:D
:D
vmiért ez a sorozat nekem sincs a kedvenceim között,soha nem volt meg a polcomon.
tudom,hogy classic,de nem kötött le.
Leszedtem egy ruszki filmet, Leviathan a címe. Nem érdekel az orosz filmművészet, de erről jókat írtak, kivi vagyok..
azt még vmikor 1995-1999 között kölcsönöztem tékából vhs-en,azóta már 1szer ujranéztem.
nézhető.
Sebaj, azzal vigasztalom magam biztos nem is jó film.
X polgártárs, ez kemény film, igaz sztori SZU talán legnagyobb sorozatgyilkosáról , miközben SZU-ban nem is létezik ilyen hivatalosan.
Holnap, márc.17 22:40 m2, Twin Peaks.
A legjobb, egyszerűen 25 év alatt semmi sem tudta felülmúlni.
Úgy nézem keddenkét fog menni, heti 1 epizód.
sajnos nincs,semmi.
Néztem kódjátszmát nem voltam elájulva tőle. Érdekes maga sztori de film valahogy nem az igazi.
Amerikai mesterlövészt konkrétan nem tudtam végignézni kb olyan 45 perc után elég is volt belőle, Clint papának pedig rendezőként volt egy k. jó filmje Tökéletes világ , azóta vhogy nem jöttek be a filmjei amiket rendezett.
Sólyom és a nepper, Az utolsó jelentés (ezek igaz történet alapú nagy amcsi kémbotrányok)
Cambridge kémei ( Kim Philby élete )
Győzelem Entebbénél ( Izraeliek ugandai túszmentő akciója )
Baader Meinhof csoport (szintén igaz történet alapján)
Semmi? Úgy látom ezt a filmet az örök élet titkánál is nehezebb megszerezni. Ennyire rossz lenne? :)
Beszarás, hogy régi magyar filmekre nincs valami nyilvános nemzeti filmarchívum vagy mit tudom én mi, ha már a tv-ben csak a barátok köztöt nyomják. :) Írok Philipnek az M3 tűzze műsorra. Szerintem hanyatt esne a kéréstől. :)
Két jó film , kelet-nyugat, éj anyánk (ezt a könyv miatt néztem meg nemrég olvastam nagyon jó, filmben hát meg sem közelíti a könyvet de még mindig egész jó)
eddig sajnos nem,de még folyamatban.
Ez tetszett nekem is.
32 nevem voltot nem sikerült neked sem beszerezni? :)
Jeremiah Johnson Robert Redforddal jó film
http://www.mozi-dvd.hu/7571-Draga-Elza.html
erre gondolsz?
nem is hallottam róla eddig,már vadászom is...
Holtodiglan megvan már de még csak angol felirat sincs hozzá......legalábbis 3hete nem volt,később vadászom.
tv-ben is jó volt.
Most van az a háborús magyar film, azt mondják, hogy jó, érdemes megnézni.
Valamint láttam a Holtodiglant, az is jó film volt, pedig amerikai...
Színházban láttam a Happy ending-et -mi mást mutathatnának be a magyar színházakban , mint izraeli műveket- de mindamellett élvezhető volt, végre nem a szokásos ripacskodás ment a színpadon. Mondjuk azért a zenei betétekért kár volt, ha kevesebb a zene lehetett volna tovább boncolni a témát...
youtube teljesben kint van,ha vkit érdekel.