Keresni kell, bmeg. Te már több, mint 3 éve jó Hondát se találsz.. vagy túl magasak az elvárásaid, vagy nem jó helyen keresed. :-)
Keresni kell, bmeg. Te már több, mint 3 éve jó Hondát se találsz.. vagy túl magasak az elvárásaid, vagy nem jó helyen keresed. :-)
Ezek a dízelek már 6 sebességes váltóval szereltek úgy tudom.
Nemet autopalya. Padlogaz, korlatozasnal satu fek. Ha 140 felett mesz akkor az optimalis fordulat felett forog ebben a kategoriaban. Vegyel sdi octaviat.
ezt még akartam is irni,hogy német-osztrák vonal esetleg...
de ne török neppertől:)
kint vannak-e csodák 5000euroig?ez esetben igen,de reméljük.
itthon egyik autot sem nézem, szóba sem jön, csak osztrák és német országutas használatú
Octavia-t Ausztriában nézek és No-ban, ott van jó pár ígéretes. Ugyanis tök mindegy milyen állapotban van, ezekben az országokban 200.000 km-nél majd minden autó értéke eléri az átlag 3000 euro értéket, majd 250e km-nél az 1500 eurot, és kész vége. Ugyanis megtehetik, hogy nem hajtanak autót e km-älläs felett.
Ugyhogy nagyon jo octaviak vannak osztrák kisvárosokban már 4000 euroért is.
i30 sztem is megbízható
90% octavia céges volt,vagy kinti szervizkönyv nélküli ratyi.
ez a használtautopiac itthon a tipusból,főleg 5000euroig.
még 1.9diesel 2004ig passatot is előbb találni yot,mint octaviát. vsz.
ezzel csak 1 gond lesz 5000euro értékben diesel octaviát sehol nem lehet találni olyat,ami remek állapotnak örvend.
ezt az iskolát 2010-ben jártam végig.....az öcsémnek kerestünk 2-2.5millioig octavia dieselt .....kizárt dolog volt,lehetetlen probálkozás,nem létezik.
koreával nekem is fenntartásaim vannak,de a huyndai olyan megbizhatósággal rendelkezik,hogy az VW konszern mehet a klotyóba mellette.
mondjuk zsir ujban bármikor inkább vennék egy i30kombit ,
mint egy uj focus,astra,megane,308,citroen kombit.....állitólag szétverhetetlen,nincs elektronika mint a franciáknál,nincs olajzabálás mint a németeknél(mondják opel bizonyos tipusaira,vw konszern több tipusára)
Van itt egy VW konszern javító profi cég (autodokik.hu), a tulaj mondta, h az a sokéves tapaszatalatuk, h a Skoda a legkevésbé problémás típus. Több ügyfelük is VW-ről állt át, s nem csalódott.
Ha díze kell, s napira, akkor Octaviát. Napira cégre én is dízel Astrát vettem..
akkor te mit vennél ebböl az 5-böl 1,6 M-ért? Nem objektívan, hanem te magad
Mazda6, Audi A4, Octavia, Passat, H. i30?
igen, egyetértek, ha elromlik hyundai, akkor az nem lesz vidám... csak mivel ezért az árért azért kapom a legujabb technológiát legkevesebb km-rel, lehet, el sem romlik. Á, képtelen vagyok dülöre jutni, mindegyik mellett van érvek és ellenérvek is
Hú vazz.. Az Audiban UGYANAZ a motor van, mint a konszerntársaiban. Népítéletben meg nem tudod, h azíró hányszor visszatekert órájú kocsiról ír, mennyire tartotta karban, stb. Én rád bízom a választst, leírtam a tapaszatalataim. Volt már sima, meg PD TDI-nk is, most is van.
a tucat autoknak annyi az előnye, h van minden hozzá polcon, jellemzően
sokan javítják, elfogadhatóbb árakon
ezért, pl Hunyadival biztos nem próbálkoznék, mert egzota ebből a szempontból
nehéz ügy, kell hozzá némi szerencse is
hät ezért nem akarok venni mait :P
exträsitott Skoda superb-röl is amiket olvastam az elektronikai hibäkat illetöen, pfu... ezzel szemben a 2002-es Octaviakat tulnyomo többseg problemamentesnek tartja
mindegyik mai, agyonbonyolított autóval beszívhatod
nincs már generál okosság, h ez a tuti, v az a tuti
no way out