Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#717113 rbbj11 Előzmény: #717104

Dettó, 140e km-rel vittem

Mondjuk vizsgán szetb.ták az egyik hátsó féket, nyikorgott rögtön ahogy kigurultam vele, 1 nappal késöbb leszakadt...csapägynak is annyi lett bal oldalon hätul. Iräny kollégámhoz, cseréltünk fékbetétet + 1 csapägyat. Ölik az autokat a müszakin...

#717111 rbbj11 Előzmény: #717101

4 héten belül kell nekem egy kocsi

Audi A4 (kézi váltós 1,9 TDI), Hyundai i30, Skoda Octavia (1,9 TDI, ne PD!): sztetek melyik?

Keret 5000 Euro.

#717106 KawaBazsy Előzmény: #717104

Te, nem örömautó, hanem munkás. Ilyennel jársz vagy 7 éve, csak ez jobban felszerelt, s sokkal jobban megy, s a strapát is bírja. :-)

#717104 Sumér harcos Előzmény: #717101

köszi,kihagyom...előbb vennék akár E30ast ,mint egy olyan kocka H astrát.:)

francia műszakira felkészitve....semmit nem találtak rajta,rángatták,huzták,nézték....költség nélkül viszem a műszakira.

#717103 Zotya32 Előzmény: #717099

ok. hová küldjem a szakácsot? :)

astra 1.9 diesel az jó? gondolom amiket árulnak az mind német és legalább 100.000 km vissza lett benne tekerve... :)

Ma sűrű napom volt, 2 a…

#717101 KawaBazsy

Ma sűrű napom volt, 2 autót is vettünk. Egyrészt lőttünk a sógornőmnek egy 10 éves Corollát, 3 ajtósat, 1.4vvti, jól ismerem a típust, hajtottam ilyet cégesben évekig. Matgabot is ilyenre beszéltem rá.. :-) Magamnak meg céges kocsinak egy Astma Combit. 1.9 CDti, 150 ló, 6-os váltó, megy, mint az ökör, s nem eszik sokat. Sumér, neked tetszene, ha a Rönyó is bejön.. :-) Lecserélem majd egy pickupra, ha lazul a költségvetésem (arra mindent el tudok számolni), de egyelőre yo lesz. Bnőt meg el kezdtem fűzni, h cseréljük le a Civicet egy hobby autóra, úgyis keveset használja.. :-)

#716559 KawaBazsy Előzmény: #716542

A csecsembe már, mit sírsz, ki tudod fizetni.. vagy túlzottan viszi a zasszony a lét? :-)

#716542 matgab Előzmény: #716540

bazzeg, azért az más, egy kis térdelést én is bevállalnék, ha harmad ennyit kellene fizetnem.. Van az a pénz...:-)

#716540 Ddavid Előzmény: #716537

Kicsit off ,de haveromékat Spanyolországban "fülelték" le. 50 helyett 90-el ment +kanyarodó járművet került ki záróvonalnál.

Utánuk ment a rendőr és kajak letérdeltették megbilincselve + hasonló összeget kellett fizetni.

Azt mondta többet nem megy oda...

:S

#716537 matgab Előzmény: #716497

az olasz is egy ritka **** állam...

nyáron 50 helyett 65-tel mentem, meg 60 helyett 75-tel, és kaptam 300 EUR büntit, amit ha 5 napon belül befizetek, akkor nem emelnek meg 30%-kal...

Igazán jó fejek...

De ha megfellebbezem és nem lenne igazam, akkor duplázzák a büntetést...

Kötsög ez az egész EU, wazzeg...

Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata, hogy mit lehet/lehetett volna csinálni (azon kívül, hogy nem "száguldozni")??

#716400 Sumér harcos Előzmény: #716399

de ezen túl biztosan nehezebb az eladása,mint egy Toyota AYgo plusz- alap "bicigli"(nepper szlogen) nyereménynek az OTP-től.....

a mini -kicsi,drága,prémimum....de gondolom nem lehetetlen.

#716399 Sumér harcos Előzmény: #716390

éppen ezt akartam én is javasolni....:)

maximálisan 1et értek.....vastagon kiemelni,hogy nyeremény a gép,a legjobban hangzó szó lesz a hirdetésben,sőt azonnal ezzel a szóval kezdeni a hirdetést.