Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Borska

belenéztem a sors könyvébe :) és az alábbi sztorit olvastam benne :) :

az alapproblémák mint:

i orosz ukrán geopolitikai konfliktus

ii görög paranormál viselkedés

iii kína lassulás

iiii pénznyomda csapágyasra hajtása, negatív-nulla kamatkörnyezet

megoldódnak, ha végig gondoljuk

i-re adott válasz :

http://www.portfolio.hu/gazdasag/ezt_tervezi_merkel_es_hollande.209858.html

mert ha ezt Puttyabáttyó elmeszeli akkor valóban komoly káosz veszi kezdetét, a fegyveres konfliktus amit az orosz medve nem biztos hogy tud finanszírozni, a fokozódó nyomás miatti orosz visszaesés okozta hatalom és népszerűség vesztés is követi, csak idő kérdése és Putyin megy, lehet hogy csúnya módon..... a javaslat amit felvetettek korrekt(nek tűnik) elfogadható és P is időt nyerhet vele, szerintem megoldás lehet

ii tán ez a legtöbb változós eset, és ennek a boncolgatására a legjobb cikk:

http://gurulohordo.blog.hu/2015/02/05/gorogorszag_pszichodrama ,véleményem szerint maradnak, euro is marad, de huzavona lesz és némi látszat engedmény

iii a stimulus sokat nyom a latba,csakúgy mint usa , eu esetében, mindenképp up a hosszú távú irány, néminemű lassulás nem is lenne baj hisz evvel végre normális fenntartható pályára állna kína,mert ez a 6-7-x % azért túlzás (véleményem szerint )

iiii na ez valóban gond!!!! ( lesz ) mert nem most van a gáz, infláció nincs (legalább is a hagyományos módon számolt infla ) pénz van dögivel, gdp-k ugranak ( mert euban is fog ebbe szinte 100%ig biztos vagyok ) a lehető legjobb rv környezet , az igazi nagy probléma 1-2-3 év mulva fog jelentkezni , na akkor szólhat fassssza nagyot a pénzkivonás

szummmmma szummmárom itt szerintem éves viszonylatban rohadt nehezen swingelhető csapkodó de dinamikus emelkedés jön, ha valóban igy lesz vagy legalább paralell alakulnak a dolgok akkor hati május idusán bekopog a 20k-n :) onnan pedig..... hm, kiderül

....néha a legnehezebb dolog beülni a poziba és nem csinálni semmit