Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Borska Előzmény: #719771

igen, véleményem szerint olyan a nemzetközi hozamvadászat és profitéhség hogy azt még a mi hihetetlenül szar menedzselésünk se tudja elcseszni, negatív hozamú kötvények, 60milliárdos nyílt végű pénzpumpa, újabb és újabb jegybanki kamatvágások, szerintem MGY is csatlakozik ehhez, hatalmas magyar gazdaságélénkítő csomag (mini pumpa). Valahogy úgy érzem eljött ennek a bikapiacnak az a pontja amikor valóban mindent megvesznek ami produkálhat,ehhez a magyar rv-k viszonylagos túladottsága és a kacsingató felminősítés is aszisztálhat, akkor megy a legnagyobbat amikor el se tudjuk képzelni, lásd usa kilábalás....

az EKB programja hasonló brutál menetet indíthat, és most talán a feltörekvők rávernek a fejlettekre, ki fog hatni ránk is és szerintem lengyelekre, csehekre is az ingyen pénz áldása

csapkodás az lesz, sajna, ebben biztos vagyok, próbálok majd a havi vásárlásokkal jó ütemet elkapni, de a tapasztalatom az hogy nagyobb és tán biztosabb a profit ha nem ugrálok ki be, a legoptimistább végleteket keresve ( erre sajna példa az elmult 3 fordulásom, gyakorlatilag mind nullás volt, ha ehelyett tartom az eredeti longot legalább 800pontal előbbre vagyok )

TA alapon pedig az általad említett sáv teteje az idei cél, de ha azt sikerülne törni, akár kánaán is jöhetne, de ehhez a politika is kellene, aminek sajna kis esélyét látom, pedig ha megtolná a nagytőke szekerét .........

de egy háború Isten őrizz, vagy egy nemeztközi burulás borulás felűl írná a dolgot,de remélem most a pozitív forgatókönyv jut szerephez