Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#720121 Csusza Előzmény: #720105

"A magyar kormány a szándéknyilatkozatban azt is kijelentette, hogy nem kíván többségi tulajdonrészt szerezni rendszerszinten fontos magyarországi bankokban (kivéve ha az egész bankrendszer stabilitása kerül veszélybe) , és kötelezi magát arra, hogy a következő három évben magánkézbe adja minden, a magyarországi bankokban jelenleg közvetve vagy közvetlenül birtokolt többségi részvénycsomagját."

Ezt úgy kell érteni, ahogy írva van? Mert akkor ez egy érdekes (pál)fordulat a szabadságharc menetében...

#720120 picirigo Előzmény: #720118

Forgalom iszonyat...régi szép időkre emlékeztet...úgy néz ki, h mindent megvesznek! Az a baj, nem tudom eldönteni, h ez most valós, vagy csak tömés????

#720116 banyaiz Előzmény: #720112

Nem lehetetlen, de én most nem ugrálnék ki belőle. Ha esik venni fogják szerintem.

Legalábbis a két nagy nyomasztó dologból : régió rossz gazdasági megítélése, és az unortodox forradalomból, az egyik az kezd eltűnni. Eu-s qe régiónkat kicsit megdobja, forradalmi lendület csökkenéssel, hát biztató.

Orosz , ukrán , görög pávatánc nem biztató. :)

#720115 Sumér harcos Előzmény: #720113

shortolni már nem szeretek,miota olvastam Kosztótól,hogy a shortosok epe és emésztési gondokkal küszködnek:)

ma kidobtam mindent,tegn…

#720113 Sumér harcos

ma kidobtam mindent,tegnap ugy lemaradtam,mint a pinty.

vhol visszamászok.

#720111 banyaiz Előzmény: #720109

Szerintem most nem kellene. Ezzel a megállapodással nem ment meg minket senki a felminősítéstől.

Ráadásul lezárul azért ez a gonosz bankos időszak, kijátszották magukat.

Persze ez nem azt jelenti , hogy 10 k jövő hónapban, de megdobhatja 5 k környékére .

#720108 banyaiz Előzmény: #720105

Kis huncutok, nagy gonosz bankozás 4 évig, aztán fű alatt egy ilyen megállapodás, választás után. Persze ezt nem reklámozzák, mint a nagy megmentéseket. :)

Ideje volt, némi kiszámíthatóságot vinni a történetbe. Már csak be kell tartani. De hát ha egy csöpp eszük van betartják, mert ezzel az összevissza tákolással sokra nem megyünk.

#720083 banyaiz Előzmény: #720079

Logikai úton megközelítve szükséges a csökkentése, és időszerű. Nőni akarunk kell a banki hitelezés hozzá, kell a felminősítés aminek egyik akadálya éppen ez a szektorális adóztatás ha van a fején sapka azért ha nincs akkor azért alapon. :) Plusz elég szépen bevásároltunk már bankokból. Mkb, bb most erste.

Ez a logikai alap vsz, most a forradalmár logikát azt nehezebb megfejteni. :) De valami ilyesmi kell legyen az út innen, chf hitelek kivezetve, banki háborúskodás befejezni stb stb.

Nekem is volt egy kanyar…

#720081 Tapasz

Nekem is volt egy kanyarom ma (3788-3908), aztán nekem is eladásra kerültek régi, 3950 körüliek 4110 és 4175 ért. Jó lenne, ha tovább menne fel, mert van egy rahedli 4088 és 5088 között 50 forintonként.

Itt lent az olvasom: Sú…

#720080 TrendMan

Itt lent az olvasom:

Súlyosbodik a helyzet, szórják az OTP-t?

Ez még áll?

#720078 banyaiz Előzmény: #720077

Ártani nem árt neki. Már a kezdetekkor arról volt szó beállunk eu-s szintre 1 éven belül. :) Ahhoz képest 2016-ban felezzük az is vmi, persze ha betartják a megállapodást ezt hozzá kell tenni.