Én nem vettem még, bár 600 alatt kiütötték több stopomat is.
Félek, hogy beindult valami. Lefelé...
Én nem vettem még, bár 600 alatt kiütötték több stopomat is.
Félek, hogy beindult valami. Lefelé...
védik a 4400at.. meg kattognak az eladási és vételi stopok..
ugy néz ki még lejjebb is kell venni....
ha 3450-3500 sem tartja.
belevettem, még nem tudom örüljek-e?:)
Tárgytalan. A reppenő stopjaim jeleztek.
Öröm é bódottá...
Széchenyi bank mint referencia munka nagyon jól sikerült. nagy szövegek, komoly névválasztás, állam beszáll , rá 1-2 évre meg kell venni a Raiffeisent ajánlatot tettünk, rá 1 évre csőd. :) Van ez így , de kissé kínos az előzmények után.
Mennyi a számla ebből az adófizetőknek?
Ahelyett hagyták volna Otp-nek szakemberekre bízták volna a történetet. :) alkotnak.
Széchenyi bank csődje mitől következett be? Nem voltak rogyásig lakossági dev hitellel és egyéb jelzáloghitelekkel még válság előttről. Mi lett volna ezekkel ha szénné hitelezik magukat chf-ben a lakosságnak?
Meglepne nyereséges bankot tudnának működtetni. Végén mennyi lesz az egyenleg vételár+veszteség az egyik serpenyőben a másikban az esetleges profit+ a későbbi eladási ár.
Ha ezen 100 mrd alatt lesz a bukta akkor már túlszárnyalták amit kinézek belőlük.
Venni kéne még pár veszteséges bankot, elvégre ez a jó biznisz, az adófizetők állják a buktát míg ezek a köpönyegforgató komcsik majd eladják valami havernak (látva az elmúltnyolcév utáni elmúltnégyévet, meglepne,ha nem így lenne).
Ne viccelj , látod Széchenyi bank is milyen jól teljesített. :)
Gödörben van a szektor az biztos, ebből hogyan lesz itt Mo-n felpörgő lakossági hitelezés még egyszer, és főleg mikor.
Őszintén szólva engem jobban aggaszt ezeknél a piaci viszonyoknál ez a piacba belekontárkodás magyar bankrendszer címén, ebből még akármi is kisülhet.
Sziasztok.
A bankok aranykora lejárt. Ez hatással van a bétre forgalmára is.:(
3000ft alá is bekukkanthat szvsz, jelenleg most puhítjuk a támaszt, utána szintek nálam 3400, 3100, 2900
Micsoda nap!! Már 2 ft pluszban az otp! Hajrááá, fel, fel, csak így tovább!!!
(hogy rohadna meg, aki így elba.sz.t.a a Bétet)
A tegnapi minimum alapján elég lehet a 4. tetejének a 3767 is