Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#714530 KawaBazsy Előzmény: #714519

Van azért, csak keresni kell. Azért a gyárias állapotúak nem nagyon vannak 1M alatt.. Ill érdemes fórumot nézegetni, mert a jobbak elmennek kéz alatt.

#714519 Ddavid Előzmény: #714493

Olvasgatva a topicot elkezdtek érdekelni a VTI-s hondák. Elég jó gépek, bár itthon ritka már a jó példány nem?

#714430 Sumér harcos Előzmény: #714414

ja és természetesen nem voltak egyformák a fém beszerelőkeretek sem,igy azokat is ki kellett operálni mind2 autóból....

#714429 Sumér harcos Előzmény: #714414

na kivettem az enyémből a kenwood-ot,ez ment ,mint a karikacsapás....

kivettem a xar autorádiot a másik kocsiból,itt nem volt kihúzó-kenwoodé nem volt kompatibilis hozzá.....igy elég sokat játszottam,mire kivettem.....

utána kiderült,hogy nem azonos a 2autorádio kábelkötege végén elhelyezkedő dugó(autórádió csatlakozó adapter 16pólus)na....akkor szétszedtem az én automnak a kábelkötegét(amely kenwood kompatibilis),betettem a másik autoba......igy a kenwood teljesen tökéletesen működik már az uj helyén.

igy most viszont retteghetek,hogy a hozzám került 16polusú kábelköteg holnap jó-e a Pionneerhoz,amit holnap hoz a futár.......na majd kiderül holnap.

voltak azért pillanatnyi megtorpanások.

ilyen a kábelköteg ,kenwood kompatibilis:

http://www.autohifibolt.net/index.php?route=product/product&path=173&product_id=1288

#714428 Sumér harcos Előzmény: #714418

lehet,de nem feltétlenül bizonyos,hogy pioneer autorádio benne lesz az akcioban.

csak targára tudok gondolni:)

#714418 KawaBazsy Előzmény: #714414

Lehet h ezt meg kellett volna várnod. :-)

http://www.napigazdasag.hu/cikk/28095/

Amúgy nem válogatták be a Civic ítéletem a merítésbe, valamiért nincsenek benne a k.va fotók, pedig kétszer is feltöltöttem őket.. úgyhogy neked kell vmi ütőset alkotnod végre. :-)

Ja, s pont nézegetek egy Hondát, titán váltógomb van benne, találgass.. :-)

#714414 Sumér harcos Előzmény: #714322

még annyit néztem,hogy az 1Din fejegységek fém-beszerelőkerete egyforma-e?de éppen ugy nézem,hogy Pioneer -Kenwood párosnál látok egyezést,a neten fellelhető képeken.

Kihúzó szettem van,igy gyerejáték a csere.

ha minden igaz:)

egyébként végül Pioneer lett a befutó.

#714338 KawaBazsy Előzmény: #714330

Csak az aranytolú mesterek művei jelennek meg.. plusz venned is kéne vmit, amit érdemes megírni. A Mazdát több, mint 3 éve padlóztuk le, akkor is azt mondtad, h akarsz egy rendes kocsit.. :-)

#714330 Sumér harcos Előzmény: #714327

igazából olcsóbb megbizható konstrukciok közül...ebből volt választék...automata az kitétel volt.

a 2004-től vw. passat utóddal már sok gond van.

meg olyat kerestünk amire nem kell vigyázni már annyira...

2001-től kereklámpás,C-s merciket néztük még,de elektronika,megbizhatóság,konstrukcio....azt hiszem a 2001-től facelift passat kiforrottabb sokkal.

TC-vmit irnom kéne nekem is már oda:)

#714327 KawaBazsy Előzmény: #714324

Pont olyat vettünk 3 éve sógornak, csak nem kombit. Jól ment, tökéletesen illett az automata hozzá, jól evett. A hangját nem bírtam mondjuk.. most jó lenne, ha meglenne, ha az X5-öt eladom.

Megírtam a Civicet TC-re, remélem megint címlapos lesz, zsinórban negyedszerre történne. :-)