Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX1512

Re: nincs cím

#720058 Borska Előzmény: #720017

opppppá, OViktor a tőke mellé áll? kikupálódik a brigád a végére

így azért már picit erősebb a long sansza :)

belenéztem a sors könyvé…

#719888 Borska

belenéztem a sors könyvébe :) és az alábbi sztorit olvastam benne :) :

az alapproblémák mint:

i orosz ukrán geopolitikai konfliktus

ii görög paranormál viselkedés

iii kína lassulás

iiii pénznyomda csapágyasra hajtása, negatív-nulla kamatkörnyezet

megoldódnak, ha végig gondoljuk

i-re adott válasz :

http://www.portfolio.hu/gazdasag/ezt_tervezi_merkel_es_hollande.209858.html

mert ha ezt Puttyabáttyó elmeszeli akkor valóban komoly káosz veszi kezdetét, a fegyveres konfliktus amit az orosz medve nem biztos hogy tud finanszírozni, a fokozódó nyomás miatti orosz visszaesés okozta hatalom és népszerűség vesztés is követi, csak idő kérdése és Putyin megy, lehet hogy csúnya módon..... a javaslat amit felvetettek korrekt(nek tűnik) elfogadható és P is időt nyerhet vele, szerintem megoldás lehet

ii tán ez a legtöbb változós eset, és ennek a boncolgatására a legjobb cikk:

http://gurulohordo.blog.hu/2015/02/05/gorogorszag_pszichodrama ,véleményem szerint maradnak, euro is marad, de huzavona lesz és némi látszat engedmény

iii a stimulus sokat nyom a latba,csakúgy mint usa , eu esetében, mindenképp up a hosszú távú irány, néminemű lassulás nem is lenne baj hisz evvel végre normális fenntartható pályára állna kína,mert ez a 6-7-x % azért túlzás (véleményem szerint )

iiii na ez valóban gond!!!! ( lesz ) mert nem most van a gáz, infláció nincs (legalább is a hagyományos módon számolt infla ) pénz van dögivel, gdp-k ugranak ( mert euban is fog ebbe szinte 100%ig biztos vagyok ) a lehető legjobb rv környezet , az igazi nagy probléma 1-2-3 év mulva fog jelentkezni , na akkor szólhat fassssza nagyot a pénzkivonás

szummmmma szummmárom itt szerintem éves viszonylatban rohadt nehezen swingelhető csapkodó de dinamikus emelkedés jön, ha valóban igy lesz vagy legalább paralell alakulnak a dolgok akkor hati május idusán bekopog a 20k-n :) onnan pedig..... hm, kiderül

....néha a legnehezebb dolog beülni a poziba és nem csinálni semmit

és erre.........ahhhhh, …

#719780 Borska

és erre.........ahhhhh, görögök csak a baj van velük

"Az EKB közleményben tudatta, hogy már nem feltételezik azt, hogy sikerrel zárulhatnak Görögország tárgyalásai a hitelezőkkel. Ezért a görög állampapírokat nem fogadják el fedezetként."

usd megtartva, azt egész…

#719777 Borska

usd megtartva, azt egész évbe szándékomba áll tartani ( már ha valóban beindul az usa kamatemelés illetve huf kamatvágás)

#719773 Borska Előzmény: #719771

igen, véleményem szerint olyan a nemzetközi hozamvadászat és profitéhség hogy azt még a mi hihetetlenül szar menedzselésünk se tudja elcseszni, negatív hozamú kötvények, 60milliárdos nyílt végű pénzpumpa, újabb és újabb jegybanki kamatvágások, szerintem MGY is csatlakozik ehhez, hatalmas magyar gazdaságélénkítő csomag (mini pumpa). Valahogy úgy érzem eljött ennek a bikapiacnak az a pontja amikor valóban mindent megvesznek ami produkálhat,ehhez a magyar rv-k viszonylagos túladottsága és a kacsingató felminősítés is aszisztálhat, akkor megy a legnagyobbat amikor el se tudjuk képzelni, lásd usa kilábalás....

az EKB programja hasonló brutál menetet indíthat, és most talán a feltörekvők rávernek a fejlettekre, ki fog hatni ránk is és szerintem lengyelekre, csehekre is az ingyen pénz áldása

csapkodás az lesz, sajna, ebben biztos vagyok, próbálok majd a havi vásárlásokkal jó ütemet elkapni, de a tapasztalatom az hogy nagyobb és tán biztosabb a profit ha nem ugrálok ki be, a legoptimistább végleteket keresve ( erre sajna példa az elmult 3 fordulásom, gyakorlatilag mind nullás volt, ha ehelyett tartom az eredeti longot legalább 800pontal előbbre vagyok )

TA alapon pedig az általad említett sáv teteje az idei cél, de ha azt sikerülne törni, akár kánaán is jöhetne, de ehhez a politika is kellene, aminek sajna kis esélyét látom, pedig ha megtolná a nagytőke szekerét .........

de egy háború Isten őrizz, vagy egy nemeztközi burulás borulás felűl írná a dolgot,de remélem most a pozitív forgatókönyv jut szerephez

#719771 Boby. Előzmény: #719761

A bux kb. 3 éve egy széles -16 000 - 20 000 - sávban mozog. Az igaz, hogy most az alsó sávszélről fordult ismét fel, de van más is ami ezen kívül az optimizmusod támogatja?

hosszú távú long, havi 5…

#719761 Borska

hosszú távú long, havi 5kontraktusok folyamatos vétele, nincs ki-be ugrálás, decemberig vásárlás

...csak nagyon durva dolog írhatja felül

17600tól elindult a menet ------ 20000 a target

#719279 Borska Előzmény: #719169

hati long zárva 16680 - 17047 +367pip

...reményeim szerint lentebbről visszaszálhatok

#719169 Borska Előzmény: #719155

ez most akár hosszabb távú menet kezdete is lehet, reggel bekötött a longom a beleadáskor (nem írtam,mert délután értem gép elé ,akkor tudtam meg 16680 körüli átlaggal , utólag beírni pedig már nem túl hiteles ), így már reménykedve várom a folytatást

nagyon erős fundamentális támogatottsága lett az eu piacoknak az ECB pumpától ami mindenképp fordíthat a meneten nálunk is, több ezer pont is jöhet.....

....kiderül

indulóban van itthon egy…

#718990 Borska

indulóban van itthon egy hosszabb távú long trend?

...remélem