Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

A tegnapi minimum alapjá…

#718192 Lenthor

A tegnapi minimum alapján elég lehet a 4. tetejének a 3767 is

Szerintem az OTP-nek val…

#718190 Lenthor

Szerintem az OTP-nek valahogyan fel kellene kínlódnia magát 3807-re, és onnan indulhatna az 5. hullám lefelé 3234-3259-es célárral.

Innen pedig már long lenne az ajánlatos.

Elkezdték zárni az OTP s…

#718158 Lenthor

Elkezdték zárni az OTP shortokat:

2014.12.22. Lansdowne Partners (UK) LLP 1.61% OTP Bank részvény

2015.01.12. Lansdowne Partners (UK) LLP 1.56% OTP Bank részvény

Megint csorgott egyet, a…

#718122 Csusza

Megint csorgott egyet, akár már pattanhatna is egy kicsit...

Re: nincs cím

#717880 Kissherceg Előzmény: #717868

Másodfokon is elutasította a bíróság az OTP Bank Nyrt. és az OTP Jelzálogbank Zrt. devizahitel-szerződések ügyében a magyar állammal szemben benyújtott keresetét. A Fővárosi Ítélőtábla egyúttal részben megváltoztatta az elsőfokú ítélet indoklását csütörtökön Budapesten kihírdetett határozatában.

A perben tavaly december 5-én született ítélet elsőfokon, akkor a Fővárosi Törvényszék elutasította az OTP Bank keresetét. A határozat ellen mind a pénzintézet, mind az alperes magyar állam fellebbezett. A másodfokú bíróság indoklása szerint a felperes pénzintézet fellebbezése alaptalan, az alperes indoklás elleni fellebbezését nagyrészt megalapozottnak találta.

#717868 Csusza Előzmény: #717857

Á, dehogy, az nem ő, az egy másik! ;-)

Na, ez a cafka meg visszakapaszkodott héccá' fölé, érdekes. Ez óráson szerintem egy gyönyörű W, ~760-as tetővel.

#717824 Ibiza Előzmény: #717821

3650 az fontos színt..

Lázár szerint nem a kérdés lesz e orosz-ukrán háború..hanem az mikor.

Görögök kiléphetnek euból akkor euro gyengül..

Usa most nagyon rápörgött a fejlődő eus országokra..semmi nem számít neki..látja ez a következő időszak fejlődő területe..ott gyengíti eu-t ahol tudja és káoszt elégedetlenséget akar szítani (tudjuk kikkel) a renegátokkal szemben..ezért mondtam ez szabadságharc a javából.

tehát ha nálunk időközi választás..vagy bedobják a taxisblokád trükköt...akkor HUF gyengébb lesz euróhoz képest..de ha euró is akkor nem annyira, 320-pánikban 350 lehet az alja..sztem

Ha orosz-ukrán háború akkor otp bukik 2600 lehet a vége..Én ott sokat veszek..

Megjelentek oroszok-ukránok a magyar ingatlanpiacon tehát már keresik a menekülési utakat.