Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: nincs cím

#718794 Röné Előzmény: #718789

Hát de ne haragudj Matgab, de Én ezt nem engedném, betiltatnám.. elég alpári meg primitív ilyeneket mutogatni a gyerekeknek..

Ilyen hamar minek kell felkészíteni Őket, meg mire is ?

De nyugi, akkor ezt vallanám ha két fütyi/nuni lenne ott...

Re: iszlámellenes németek

#718766 birkanyiiroo Előzmény: #718757

tele van ilyenekkel a nem-fősodratú német média, de nem szeretnék fennakadni a rendkívüli módon szólásszabad és polkorrekt keresőfiltereken csak azért, hogy ezt neked bizonygassam.

gyilkosságok keresztény templomokban

#718762 rbbj11

Halottak keresztény templomokban:

http://www.gmx.at/magazine/panorama/tote-gewalt-anti-charlie-hebdo-protesten-islamischer-welt-30375310

Lehet, ideje lenne az összes iszlamistát, akik nem érzik jól magukat EU-ban (merthogy nem tudtak beilleszkedni, naplopók, segélyen élők, és nyíltan uszítanak az ellen az ország ellen, aki befogadta őket, gyakran mint menekülteket), egész egyszerűen felrakni egy gépre és hazaküldeni.

vakmajomtol

#718588 rbbj11

Hogy ne csak a rossz dolgokról essen szó a terror kapcsán: francia állampolgárságot kapott az a Maliból származó, muzulmán vallású férfi, aki a párizsi kóserbolt dolgozójaként 14 zsidó vallású ember életét mentette meg. Nem csak fanatikusok vannak, sőt, a terroristák elenyésző kissebbséget jelentenek akár az európai migráns populáción belül is: maximum párezer emberről lehet szó. Egy jól működő államigazgatásnak nem lehet probléma ezeknek a terorrorista sejteknek a felderítése és izolálása - főleg menne ez, ha volna EU szintű koordinált fellépés ebben. Az államot, ha valamiért, akkor azért tartják el az adófizetők, hogy megvédje a polgárokat a fizikai erőszak ellen, ha már nála van az erőszak monopóliuma.

http://news.yahoo.com/malian-hero-jewish-shop-attack-french-nationality-150004952.html

#718391 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #717934

No, akkor éppen ideje lesz kicsit odatennem magam telkó ügyileg, elkezdem a támasztást! Bár ezekben a vérzivataros időkben nem lesz ez egy egyszerű feladat!(éppen nekünk való eme kihívás:-) Csináljuk meg! (ketten képesek vagyunk rá:-) Kezdem csipegetni! Jó lesz az, lesz haszon télire(elvégre még csak a derekán járunk ugye)

#718184 TrendMan Előzmény: #718182

És hol kezdődött a Római Birodalom hanyatlása?

Népesedés?

Élvezkedés?

Túlvállalás?

#718182 rbbj11 Előzmény: #718135

Szerintem is sok a párhuzam a IV. századi római birodalommal. Pl. ha akkor élek, ettöl függetlenül nem kívántam volna az utána következö barbár korszakot. ;))) Tehát akkor is, ha romlott, a legtöbb birodalom területén élönek egyértelmü vágya lehetett csak a fennmaradása, mert lätjuk, utäna mi volt 500 évig...

#718181 rbbj11 Előzmény: #718132

sztem ebben le is írtad a lényeget.

Annyit tennék hozzá, hogy épp az a kérdés, hogy amilyen szinten befolyásunk lehet a dolgokra, mi mellett kardoskodunk legalább. II. vh-ban egyértelmü, hogy olasz mintát kellett volna követni, és minden lehetséges módon átállni nyugati hatalmak oldalára, és nyilasokat saját magyar polgárok kellett volna póznára tüzzék.

Az mär mäs kérdés, hogy ez változtatott e volna a végsö tömbfelosztäson: nem hiszem. De attól még lehetö leghelyesebben kell cselekdni, mert ha mäst nem értünk volna el, akkor legaläbb annyit, hogy nem okoztak volna akkora pusztítást oroszok, mert németek nyilasok ne´lkül nem fészkelhették volna be magukat ennyire, és legalább nem löttek volna annyi ártatlant a Dunába.

Most is az a kérdés, ki a legkevésbé rossz? Ill. nekünk ki az? És nekem egyértelmü, h. nem a zsidók, hanem a robbantgató iszlám radikálisok.