a következő három évben magánkézbe adja minden, a magyarországi bankokban jelenleg közvetve vagy közvetlenül birtokolt többségi részvénycsomagját."

Ezt úgy kell érteni, ahogy írva van? Mert akkor ez egy érdekes (pál)fordulat a szabadságharc menetében...

#720120 picirigo Előzmény: #720118

Forgalom iszonyat...régi szép időkre emlékeztet...úgy néz ki, h mindent megvesznek! Az a baj, nem tudom eldönteni, h ez most valós, vagy csak tömés????

#720116 banyaiz Előzmény: #720112

Nem lehetetlen, de én most nem ugrálnék ki belőle. Ha esik venni fogják szerintem.

Legalábbis a két nagy nyomasztó dologból : régió rossz gazdasági megítélése, és az unortodox forradalomból, az egyik az kezd eltűnni. Eu-s qe régiónkat kicsit megdobja, forradalmi lendület csökkenéssel, hát biztató.

Orosz , ukrán , görög pávatánc nem biztató. :)

#720115 Sumér harcos Előzmény: #720113

shortolni már nem szeretek,miota olvastam Kosztótól,hogy a shortosok epe és emésztési gondokkal küszködnek:)

ma kidobtam mindent,tegn…

#720113 Sumér harcos

ma kidobtam mindent,tegnap ugy lemaradtam,mint a pinty.

vhol visszamászok.

#720111 banyaiz Előzmény: #720109

Szerintem most nem kellene. Ezzel a megállapodással nem ment meg minket senki a felminősítéstől.

Ráadásul lezárul azért ez a gonosz bankos időszak, kijátszották magukat.

Persze ez nem azt jelenti , hogy 10 k jövő hónapban, de megdobhatja 5 k környékére .

#720108 banyaiz Előzmény: #720105

Kis huncutok, nagy gonosz bankozás 4 évig, aztán fű alatt egy ilyen megállapodás, választás után. Persze ezt nem reklámozzák, mint a nagy megmentéseket. :)

Ideje volt, némi kiszámíthatóságot vinni a történetbe. Már csak be kell tartani. De hát ha egy csöpp eszük van betartják, mert ezzel az összevissza tákolással sokra nem megyünk.

#720083 banyaiz Előzmény: #720079

Logikai úton megközelítve szükséges a csökkentése, és időszerű. Nőni akarunk kell a banki hitelezés hozzá, kell a felminősítés aminek egyik akadálya éppen ez a szektorális adóztatás ha van a fején sapka azért ha nincs akkor azért alapon. :) Plusz elég szépen bevásároltunk már bankokból. Mkb, bb most erste.

Ez a logikai alap vsz, most a forradalmár logikát azt nehezebb megfejteni. :) De valami ilyesmi kell legyen az út innen, chf hitelek kivezetve, banki háborúskodás befejezni stb stb.