Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: nincs cím

#717655 Láma Előzmény: #717654

Figyeld csak. Ideírom, hogy kukoricamorzsoló és képes levezetni belőle, hogy kispajeszoscionistajenki. :)

Ez attól szép, ha ugyanezt beírod a Magyarországba, abból meg az következik, hogy libsibolsigyurcsányahibás. Nem nagyon bonyi. :D

#716859 Ibiza Előzmény: #716832

disznó netanjahu és mocskos országa inkább az ENSz határozatokat tartsa be hagyjon fel fasiszta, rasszista, antiszemita viselkedésével.

http://www.honvedelem.h…

#716858 Ibiza

http://www.honvedelem.hu/cikk/48343

usa fosik attól amit írtam..oroszok beraknak fegyvereket Kubába..tudják putyin nem fordulna vissza mint anno a szovjetek a disznóöbölben..

usa próbál kevés fronton verekedni..most orosz a főellenség..próbálja az oroszok lehetséges szövetségeseit kecsegtetni.

"Már nem terrorszervezet…

#716832 walex

"Már nem terrorszervezet a Hamász

Törölte az Európai Unió Bírósága a palesztin Hamász iszlamista mozgalmat a terrorszervezetek uniós listájáról. A luxemburgi székhelyű törvényszék közölte, hogy a terrorlistás szankciók hatályát, köztük a Hamász anyagi forrásainak befagyasztását a fellebbezési határidőig fenntartják. A palesztin szervezet képviselői szerint egy igazságtalan hiba kijavításáról van szó, amelyet a Hamásznak, egy nemzeti felszabadító mozgalomnak okoztak. Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök viszont tiltakozott és a döntés megváltozatására szólított fel. Szerdán az Európai Parlament képviselői a strasbourgi plenáris ülésen nagy többséggel állásfoglalást szavaztak meg, amely elvében támogatja a palesztin államiság elismerését."

#716704 Ibiza Előzmény: #716672

nem..már külön voltak..de nekem jugók maradnak ...mint ahogy a csehszlovákok is azok.. kb 5-6 éve volt..

Re: Skorpiókkal bombázzák

#716697 Bendeguz Előzmény: #716689

jók a kommentek :)

az is-t meg ki kell irtani, ne sajnálják rájuk a pénzt.

#716672 rbbj11 Előzmény: #716564

akkor 2002.jan.1 és 2003.febr. 4 közt kaptad ezt a büntit?

Az azért elég rég volt, a 75 euro egész más érték volt még akkor

re

#716667 Spade

úgy tűnik putymonak beizzították a szopórollert. És még a vezetésünk őt szopkodta.....

#716564 Ibiza Előzmény: #716536

nekem is volt ilyen.. Jugóknál mentem..már rég elhagytam a falut..ott lebzselt a közeg.. övem mindig be van kapcsolva akkor pont nem.. mutatja sebességátlépés felső határa..öv be nem kapcsolása..összesen 380EUR ...mondom ok kifizetem oszt fordulunk is vissza mert ennyi a költőpénz..mondom próbáljuk meg eszesen..hátrahivott.. végül 75 eurban megegyeztünk...50a sebesség 25 az öv.