Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: nincs cím

#718799 Röné Előzmény: #718796

Nem mert akiket felsoroltál azok a kedvenceim... persze nem vagyok komcsi szavazó.. de mindig kedveltem őket :) Főleg Kádárt... Sokat olvastam róluk, meg kutattam is utánuk...

#718796 matgab Előzmény: #718794

és a Marxim pizzéria ellen nem tiltakozol? Tele van vörös csillaggal és fel van festve a falra Rákosi, Kun, Kádár Lenin, Sztálin...

Nos?

#718794 Röné Előzmény: #718789

Hát de ne haragudj Matgab, de Én ezt nem engedném, betiltatnám.. elég alpári meg primitív ilyeneket mutogatni a gyerekeknek..

Ilyen hamar minek kell felkészíteni Őket, meg mire is ?

De nyugi, akkor ezt vallanám ha két fütyi/nuni lenne ott...

Re: iszlámellenes németek

#718766 birkanyiiroo Előzmény: #718757

tele van ilyenekkel a nem-fősodratú német média, de nem szeretnék fennakadni a rendkívüli módon szólásszabad és polkorrekt keresőfiltereken csak azért, hogy ezt neked bizonygassam.

gyilkosságok keresztény templomokban

#718762 rbbj11

Halottak keresztény templomokban:

http://www.gmx.at/magazine/panorama/tote-gewalt-anti-charlie-hebdo-protesten-islamischer-welt-30375310

Lehet, ideje lenne az összes iszlamistát, akik nem érzik jól magukat EU-ban (merthogy nem tudtak beilleszkedni, naplopók, segélyen élők, és nyíltan uszítanak az ellen az ország ellen, aki befogadta őket, gyakran mint menekülteket), egész egyszerűen felrakni egy gépre és hazaküldeni.

vakmajomtol

#718588 rbbj11

Hogy ne csak a rossz dolgokról essen szó a terror kapcsán: francia állampolgárságot kapott az a Maliból származó, muzulmán vallású férfi, aki a párizsi kóserbolt dolgozójaként 14 zsidó vallású ember életét mentette meg. Nem csak fanatikusok vannak, sőt, a terroristák elenyésző kissebbséget jelentenek akár az európai migráns populáción belül is: maximum párezer emberről lehet szó. Egy jól működő államigazgatásnak nem lehet probléma ezeknek a terorrorista sejteknek a felderítése és izolálása - főleg menne ez, ha volna EU szintű koordinált fellépés ebben. Az államot, ha valamiért, akkor azért tartják el az adófizetők, hogy megvédje a polgárokat a fizikai erőszak ellen, ha már nála van az erőszak monopóliuma.

http://news.yahoo.com/malian-hero-jewish-shop-attack-french-nationality-150004952.html

#718391 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #717934

No, akkor éppen ideje lesz kicsit odatennem magam telkó ügyileg, elkezdem a támasztást! Bár ezekben a vérzivataros időkben nem lesz ez egy egyszerű feladat!(éppen nekünk való eme kihívás:-) Csináljuk meg! (ketten képesek vagyunk rá:-) Kezdem csipegetni! Jó lesz az, lesz haszon télire(elvégre még csak a derekán járunk ugye)

#718184 TrendMan Előzmény: #718182

És hol kezdődött a Római Birodalom hanyatlása?

Népesedés?

Élvezkedés?

Túlvállalás?