most néztem meg tegnap az erről készült magyar filmet tegnap,tetszett,egyenesen nem volt rossz.
A berni követ-2014 magyar film.
most néztem meg tegnap az erről készült magyar filmet tegnap,tetszett,egyenesen nem volt rossz.
A berni követ-2014 magyar film.
hallottam már,hogy nézhető......kb. 3hete még csak gagyiban lett volna ,ugy nem nézem meg,
később visszatérés lesz rá részemről.
7végén megnéztük a Csilagok között c filmet Imax-ban. Érdemes vot, főleg annak, aki az elgondolkodtató dolgokat is szereti.
Ágymozi BP. Bécsi út.
nemtom,szerintem megleszek nélküle.
egy szeparé 5555ft,vagy 1fő jegye?no mind1 is....
túl vagyunk rajta...nem rossz,legyen 10/9
Mostanában én is néztem 2 filmet amik tetszettek. Jelcin projekt (Jelcin újraválasztásának sztorija valós események alapján) , 13 nap az idegháború ( kubai rakétaválság témája)
Köszönöm, hátha te több sikerrel jársz. Lehet nem is jó film mert még nem találkoztam olyannal aki látta volna. :)
Ha még nem láttátok, akkor nézzétek meg az "Ameddig a lábam bírja" c. filmet. Fent van a youtube-on.
youtube indavideo,nincs látom.....még csak részlet sem a filmből....
körülnézek neked itt-ott egy kicsit.....4-7nap mulva mondom.
Nem. Ezek szerint mást is érdekelne, de túl sok választ nem kapott ahogy elnézem. :)
Azaz, tedd már fel ha megvan. :) Már régóta meg szeretném nézni.
Amiről koppintották (Battle Royale) nekem jobban tetszett. Mondjuk a főszereplő Jennifer L-t elkapnám 1-2 körre.. :-)
nekem még kötelező volt sulival megnézni..Huszti Péterrel..
Tegnap láttam a lányokkal az Éhezők viadalát..
Mint sok amcsi filmben van egy egyszerűeszű vonulat és egy finomabb szál is benne..gondolom azért mindenki megtalálja a magáét benne..
Nagyon jó benne a médiaábrázolás..mire és hogy alkalmazható a média..hogyan hatnak a dolgok.. a forradalmi újítóknak u.az írja a szöveget mint az elnyomóknak..u.azok a klisék.
;)
Elhunyt Mike Nichols, Oscar-díjas rendező szerda este hirtelen szívmegállás következtében.
http://neon.hu/bulvar_rovat/tragedia-elhunyt-az-oscar-dijas-rendezo-293799
Apámnak nagy kedvencei , ezredik ismétlést is meg tudja nézni. :)
Legjobb az ördög jobb és balkeze. Ahogy fel vannak öltözve nagy szivar égette lyuk az ingen ami félig szét van szakadva, leül enni leporolja magát nagy porfelhő elkezd enni , vagy inkább falni . Olyan jó étvággyal esznek ezekben a filmekben anorexiásoknak lehetne terápiás céllal vetíteni.
Jöjj és lásd nagyon jó film.
Nekem a 32 nevem volt című magyar film kellene de , hogy az egész neten nem lehet megtalálni.
Jöjj és lásd I-II. szovjet háborús filmdráma 1985