Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#719738 Borska Előzmény: #719735

de nem pont az van hogy az IMF-et kizárják? az EKB re pedig azért oda oda figyelnek a németek, erős lenne megint 400milliárdot elégetni

#719735 Boby. Előzmény: #719733

"vagy elgondolkodnak hogy azokat az újfajta görög kötvényeket ki fogja lejegyezni,"

Akik eddig is, EKB, IMF...,a nagy pénzcsinálók.

#719733 Borska Előzmény: #719732

dax shortot én veszélyesebbnek tartom most, ez a EKB program ,hm,hm picit erős

viszont ha rájönnek az invesztorok hogy a görög trükk az adósság lízingelésére pofátlan és ragadós dolog lehet , visszaadják az optimizmus emelkedését

vagy elgondolkodnak hogy azokat az újfajta görög kötvényeket ki fogja lejegyezni, egyszer kétszer elszarták már a becsületet

#719732 TrendMan Előzmény: #719727

Kösz az infót.

Segit a stoppszint meghatározásában.

Korábban még soha nem shortoltam S&P-t.

Szerintem Dax azért tünik hajlamosabbnak az esésre, mert Euro most korrekcióban van?

#719728 Boby. Előzmény: #719642

Nekem úgy tűnik, hogy most a dax lesz a gyengébb láncszem.Mintha nagyobb hajlandóságot mutatna az esésre.Mindenesetre, rám férne.

#719646 Ibiza Előzmény: #719642

nekem jó a dax..ma shortoltam volna 950-70en daxot.. de elaludtam.

Daxban minden 250-500.750-950 fontos szint..

Meglátjuk zárás után..tegnap is akkor ment reggel meg kattogtak a stopok.

sztem azért megy dax mer…

#719637 Ibiza

sztem azért megy dax mert chf bivaly lett..sokan eladták a svájci papírokat és átkonvertálták német részvényekre a zsetont..

dollár eur árfolyam is kedvez a német papíroknak.. a cégadatok kiválóak..a válságot jól használták ki a cégek..az ország- és eu közösségi adatok nem annyira jók.

Daxot erősíti az is az eus felzárkóztató pénzek zöme a német cégekhez megy vissza megrendelés formájában..

Ilyenkor már vonzza a 11k..de amikor már megkeresték magukat a befektetők kezdenek realizálni..akkor érdemes shortolni..

Usa örült megerősödött euroval szemben..most kezd rájönni gyenge eur segíti az exportot..ami majd megint az eus és német cégeknek lesz jó..az adatok 3-4 hónapot késnek..autóexport adatok stb..

erről a longról lemaradtam..pedig látszott benne az erő..de túl sok dolgot vesz figyelembe az ember.. ukrán válság senkit nem érdekel..

Bölcs voltam, hogy nem s…

#719633 TrendMan

Bölcs voltam, hogy nem shortolódtam be.

Viszont nem voltam bölcs, hogy nem longoltam:-)

vizió

#719564 TrendMan

Egyébként nekem most van egy vizióm, miszerint az USA és az EUR paritásba kerülnek és ekkor a Dax is utoléri a Dow-t valahol 14.000-15.000 körül.

Ha igy lesz, ezt nem olyan egyszerü lekereskedni.

Vagy most beleülök longba és csak ülök és ülök.

#719557 TrendMan Előzmény: #719556

Kétségtelen.

És ez az esély még akár vissza is térhet?

(Sajnos első a munka, második a szórakozás, nem lehetek ott mindenütt és mindenkor:-o

Erre sajnos nem tudom a …

#719387 TrendMan

Erre sajnos nem tudom a választ.

És úgy nézem hétfőn nem veszek shortot 10810-en, ezek szerint kivárás van.

Ez mind igaz, de ... év…

#719265 TrendMan

Ez mind igaz, de

... évi száz trade-et daytraderek csinálnak csak, nekem ez már-már kényszerkereskedésnek tünik

... ha beesik, szerintem nem csak 200 pontot megy majd lefelé

... korábban volt 3 short certi is 250-250 pont különbséggel, azt meg mind kiütötte.

#719263 Fornit Előzmény: #719166

Es mivel a dax centiben tiz pont dax elmozdulas kell a spread ey a brokidij ledolgozasahoz evi szaz trade el ezer pont dax minuszt nyel be a kedves centitrader szuksegtelenul.

Re: EBDAXTS48

#719261 Ibiza Előzmény: #719260

elég vacak..nagyon magas az ára..ha lemegy 200 pontot százalékosan nem lesz nagy pukkanás..milyen jó lenne most a jó kis 42-es certi..