Célár? Ha public...
Én nem vettem még, bár 600 alatt kiütötték több stopomat is.
Félek, hogy beindult valami. Lefelé...
védik a 4400at.. meg kattognak az eladási és vételi stopok..
ugy néz ki még lejjebb is kell venni....
ha 3450-3500 sem tartja.
belevettem, még nem tudom örüljek-e?:)
Tárgytalan. A reppenő stopjaim jeleztek.
Öröm é bódottá...
Széchenyi bank mint referencia munka nagyon jól sikerült. nagy szövegek, komoly névválasztás, állam beszáll , rá 1-2 évre meg kell venni a Raiffeisent ajánlatot tettünk, rá 1 évre csőd. :) Van ez így , de kissé kínos az előzmények után.
Mennyi a számla ebből az adófizetőknek?
Ahelyett hagyták volna Otp-nek szakemberekre bízták volna a történetet. :) alkotnak.
Széchenyi bank csődje mitől következett be? Nem voltak rogyásig lakossági dev hitellel és egyéb jelzáloghitelekkel még válság előttről. Mi lett volna ezekkel ha szénné hitelezik magukat chf-ben a lakosságnak?
Meglepne nyereséges bankot tudnának működtetni. Végén mennyi lesz az egyenleg vételár+veszteség az egyik serpenyőben a másikban az esetleges profit+ a későbbi eladási ár.
Ha ezen 100 mrd alatt lesz a bukta akkor már túlszárnyalták amit kinézek belőlük.
Venni kéne még pár veszteséges bankot, elvégre ez a jó biznisz, az adófizetők állják a buktát míg ezek a köpönyegforgató komcsik majd eladják valami havernak (látva az elmúltnyolcév utáni elmúltnégyévet, meglepne,ha nem így lenne).
Ne viccelj , látod Széchenyi bank is milyen jól teljesített. :)
Gödörben van a szektor az biztos, ebből hogyan lesz itt Mo-n felpörgő lakossági hitelezés még egyszer, és főleg mikor.
Őszintén szólva engem jobban aggaszt ezeknél a piaci viszonyoknál ez a piacba belekontárkodás magyar bankrendszer címén, ebből még akármi is kisülhet.
Sziasztok.
A bankok aranykora lejárt. Ez hatással van a bétre forgalmára is.:(
3000ft alá is bekukkanthat szvsz, jelenleg most puhítjuk a támaszt, utána szintek nálam 3400, 3100, 2900