gondolom ha zsidókról jelenne meg gúnyolódó újság az közfelháborodást keltő antiszemitizmus lenne..
https://www.youtube.com/watch?v=MgqiFz3-v98&bpctr=1420753907
érdekes videó..még a lövöldözés elött ott egy bújkáló g.mellényes rendőr a tetőn..
gondolom ha zsidókról jelenne meg gúnyolódó újság az közfelháborodást keltő antiszemitizmus lenne..
https://www.youtube.com/watch?v=MgqiFz3-v98&bpctr=1420753907
érdekes videó..még a lövöldözés elött ott egy bújkáló g.mellényes rendőr a tetőn..
Köszönöm MESTER! SzaR lesz neked, ha nem lesz Stoki, mehetsz újra a pszichiáteredhez :)
Herci, OK!
te dolgod mennyit érzel bele..Én azt irtam nekem a Jézuska hozza nem a tatu..
Hol olvastad azt irtam nekem van szaktopikom? amúgy volt mert a bux1412 is az enyém volt..még ha kalandos úton is.
Ezt is el kell magyarázni? Stocklandyard az Kisherceg szakmai fóruma..ezen belül vannak szaktopikok. Mol, Otp, Buxxxx..richter..stb stb..
ezeken felül vannak lazulós..politikai csevegős topikok..Dumcsi Időjárás Nagyvilág stb stb.
Látod sokat kell még tanulnod.
elég lesz csajok a cicaharcból :)
Engem se zsidóztak le idáig. Hol a szakmai topikod te árjavérű nagykaliber?
elbjuzultál kismacs? ne affektálj nem férfias..bár a közel-keleten menő.
az ember annyit lát amennyit tud...ne hibáztasd magad.. klassz gyerekkorom volt..nekem a Jézuska hozta a karácsonyfát nem a tatu..:)
ha nem tudod melyik a szaktopik akkor kérdezz bátran.. de ne menőzz..a kaliber nincs meg..
látom olvastál valamit "chemtrail " ez nem tőzsdei kifejezés..de ne add fel..gúgli a barátod.
Csillagvirág, előbb magyarul tanulj meg, utána oszd itt az észt. Ennyi idős korodra lehettél volna bölcsebb is, de biztos nehéz gyerekkorod volt, nem hibáztatlak érte. Hol van a szaktopicod? Szívesen megnézném, hogy a chemtrail miatt mit adtál el, vagy vettél :D Okoska :D
:) köszönöm..jól illusztráltad amit irtam rólad..
de ne légy mesüge..ez fórum, 1 ember egy vélemény..szaktopikokos beirásaimból mit értesz mit nem..az egy dolog..azzal gazdálkodhatsz amit kaptál..
Beinditottam egy témát...ezért az utolsó 2 hónapban kevesebbet kereskedek..elötte beirtam a kötéseimet..azt is, a pozimat mire alapozom..nem utólag és nem csak a nyerőket irogattam mint nem kevés kispajtásod.
Szíved joga véleményt formálni rólam. Csak szeretnék egyszerűbb lenni, kevesebb problémám volna a buta emberekkel. Évek óta mazochista módon elolvasom a dolgaidat, de még tőzsdéről nem mondtál okosat. Összeesküvések, ostoba következtetések és mások fikázása meríti ki a tevékenységedet. Miért jársz ide? Kik itt a barátaid? Azt tudod, hogy itt nem kapsz fizetést a bérkommentelésért? :)
:) azért ne tarts közvélemény kutatást.. van itt egy-két egyszerű lény.. te vagy az egyik.
Ja igen, elbaxtam, a te szavad többet ér kindzsongunénál. Ami ugyanúgy közröhej tárgya, mint te itt a fórumon :) Tök mindegy ki hekkelte meg a balfax sonyt, aki az IT-n kezdett el sprólni, az é-koreiai rezsim teljes pusztulása az egész világ javát szolgálná, legfőképp az éhező é-koreai népét.
kinek mit ér a szava azt az élet hozza..nem mirr-murr dönti el..aki képzvarral bendegúz..
gondolom annyira nem zavar nem bizonyitott Koreánk bármi köze lett volna a hekkertámadáshoz..
segitek
http://index.hu/tech/2014/12/27/megsem_eszak-korea_tort_be_a_sonyhoz/
és gondolom az sem zavar sok dollármilliós hasznot hozott már a film meglepő módon..
http://www.origo.hu/techbazis/20141229-tobbmilliardos-bevetelt-hozott-eddig-a-botranyfilm.html
nagy ész nem kell az összefüggések észrevételéhez..de hát legyen ez a te házifeladatod.
Öt magyar startup mutatkozik be márciusban az Egyesült Államokban, Austinban a South by Southwest (SXSW) rendezvényen a Design Terminál támogatásával - tájékoztatta a cég az MTI-t kedden.
Az öt cég a Design Terminál Nemzeti Kreatívipari Központ által tavaly novemberben meghirdetett pályázaton nyerte el a kiutazás jogát.
A Brewie az otthoni sörfőzőgépével, a Vidzor az interaktív és platformfüggetlen videók elkészítését, megosztását segítő online eszközével, a Notch háromdimenziós mozgásérzékelő moduljával, a Sbrick pedig okostelefonnal vezérelhető játékával mutatkozik be, és az agyhullámok objektív mérésével foglalkozó Synetiq is részt vesz az eseményen.
A közlemény szerint a Design Terminál tavalyi pályázatára 50 vállalkozás jelentkezett, a pályázatokat egy háromtagú zsűri - Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezető igazgatója, Somlai-Fischer Ádám, a Prezi társalapítója és Fehér Gyula, a Ustream társalapítója és technológiai vezetője - bírálta el.
Az immár 22. alkalommal meghirdetett South by Southwest (SXSW) program a világ legérdekesebb vállalkozásainak nyújt bemutatkozási lehetőséget - olvasható a közleményben. A Design Terminál korábbi közlése szerint a szervezők 80 országból 30 000 résztvevőt várnak.
A 2015. március 13-17. közötti eseményre a kijutást a Design Terminál támogatja, de az utazási és szállási költségek térítésén túl a felkészülésben is segít a cégeknek: helyi partnerek bevonásával előre megszervezi azokat az egyeztetéseket, ahol új üzletfelekkel és befektetőkkel ismerkedhetnek meg.
csúszós lejtő nevezetű érvelési hibába estél. egyébként nem a majmozásért kapták, hanem a sony terrorizálásáért és a cenzúra fenyegetés miatt. a koreai nép 99%-a ezt észre sem vette, mert csak a kommunista csókosok használhatnak netet és mobiltelefont, szóval arányos és korrekt válasz volt. a te szavad meg szaRt sem ér, nem hogy millió dolláros bombákat dobáljanak érte.
A cionista fogalom nem egy bonyolult..gúgli a barátod..
"A cionizmus a 19. század második felében elindult zsidó nemzeti mozgalom és ideológia, amelynek célja egyrészt a történelmi Izrael területén egy zsidó állam megalakítása, illetve helyreállítása, másrészt a zsidó érdekek védelme a világ más országaiban"...ez független a származástól..
Usa nem engedi vizsgálni israel atomfegyvereit..minden ellene (vagy érdeke ellen) irányuló ensz szankciót vagy indítványt megvétóz.. átadja a legújabb fegyvereit és katonai fejlesztéseit a zsidó államnak.. kb 4-6 mrd dollár értékben kap juttatásokat.
Ezt minek nevezzük ha nem cionizmusnak?