Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Comme au cinéma"

Re: nincs cím

#715600 Sumér harcos Előzmény: #715599

hallottam már,hogy nézhető......kb. 3hete még csak gagyiban lett volna ,ugy nem nézem meg,

később visszatérés lesz rá részemről.

#715599 KawaBazsy Előzmény: #715514

7végén megnéztük a Csilagok között c filmet Imax-ban. Érdemes vot, főleg annak, aki az elgondolkodtató dolgokat is szereti.

#714815 banyaiz Előzmény: #714812

Mostanában én is néztem 2 filmet amik tetszettek. Jelcin projekt (Jelcin újraválasztásának sztorija valós események alapján) , 13 nap az idegháború ( kubai rakétaválság témája)

#714814 banyaiz Előzmény: #714810

Köszönöm, hátha te több sikerrel jársz. Lehet nem is jó film mert még nem találkoztam olyannal aki látta volna. :)

Ha még nem láttátok, akk…

#714812 Tapasz

Ha még nem láttátok, akkor nézzétek meg az "Ameddig a lábam bírja" c. filmet. Fent van a youtube-on.

#714810 Sumér harcos Előzmény: #714802

youtube indavideo,nincs látom.....még csak részlet sem a filmből....

körülnézek neked itt-ott egy kicsit.....4-7nap mulva mondom.

#714809 banyaiz Előzmény: #714807

Nem. Ezek szerint mást is érdekelne, de túl sok választ nem kapott ahogy elnézem. :)

#714762 KawaBazsy Előzmény: #714756

Amiről koppintották (Battle Royale) nekem jobban tetszett. Mondjuk a főszereplő Jennifer L-t elkapnám 1-2 körre.. :-)

Tegnap láttam a lányokka…

#714756 Ibiza

Tegnap láttam a lányokkal az Éhezők viadalát..

Mint sok amcsi filmben van egy egyszerűeszű vonulat és egy finomabb szál is benne..gondolom azért mindenki megtalálja a magáét benne..

Nagyon jó benne a médiaábrázolás..mire és hogy alkalmazható a média..hogyan hatnak a dolgok.. a forradalmi újítóknak u.az írja a szöveget mint az elnyomóknak..u.azok a klisék.

#714562 banyaiz Előzmény: #713234

Apámnak nagy kedvencei , ezredik ismétlést is meg tudja nézni. :)

Legjobb az ördög jobb és balkeze. Ahogy fel vannak öltözve nagy szivar égette lyuk az ingen ami félig szét van szakadva, leül enni leporolja magát nagy porfelhő elkezd enni , vagy inkább falni . Olyan jó étvággyal esznek ezekben a filmekben anorexiásoknak lehetne terápiás céllal vetíteni.

Jöjj és lásd nagyon jó film.

Nekem a 32 nevem volt című magyar film kellene de , hogy az egész neten nem lehet megtalálni.