hallottam már,hogy nézhető......kb. 3hete még csak gagyiban lett volna ,ugy nem nézem meg,
később visszatérés lesz rá részemről.
hallottam már,hogy nézhető......kb. 3hete még csak gagyiban lett volna ,ugy nem nézem meg,
később visszatérés lesz rá részemről.
7végén megnéztük a Csilagok között c filmet Imax-ban. Érdemes vot, főleg annak, aki az elgondolkodtató dolgokat is szereti.
Ágymozi BP. Bécsi út.
nemtom,szerintem megleszek nélküle.
egy szeparé 5555ft,vagy 1fő jegye?no mind1 is....
túl vagyunk rajta...nem rossz,legyen 10/9
Mostanában én is néztem 2 filmet amik tetszettek. Jelcin projekt (Jelcin újraválasztásának sztorija valós események alapján) , 13 nap az idegháború ( kubai rakétaválság témája)
Köszönöm, hátha te több sikerrel jársz. Lehet nem is jó film mert még nem találkoztam olyannal aki látta volna. :)
Ha még nem láttátok, akkor nézzétek meg az "Ameddig a lábam bírja" c. filmet. Fent van a youtube-on.
youtube indavideo,nincs látom.....még csak részlet sem a filmből....
körülnézek neked itt-ott egy kicsit.....4-7nap mulva mondom.
Nem. Ezek szerint mást is érdekelne, de túl sok választ nem kapott ahogy elnézem. :)
Azaz, tedd már fel ha megvan. :) Már régóta meg szeretném nézni.
Amiről koppintották (Battle Royale) nekem jobban tetszett. Mondjuk a főszereplő Jennifer L-t elkapnám 1-2 körre.. :-)
nekem még kötelező volt sulival megnézni..Huszti Péterrel..
Tegnap láttam a lányokkal az Éhezők viadalát..
Mint sok amcsi filmben van egy egyszerűeszű vonulat és egy finomabb szál is benne..gondolom azért mindenki megtalálja a magáét benne..
Nagyon jó benne a médiaábrázolás..mire és hogy alkalmazható a média..hogyan hatnak a dolgok.. a forradalmi újítóknak u.az írja a szöveget mint az elnyomóknak..u.azok a klisék.
;)
Elhunyt Mike Nichols, Oscar-díjas rendező szerda este hirtelen szívmegállás következtében.
http://neon.hu/bulvar_rovat/tragedia-elhunyt-az-oscar-dijas-rendezo-293799
Apámnak nagy kedvencei , ezredik ismétlést is meg tudja nézni. :)
Legjobb az ördög jobb és balkeze. Ahogy fel vannak öltözve nagy szivar égette lyuk az ingen ami félig szét van szakadva, leül enni leporolja magát nagy porfelhő elkezd enni , vagy inkább falni . Olyan jó étvággyal esznek ezekben a filmekben anorexiásoknak lehetne terápiás céllal vetíteni.
Jöjj és lásd nagyon jó film.
Nekem a 32 nevem volt című magyar film kellene de , hogy az egész neten nem lehet megtalálni.
Jöjj és lásd I-II. szovjet háborús filmdráma 1985
a régi filmes topikban...
többen,talán Bányai Zoli beszéltek Orosz háborús filmekről...
nagyon régen 30éve kerestem 1et...de arról nem esett szó...
a napokban megtaláltam,állitólag 1988ban adta a TV utoljára itthon,én talán 1985-87ben láttam.